Basın bülteni

  • Kamyon / otobüs

Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+'ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

Şehir içindeki dur kalk trafiğinde otobüs lastiklerinin ağır yüke dayanabiliyor ve aynı zamanda güvenli ve etkili bir kullanımı garanti edebiliyor olması gerekir. Bu gereksinimleri sağlamak için Hankook, SmartCity AU04+ ile ideal şehir içi otobüs lastiğini piyasaya sundu. Gelişmiş lastik sırtına sahip her mevsim kullanılabilen lastikler, yüksek kilometre performansı sağlıyor. Yenilikçi lastik sırtı ve yeni lastik yapısı, yüksek güvenliği garanti ediyor ve şehir trafiğinde etkili ve çevre dostu bir kullanım sağlıyor. Hankook, AU03, AU03+ ve yeni SmartCity AU4+'dan oluşan kapsamlı şehir içi otobüs lastikleri yelpazesiyle kullanıcılara fayda sağlıyor.
Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+'ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

Neu-Isenburg, Almanya, 12 Nisan 2018 – Premium lastik üreticisi Hankook, piyasaya sunduğu yeni ürünü ile şehir içi otobüslerine yönelik lastik serisini genişletiyor: SmartCity AU04+. Şehir içi otobüs lastiği, yakıt verimliliği ve maksimum aşınma direnci ile ön plana çıkıyor. İyileştirilmiş diş bloğu/kanal mesafesi, üç boyutlu lastik sırtı blokları ve optimize edilmiş zikzak kanallar, kilometre performansını düşürmeden olağanüstü çekiş gücü sağlıyor. Şehir trafiğinde sürekli dur kalk yapmak, otobüs lastiklerine ağır ve düzensiz bir yük getiriyor. Hanover’daki Hankook Avrupa Teknik Merkezi Başkanı Klaus Krane konu ile ilgili olarak: “Bu sebepten dolayı Hankook, omuz genişliğini SmartCity AU04+ için geliştirdive düzensiz aşınmanın önüne geçmiş oldu. Yeni lastik sırtı kauçuk karışımının geliştirilmiş yapısı, lastikleri ısıya daha dayanıklı hale getiriyor. Böylelikle aşınma azaltılmış ve hizmet ömrü uzamış oluyor’ diyor.

Lastiklerin geliştirme sürecinde özellikle güvenlik konusu Hankook için önemli bir unsur. Hankook'un tüm şehir içi lastikleri de güvenlik konusunda kendilerini kanıtlıyor. SmartCity AU04+, AU03+ gibi güçlendirilmiş lastik yanakları sayesinde yol kenarı hasarlarından koruyor. Ayrıca, her üç şehir içi otobüs lastiği modelinin etkileyici fren mesafesi değerleri bulunuyor. SmartCity AU04+, geliştirilmiş kılcal kanalları sayesinde ıslak zeminlerde mükemmel performans sunuyor. SmartCity AU04+ üzerindeki lastik yanağı göstergesi sayesinde lastiğin kontrolünü kolaylaştırırken, yanal hasarları da önlüyor.

SmartCity AU04+ 275/70R22.5 ebadında mevcuttur ve M+S ile birlikte 3PMSF sembolüne de sahiptir.

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+'ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

Premium tyre maker Hankook is extending its range for city buses by a new tyre line: SmartCity AU04+.

File size: 12 MB

Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+'ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

City bus tyre Hankook SmartCity AU04+

File size: 7 MB

Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+'ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

Hankook SmartCity AU04+ structure

File size: 5 MB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol