Gizlilik Politikası

www.hankooktire-mediacenter.com internet sayfamızı ziyaret etmenizden ve şirketimize gösterdiğiniz ilgiden memnuniyet duyuyoruz. Kişisel verilerinizin güvenliği bizim için önemli bir konudur. Kişisel veriler belli veya belli edilebilen doğal bir şahsa ait şahsi veya olgusal koşullar ile ilgili tekil verilerdir. Bunlar arasında örn. sivil adı, adresi, telefon numarası ve doğum tarihi, ancak ayrıca belirlenen bir kişiye atanabilen tüm diğer veriler de bulunur.

Kişisel veriler özel bir koruma altında bulunduğundan, tarafımızdan sadece internet sitemizin oluşturulmasında ve hizmetlerimizin yerine getirilmesinde gerekli görülmesi durumunda kullanılırlar. Aşağıda, internet sitemizi ziyaretiniz sırasında hangi bilgileri kaydettiğimizi ve bunların nasıl kullandığımızı açıklıyoruz.

Gizlilik uygulamalarımız, yasal düzenlemeler ile özellikle Federal Veri Koruma Yasası (BDSG), Tele Medya Yasası (TMG) ve AB Veri Koruma temel Yönetmeliği (DSGVO) ile uyumludur. Kişisel verilerinizi sadece, bu internet sayfasının çalışabilir durumda tutulması ve içerikler ve hizmetlerimiz için gerekli olması durumunda ve taleplerinizin işlenmesi ve gerektiğinde siparişlerin / sözleşmelerin oluşturulması için toplayacağız, kullanacağız ve kaydedeceğiz ve bunu da ancak Madde 6 paragraf 1 cümle 1 nokta f DSGVO uyarınca geçerli bir neden veya diğer bir izin mevcut olduğu takdirde gerçekleştireceğiz. Art. 6 Abs. 1 S.1 lit. f DSGVO oder ein sonstiger Erlaubnistatbestand besteht. Eğer sadece öncesinde ayrı olarak onayınızı bildirdiyseniz, verilerinizin kullanımı başka, onay için öngörülmüş örn., teklifler hakkında bülten üzerinden bilgiler gibi amaçlarla da kullanılır.

 

1. Sorumlu Madde 4 no 7 uyarınca Art. 4 Nr. 7 DSGVO

DSGVO ve diğer üye ülkelerin ulusal veri koruma yasaları ve diğer veri koruma hukuku düzenlemeleri uyarınca sorumlu:

Hankook Tire Europe GmbH

Siemensstraße 14

63263 Neu-Isenburg

E-Posta: europethou-shalt-not-spamhankook-media.eu

Tel.: +49(0)6102 - 8149 -0

Faks: +49(0)6102 - 8149 - 100

 

2. Veri koruma görevlisinin adı ve adresi

E-Posta: dpo.hkthou-shalt-not-spameukogroup.de

 

3. Web sitesinin kurulması ve log dosyalarının oluşturulması

İnternet sitemizin her görüntülenmesinde sistemimiz otomatik olarak çağrıyı yapan cihazın bilgisayar sisteminin veri ve bilgilerini toplar. Bu sırada aşağıdaki bilgiler toplanır:

- İşlenen verilerin kapsamı

(1) Tarayıcı tipi ve versiyonu hakkındaki veriler

(2) Çağrıyı yapan cihazın işletim sistemi

(3) Çağrıyı yapan cihazın IP adresi

(4) Erişimin tarih ve saati

(5) İnternet sayfamız üzerinde açılan web siteleri ve kaynaklar (Resimler, dosyalar, diğer sayfa içerikleri).

(6) Kullanıcının sisteminin bizim internet sayfamıza ulaşımını sağlayan web siteleri (Referrer-Tracking)

Bu veriler sistemimizin log dosyalarında kaydedilir. Bu verilerin, kullanıcının diğer somut kişisel verileri ile birlikte saklanması gerçekleşmez, böylece bireysel site ziyaretçilerinin kimlik belirlemesi gerçekleştirilmez.

    • Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı
      madde 6 Paragraf 1 nokta f DSGVO (meşru ilgi). Meşru ilgimiz aşağıda tanımlanan amaca ulaşmayı sağlamaktır.
    • Veri işlenmesinin amacı
      Loglama, internet sitemizin mümkün olduğunca tüm ziyaretçilerine uygunluğunun korunması ve kötüye kullanmaya karşı mücadele ile arıza giderme amaçlıdır. Görüntüleme hatalarını, BT sistemlerimize yapılan saldırıları mümkün olduğu kadar erken algılayabilmek ve/veya internet sayfamızdaki hatalara karşı önlem alabilmek için erişim yapan bilgisayarın teknik verilerinin loglanması bu nedenle gereklidir. Bu veriler bunun haricinde, bize web sitesinin optimize edilmesi ve bilgi teknolojisi sistemlerimizin genel güvenliğinin sağlanmasına da yaramaktadır.
    • Saklama süresi
      Yukarıda sıralanan teknik verilerin silinmesi, internet sitemizin tüm ziyaretçiler için uygunluğunun sağlanması için gerekli olmadıkları süreden itibaren, ancak en geç internet sitemizin görüntülenmesinden 3 ay sonrasında gerçekleşir.
    • İtiraz ve silme imkanı
      İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.

 

4. İnternet sayfasının özel fonksiyonları

Sayfamız size, kullanılmaları durumunda kişisel verilerinizin toplandığı, işlendiği ve kaydedildiği, değişik fonksiyonlar sunar. Aşağıda bu verilerle ne yapıldığını açıklıyoruz:

  • Bültene kayıt formu:

-    Kişisel verilerin işlenmesinin kapsamı

Sizin tarafınızdan bülten kaydı sırasında girilmiş olan veriler.

-   Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

madde 6 Paragraf 1 nokta a DSGVO (zımni kabul)

-   Veri işlenmesinin amacı
Bültenimizin kayıt ekranında alınan veriler bizim tarafımızca sadece, tüm hizmetlerimiz, özellikle Hankook Tire’nin güncel aktiviteleri ve ürünleri ayrıca Hankook Tire basın etkinlikleri hakkında bilgilendirmede bulunduğumuz, bültenimizin gönderimi için kullanılmaktadır. Size kayıttan sonra içinde, kayıt işlemini tamamlamanız için üzerine tıklamanız gereken bir link bulunan (Double-Opt-In), bir onay E-Postası göndereceğiz.

-   Kayıt süresi
Bültenimiz, her bültende de yer alan kayıt iptali linkine tıklamak sureti ile iptal edilebilir. Verileriniz kayıt iptali sonrasında tarafımızca yedi gün içerisinde silinir. Verileriniz aynı şekilde tamamlanmamış bir kayıt işlemi durumunda tarafımızca yedi gün içerisinde silinir. Silme işlemini neden belirtmeksizin ve öncesinde ve sonrasında bilgilendirme olmaksızın gerçekleştiririz.

-   Bülten değerlendirmesi
Bültenin istatistiki değerlendirmesi için bültenin açılma ve bültende bulunan linklerin tıklanma verilerini değerlendiriyoruz. Değerlendirme için gönderilen e-postalarda, web sayfamızda kayıtlı bir pixellik resim dosyası gösteren, Web-Beacons veya Tracking-Pixel olarak adlandırılan araçlar kullanmaktayız. Bültende bulunan linkler de bültenimizdeki linklerin ne kadar sıklıkla tıklandığını değerlendirme imkanı sunan, birer kimliğe sahiptir. Veriler sadece istatistiki olarak ve anonim biçimde kaydedilir ve tekil bülten alıcılarına bağlanmaz.
Eğer e-posta programınızda resimlerin gösterimini standart olarak deaktive etmişseniz, zaten böyle bir değerlendirme yapılması da mümkün olmaz. Bu durumda bülten size tam olarak gösterilmez ve siz de gerektiğinde tüm fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Eğer resimleri manüel olarak görüntülerseniz veya bültendeki linklere tıklarsanız yukarıda tarif edilmiş olan değerlendirme gerçekleştirilir.

-   Veri işleme süreci
Bültenin hazırlanması sırasında, bize veri bakımı ve bülten gönderiminde destek veren hizmet sağlayıcılar ile birlikte çalışırız. Bülten kaydı sırasında bildirmiş olduğunuz veriler yukarıdaki amaçlar ile LZ Media GmbH & Co. KG, Markstraße 26, 67655 Kaiserslautern ayrıca ma-x Gesellschaft für neue Medien, Kommunikation, Training mbH, Kirchwies 4, 66119 Saarbrücken şirketlerine iletilir. Verilerinizin bu şirketler tarafından işlenmesi, DSGVO madde 28 uyarınca, sipariş işleme amacı ile verilerin bu firmalara verilebilmesine olanak sağlayan yasal dayanaklar temelindeki sözleşmeler uyarıncadır.

-   İtiraz ve silme imkanı
İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.

 

  •  İletişim form(ları):

- Kişisel verilerin işlenmesinin kapsamı

Sizin tarafınızdan bizim iletişim formuna girilen veriler.

-Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

 1 nokta a DSGVO (zımni kabul)

- Veri işlenmesinin amacı

İletişim formu veya iletişim formlarımız üzerinden alınan verileri sadece iletişim formu üzerinden iletilen somut iletişim talebinin işlenmesi için kullanacağız.

- Kayıt süresi

Talebinizin işlenmesi sonrasında, yasal saklama süresi yükümlülükleri bulunmadığı sürece bu toplanan veriler derhal silinir.

- İtiraz ve silme imkanı

İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.

5. Bu internet sayfasına ziyaretlerin istatistiksel değerlendirmesi - Webtracker

Biz bu internet sitesinin veya siteye ait tekil dosyaların açılması ile aşağıdaki verileri toplar, işler ve kaydederiz: IP adresi, üzerinden dosyaya erişim sağlanan web sayfası, dosyanın ismi, çağrının tarih ve saati, aktarılan veri miktarı ve çağrının başarısı hakkındaki bilgi (sog. Web-Log). Bu erişim verilerini sadece kişiselleştirilmemiş şekli ile internet sunumumuzun sürekli iyileştirilmesi ve istatistik amaçları ile kullanıyoruz.

Ayrıca, bu internet sayfasına gelen ziyaretlerin değerlendirilmesi için aşağıdaki Webtracker’leri kullanmaktayız:

  • • Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing

    Web sitemizde Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, USA’nın Webtracking servisini kullanıyoruz (bundan sonra: Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing olarak anılacaktır). Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing, webtracking çerçevesinde, bilgisayarınızda kaydedilen ve web sitemizin kullanımı ve dolaşım davranışınızın analizini (tracking olarak adlandırılır) mümkün kılan çerezleri kullanır. Biz bu analizi, internet sunumumuzu sürekli olarak optimize etmek ve daha iyi bir şekilde sunulabilir kılmak için Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing’in Tracking servisi temeline göre gerçekleştirmekteyiz. Web sitemizi kullanmanız çerçevesinde özellikle IP adresiniz ve kullanıcı aktiviteleriniz Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing şirketinin sunucularına aktarılır ve Avrupa Birliği’nin dışında, örn ABD’de işlenir ve kaydedilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta a’dır. Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan verilerin kullanılması konusundaki diğer bilgileri Google Googleadservices / Google AdWords Conversion / Google Dynamic Remarketing’in gizlilik politikasında bulabilirsiniz: www.google.de/intl/de/policies/privacy/ . Kişisel verilerinizin (özellikle IP adresinizin) toplanması ve iletilmesini ayrıca bu verilerin işlenmesini, tarayıcınızda Script-Code’un yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınıza bir Script-Blocker kurarak (bunu örn. www.noscript.net veya www.ghostery.com altında bulabilirsiniz) veya tarayıcınızın “Do Not Track” ayarını aktive ederek önleyebilirsiniz.

     

  • Google-Analytics

    - Kişisel verilerin işlenmesinin kapsamı


    Web sitemizde Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway,  94043 Mountain View, USA’nın Webtracking servisini kullanıyoruz (bundan sonra: Google-Analytics). Google-Analytics, webtracking çerçevesinde, bilgisayarınızda kaydedilen ve web sitemizin kullanımı ve dolaşım davranışınızın analizini (tracking olarak adlandırılır) mümkün kılan çerezleri kullanır. Biz bu analizi, internet sunumumuzu sürekli olarak optimize etmek ve daha iyi bir şekilde sunulabilir kılmak için Google-Analytics’in Tracking servisi temeline göre gerçekleştirmekteyiz. Web sitemizi kullanmanız çerçevesinde özellikle IP adresiniz ve kullanıcı aktiviteleriniz Google LLC şirketinin sunucularına aktarılır ve Avrupa Birliği’nin dışında, örn ABD’de işlenir ve kaydedilir.

    AB komisyonu, eğer veri işleyen şirket ABD - AB Privacy Shield sözleşmesine uyduğu ve ABD’ye veri ihracı buna uygun olarak düzenlendiği takdirde, ABD’de uygun bir veri koruma seviyesi olabileceğini tespit etmiştir. Bu internet sitesi içerisindeki Google-Analytics Tracking-Code içerisindeki IP anonimleştirmesinin aktive edilmesi ile IP adresiniz Google Analytics tarafından aktarımdan önce anonimize edilir. Bu web sitesi, IP adreslerinin sadece anonimleştirilerek kaydedilmesini (IP Masking olarak adlandırılır) mümkün kılmak için Operator gat._anonymizeIp(); Google-Analytics Tracking Kodu ile genişletilmiştir.

    - Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı


    Madde 6 paragraf 1 nokta a DSGVO (onay), ya Google’a kayıt çerçevesinde (bir Google hesabının açılması ve orada bulunan gizlilik politikası bilgilerinin kabul edilmesi) veya eğer Google’a kayıt olmadıysanız, sayfamızı açmanız ile açık onayınız neticesinde.

    - Veri işlenmesinin amacı


    Google bizim adımıza bu bilgileri kullanarak bu web sitesindeki ziyaretinizi değerlendirmek, web sitesi aktiviteleri hakkında raporlar oluşturmak ve web sitesi işleticisine web sitesi kullanımı ve internet kullanımı ile bağlantılı başka hizmetler sunmak üzere kullanacaktır. Google-Analytics çerçevesinde tarayıcınız tarafından iletilen IP adresiniz Google LLC’nin başka verileri ile birleştirilmez.

    - Kayıt süresi


    Google webtracking için gerekli verileri, kaydedilen web servisini yerine getirmek için ihtiyaç duyulan süre boyunca kaydedecektir. Veri toplaması ve kaydı anonimleştirilmiş şekilde gerçekleştirilir. Yine de kişisel referanslar mevcut ise yasal saklama yükümlülüğü olmadığı sürece bu veriler derhal silinir. Silme işlemi her şekilde saklama mecburiyetinin sona ermesinden sonra gerçekleştirilir.

    - İtiraz ve silme imkanı


    Kişisel verilerinizin (özellikle IP adresinizin) Google’a iletilmesi ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak www.noscript.net veya www.ghostery.com altında bulabilirsiniz) veya tarayıcınızın “Do Not Track” ayarını aktive ederek önleyebilirsiniz. Bunun haricinde, Google çerezi tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanmanıza dayanan verilerin (IP adresiniz dahil) Google’a toplanmasını ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini, aşağıdaki linkten (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) indirebileceğiniz tarayıcı eklentisini yükleyerek, engelleyebilirsiniz. Google Analytics'in güvenlik ve gizlilik politikasına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html.

     

  • Facebook Connect / Login

    Web sayfamızda Facebook, Inc., 1601 Willow Road, 94024 Menlo Park, USA şirketinin bir webtracking servisini kullanıyoruz (bundan sonra: Facebook Connect / Login olarak anılacaktır). Facebook Connect / Giriş, webtracking çerçevesinde, bilgisayarınızda kaydedilen ve web sitemizin kullanımı ve dolaşım davranışınızın analizini (tracking olarak adlandırılır) mümkün kılan çerezleri kullanır. Biz bu analizi, internet sunumumuzu sürekli olarak optimize etmek ve daha iyi bir şekilde sunulabilir kılmak için Facebook Connect / Giriş’in Tracking servisi temeline göre gerçekleştirmekteyiz. Web sitemizi kullanmanız çerçevesinde özellikle IP adresiniz ve kullanıcı aktiviteleriniz Facebook Connect / Giriş şirketinin sunucularına aktarılır ve Avrupa Birliği’nin dışında, örn ABD’de işlenir ve kaydedilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta a’dır. Facebook Connect / Giriş, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list ). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri Facebook Connect / Giriş gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.facebook.com/privacy/explanation . Kişisel verilerinizin (özellikle IP adresinizin) toplanması ve iletilmesini ayrıca bu verilerin işlenmesini, tarayıcınızda Script-Code’un yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınıza bir Script-Blocker kurarak (bunu örn. www.noscript.net oder www.ghostery.com ) veya tarayıcınızın “Do Not Track” ayarını aktive ederek önleyebilirsiniz.

     

  • Google Tag Manager

    - Kişisel verilerin işlenmesinin kapsamı


    Web sitemiz üzerinde Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, USA şirketinin servisini kullanırız (bundan sonra: Google Tag Manager olarak anılacaktır). Google Tag Manager başka web servisleri ve web tracking programlarını “Taglar” ile yürütmek ve topluca yönetmek için teknik bir platform sunar. Google Tag Manager bu bağlamda bilgisayarınıza çerezler kaydeder ve Google-Tag-Manager aracılığı ile webtracking araçları yürütüldüğü sürece sörf davranışlarınızı analiz eder (“tracking” olarak adlandırılır). Google-Tag-Manager’a bağlı Tag’lere gönderilen bu tekil veriler Google Tag Manager tarafından birleşik bir kullanıcı arayüzünde birleştirilir, kaydedilir ve işlenir. Tüm bağlanan “Tagler” bu gizlilik politikasında ayrıca tekil olarak sıralanır Google Tag Manager’a bağlanan araçlar ile ilgili daha yakın bilgileri bu gizlilik politikasının ilgili kısımlarında bulabilirsiniz. Web sitemizi Google Tag Manager Taglerinin aktif olarak bağlı olduğu kullanmanız çerçevesinde özellikle IP adresiniz ve kullanıcı aktiviteleriniz Google LLC şirketinin sunucularına aktarılır ve Avrupa Birliği’nin dışında, örn ABD’de işlenir ve kaydedilir.
    AB Komisyonu, eğer veri işleyen şirket ABD - AB Privacy Shield sözleşmesine uyduğu ve ABD’ye veri ihracı buna uygun olarak düzenlendiği takdirde, ABD’de uygun bir veri koruma seviyesi olabileceğini tespit etmiştir. Bu durum Google LLC.’de geçerlidir. Google Tag Manager aracılığı ile bağlanan web servisleri için bu gizlilik politikasının ilgili bölümleri geçerlidir. Google Tag Manager’da kullanılan Tracking-Tools’lar kaynak kodunun IP anonimleştirmesi ile IP adresinin Google Tag Manager tarafından aktarım öncesinde anonimleştirilmesini garanti eder. Bu durumda Google Tag Manager tarafından IP adreslerinin sadece anonimleştirilmiş halinin toplanması (IP-Masking olarak adlandırılır) sağlanır.

    Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı


    Madde 6 Paragraf 1a DSGVO (onay) Google’a kayıt olmanız durumunda (bir Google hesabının açılması ve orada uygulanan gizlilik politikası bilgilerinin kabul edilmesi) veya eğer Google’a kayıt olmamanız durumunda, sayfamızı açmak sureti ile açık rıza gösterilmesi nedeni ile.

    - Veri işlenmesinin amacı

    Google bizim adımıza bu bilgileri kullanarak bu web sitesindeki ziyaretinizi değerlendirmek, web sitesi aktiviteleri hakkında raporlar oluşturmak ve web sitesi işleticisine web sitesi kullanımı ve internet kullanımı ile bağlantılı başka hizmetler sunmak üzere kullanacaktır. Google-Analytics çerçevesinde tarayıcınız tarafından iletilen IP adresiniz Google LLC’nin başka verileri ile birleştirilmez.

    - Kayıt süresi

    Google webtracking için gerekli verileri, kaydedilen web servisini yerine getirmek için ihtiyaç duyulan süre boyunca kaydedecektir. Veri toplaması ve kaydı anonimleştirilmiş şekilde gerçekleştirilir. Yine de kişisel referanslar mevcut ise yasal saklama yükümlülüğü olmadığı sürece bu veriler derhal silinir. Silme işlemi her şekilde saklama mecburiyetinin sona ermesinden sonra gerçekleştirilir.

    - İtiraz ve silme imkanı

    Kişisel verilerinizin Google’a (özellikle IP adresinizin) toplanması ve iletilmesini ayrıca bu verilerin işlenmesini, tarayıcınızda Script-Code’un yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınıza bir Script-Blocker kurarak (bunu örn. www.noscript.net veya www.ghostery.com altında bulabilirsiniz) veya tarayıcınızın “Do Not Track” ayarını aktive ederek önleyebilirsiniz. Bunun haricinde, aşağıdaki linkten indirebileceğiniz tarayıcı ( http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ) eklentisini yükleyerek, Google çerezi tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanmanıza dayanan verilerin (IP adresiniz dahil) Google’a toplanmasını ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini engelleyebilirsiniz: Google Analytics'in güvenlik ve gizlilik politikasına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html .

 

 

6. Dış web servislerinin bağlanması ve verilerin AB dışında işlenmesi

İnternet sayfamızda dış sağlayıcıların Webservices olarak adlandırılan, aktif Java-Script içeriklerini kullanıyoruz. Web sitemizi açmak sureti ile bu harici sağlayıcılar gerektiğinde web sitemizi ziyaretiniz hakkında kişisel veriler elde edebiliyor. Burada gerektiğinde AB dışında bir işlenme mümkündür. Bunu, örn. “NoScript” gibi bir Java Script Blocker kurarak (www.noscript.net) veya tarayıcınızda Java Script'i deaktive ederek önleyebilirsiniz. Bu durumda ziyaret ettiğiniz internet sayfalarında fonksiyon kısıntıları meydana gelebilir.

Biz aşağıdaki harici web sitesini kullanıyoruz:

 

  • Doubleclick
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Park in 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: Doubleclick olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri Doubleclick’e aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. Doubleclick AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri Doubleclick gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin Doubleclick tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
  • Google
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: Google olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri Google’a aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. Google, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri Google gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin Google tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
  • Google Video
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: Google Video olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri Google Video’ya aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. Google Video, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri Google Video gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin Google Video tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
  • Google Apis
    Web sitemizde Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, USA şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: Google-Apis olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri Google-Apis’e aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. Google-Apis, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri Google-Apis gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin Google-Apis tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
  • gstatic
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: gstatic olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri gstatic’e aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. gstatic, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri gstatic gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin gstatice tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
     
  • Youtube
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra: Youtube olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri Youtube’a aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. YouTube, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri YouTube gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin Youtube tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.
  • ytimg
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Park in 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra ytimg olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri ytimg’e aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. ytimg, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri ytimg gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Verilerinizin ytimg tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.

     

     

  • ggpht.com
    Sayfamızda Google LLC, 1600 Amphitheatre Park, 94043 Mountain View, ABD şirketinin bir Web servisi (bundan sonra ytimg olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri ggpht.com’a aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir. Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. ggpht.com, AB-ABD Privacy Shield anlaşması çerçevesinde kendini sertifikalandırmıştır (karşılaştırma https://www.privacyshield.gov/list). Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri ggpht.com gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ . Verilerinizin ggpht.com tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.

     

  • website-check.de
    Sayfamızda Website-Check GmbH, Beethovenstraße 24 in 66111 Saarbrücken, DE şirketinin bir web servisi (bundan sonra: website-check.de olarak anılacaktır) yüklenir. Bu verileri, web sitemizin tam işlevselliğini sağlayabilmek için kullanıyoruz. Bu bağlamda tarayıcınız gerektiğinde kişisel verileri website-check.de’ye aktarabilir. Veri işlemesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 nokta f’dir (meşru ilgi). Meşru ilgimiz, internet sayfasının hatasız çalışmasıdır. Verilerin silinmesi, toplanmalarını gerektiren neden yerine geldikten sonra gerçekleşir. Aktarılan veriler ile ilgili işlemler konusundaki diğer bilgileri website-check.de gizlilik politikası içerisinde bulabilirsiniz: https://www.website-check.de/datenschutzerklaerung/ . Verilerinizin website-check.de tarafından işlenmesini, script kodunun tarayıcınız tarafından yürütülmesini deaktive ederek, tarayıcınızda bir Script Blocker kurarak (bunu www.noscript.net veya www.ghostery.com) önleyebilirsiniz.


     

  • Social Plug-In – „Twitter“
    Kişisel verilerin işlenme kapsamı

    Web sitemizde, Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900 in 94103  San Francisco, CA, USA (“Twitter”) tarafından işletilen sosyal ağ “Twitter”’in bir sosyal eklentisini bağladık. Eğer böyle bir eklenti içeren bir sayfa açarsanız, tarayıcınız otomatik olarak Twitter sunucularına bir arka plan bağlantısı kurar. Eklentinin içeriği Twitter tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve sadece bizim sayfamıza bağlanır. Twitter bu bağlantı sayesinde, tarayıcınızın bizim internet sunumumuzun somut bir sayfasını yüklediğine dair bilgiyi elde eder. Bu, bir Twitter profiline sahip olmamanız veya Twitter’a üye girişi yapmamış olmanız durumu için de geçerlidir. Bu bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere) tarayıcınız tarafından doğrudan Twitter’ın ABD’deki sunucularından birine iletilir ve orada kaydedilir.

    Eğer Twitter’da oturum açtıysanız, Twitter web sitemizi ziyaretinizi doğrudan Twitter profilinizle ilişkilendirebilir. Eklentiler ile etkileşimde bulunursanız, örnek olarak “Beğendim” butonuna basarsanız veya bir yorumda bulunursanız bu bilgi de doğrudan Twitter'in bir sunucusuna iletilir ve orada kaydedilir. Bilgiler ayrıca Twitter profilinizde yayınlanır ve bunun için onay verdiğiniz Twitter kontaklarınıza da gösterilir.

    -Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

    madde 6 Paragraf 1 nokta a DSGVO (“Twitter”’a kayıt olduysanız) ve Madde 6 Paragraf 1 nokta f DSGVO (Twitter’a kayıt olmadıysanız). Veri işlemesi Madde 6 Paragraf 1 S. 1 f DSGVO’ya dayandığı sürece, sayfa işleticisinin meşru ilgisi, kullanıcıların Twitter üzerinde sayfa işleticisinin içerikleri ile etkileşimde bulunmasını sağlama hedeflerine yönelik meşru ilgisi nedeni iledir.

    Veri işlenmesinin amac
    ı
    Veri toplamasının birincil amacı, size Twitter ile bağlantılı bir sosyal etkileşim imkanı sunmak ve böylece internet sunumumuzu interaktif olarak şekillendirmektir. Veri toplanmasının amacı ve kapsamı ve verilerin Twitter tarafından işlenmesi ve kullanımı ayrıca bu konu hakkındaki haklarınız ve gizliliğinizin korunması için ayarlama imkanlarınızı Twitter’ın gizlilik politikası bilgilerinden: (https://twitter.com/de/privacy) öğrenebilirsiniz.

    - Saklama süresi

    Twitter web servislerinin sağlanması için gerekli verileri, ihtiyaç duyulan süre boyunca kaydedecektir. İlgili verilerin yasal saklama mecburiyetleri olduğu müddetçe, silme işlemi saklama mecburiyeti sonrasında gerçekleşir.

    -İtiraz ve silme imkanı
    Eğer Twitter'ın Social-Plug-In’inin yürütülmesini istemiyorsanız, “NoScript” gibi bir Script Blocker kurarak bunu engelleyebilirsiniz. Eğer Twitter'ın, web sayfamız üzerinden toplanan verileri sizin Twitter hesabınız ile ilişkilendirmesini istemiyorsanız, web sitemizi ziyaretinizden önce Twitter’dan kullanıcı çıkışı yapmalısınız. Twitter eklentisinin yüklenmesini doğrudan tarayıcı eklentileri yolu ile de önleyebilirsiniz. Mozilla firefox için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://addons.mozilla.org/de/firefox/
    Opera için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://addons.opera.com/de/
    Chrome için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=de
    İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.


  • Social Plug-In – „Facebook“
    - Kişisel verilerin işlenme kapsamı
    Web sitemizde, Facebook, Inc., 1601 Willow Road, 94024 Menlo Park, USA (“Facebook“) tarafından işletilen sosyal ağ “Facebook”’un bir sosyal eklentisini bağladık. Eğer böyle bir eklenti içeren bir sayfa açarsanız, tarayıcınız otomatik olarak Facebook sunucularına bir arka plan bağlantısı kurar. Eklentinin içeriği Facebook tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve sadece bizim sayfamıza bağlanır. Facebook bu bağlantı sayesinde, tarayıcınızın bizim internet sunumumuzun somut bir sayfasını yüklediğine dair bilgiyi elde eder. Bu, bir Facebook profiline sahip olmamanız veya Facebook’a üye girişi yapmamış olmanız durumu için de geçerlidir. Bu bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere) tarayıcınız tarafından doğrudan Facebook’un ABD’deki sunucularından birine iletilir ve orada kaydedilir.

    Eğer Facebook’a oturum açtıysanız, Facebook web sitemizi ziyaretinizi doğrudan Facebook profilinizle ilişkilendirebilir. Eklentiler ile etkileşimde bulunursanız, örnek olarak “Beğendim” butonuna basarsanız veya bir yorumda bulunursanız, bu bilgi de doğrudan Facebook'un bir sunucusuna iletilir ve orada kaydedilir. Bilgiler ayrıca Facebook profilinizde yayınlanır ve bunun için onay verdiğiniz Facebook kontaklarınıza da gösterilir.

    -Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

    madde 6 Paragraf 1 nokta a DSGVO (“Facebook”’a kayıt olduysanız) ve Madde 6 Paragraf 1 nokta f DSGVO (Facebook’a kayıt olmadıysanız). Veri işlemesi Madde 6 Paragraf 1 S. 1 f DSGVO’ya dayandığı sürece, sayfa işleticisinin meşru ilgisi, kullanıcıların Facebook üzerinde sayfa işleticisinin içerikleri ile etkileşimde bulunmasını sağlama hedeflerine yönelik meşru ilgisi nedeni iledir.

    Veri işlenmesinin amacı

    Veri toplamasının birincil amacı, size Facebook ile bağlantılı bir sosyal etkileşim imkanı sunmak ve böylece internet sunumumuzu interaktif olarak şekillendirmektir. Veri toplanmasının amacı ve kapsamı ve verilerin Facebook tarafından işlenmesi ve kullanımı ayrıca bu konu hakkındaki haklarınız ve gizliliğinizin korunması için ayarlama imkanlarınızı Facebook’un gizlilik politikası bilgilerinden: (https://www.facebook.com/privacy/explanation) öğrenebilirsiniz.

    - Saklama süresi

    Facebook web servislerinin sağlanması için gerekli verileri, ihtiyaç duyulan süre boyunca kaydedecektir. İlgili verilerin yasal saklama mecburiyetleri olduğu müddetçe, silme işlemi saklama mecburiyeti sonrasında gerçekleşir.

    -İtiraz ve silme imkanı
    Eğer Facebook'un Social-Plug-In’inin yürütülmesini istemiyorsanız, “NoScript” gibi bir Script Blocker kurarak bunu engelleyebilirsiniz. Eğer Facebook'un, web sayfamız üzerinden toplanan verileri sizin Facebook hesabınız ile ilişkilendirmesini istemiyorsanız, web sitemizi ziyaretinizden önce Facebook’tan kullanıcı çıkışı yapmalısınız. Mozilla firefox için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://addons.mozilla.org/de/firefox/
    Opera için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://addons.opera.com/de/
    Chrome için uygun eklentileri aşağıdaki arama altında bulabilirsiniz:
    https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=de
    İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır. İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.

 

7. Çerezlerin kullanımı hakkında bilgilendirme

- Kişisel verilerin işlenmesinin kapsamı

Değişik sayfalarda, web sitemizin belirli fonksiyonlarını etkinleştirebilmek için çerezler kullanıyoruz. 'Çerezler', tarayıcınızın bilgisayarınızda saklayabileceği küçük metin dosyalarıdır. Bu metin dosyaları, tarayıcının yeniden web sitemize eriştiğinde açıkça tanınmasını mümkün kılan karakteristik bir karakter dizisi içerir. Bir çerez dosyasının kayıt işlemine aynı zamanda 'çerez koymak' denir.

-Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

Madde 6 Paragraf 1 nokta f DSGVO (meşru ilgi). Meşru ilgimiz, internet sayfamızın tam fonksiyon kabiliyetinin sağlanması, kullanılabilirliğin arttırılması ve bireysel bir müşteri yaklaşımının sağlanmasıdır. Bireysel site ziyaretçilerinin, çerez teknolojimiz ile tespit edilmesi, ancak site ziyaretçisinin daha önceden ayrı bir izinle bize ilgili kişisel verilerini bırakmış olması durumunda mümkündür.

- Veri işlenmesinin amacı

Çerezler web sitemiz tarafından, internet sitemizin tam işlevselliğini sağlamak ve kullanılabilirliği iyileştirmek için konur. Çerez teknolojisi bize ayrıca bireysel ziyaretçileri takma adlarla, örn. bireysel herhangi bir ID ile yeniden tanımaya imkan sunar, böylece kişisel hizmetler sunabiliriz.

- Kayıt süresi

Çerezlerimizin kaydı tarayıcınızdan silinene kadar sürer veya eğer bir oturum çerezi ise oturum sonlanana kadardır.

- İtiraz ve silme imkanı

Tarayıcınızı isteğinize göre, çerezlerin yerleştirilmesi mümkün olmayacak şekilde kendiniz ayarlayabilirsiniz. Bu halde çerezlerin kabulüne duruma göre karar verebilirsiniz: veya çerezlerin kabulünü tamamen kabul edebilirsiniz. Çerezler değişik amaçlar için kullanılabilir, örn. bilgisayarınızın daha önceden bizim internet sunumu ile bağlantıya girdiğini (sürekli çerez) tanımak için veya son görüntülenen sunumları kaydetmek (oturum çerezleri) için. Biz çerezleri size arttırılmış bir kullanıcı konforu sağlamak için kullanıyoruz. Konfor fonksiyonlarımızı kullanabilmeniz için web sunumlarımız için çerezleri kabul etmenizi öneririz.

İtiraz ve silme imkanları, bu gizlilik politikasında aşağıda sıralanan genel veri gizliliği yasalarına göre itiraz ve silme imkanlarına dayanır.

 

 

8. Veri güvenliği ve gizlilik, E-posta üzerinden iletişim

Kişisel verileriniz teknik ve organizasyonel önlemler ile toplanırken, kaydedilirken ve kullanılırken üçüncü kişilerin erişimine karşı korunur. Şifresiz bir E-Posta iletişiminde tam veri güvenliği BT sistemlerimize olan aktarım yolunda garanti edilemez, bu nedenle yüksek gizlilik gerektiren bilgiler için şifreli bir iletişimi veya posta yolunu tavsiye ederiz.

 

9. Onayın iptali - Veri bilgisi ve değişiklik istekleri - verilerin silinmesi bloke edilmesi

Kayıtlı verileriniz hakkında, uygun aralıklar içerisinde ücretsiz bilgilendirme hakkınız vardır ayrıca gerektiğinde bu verilerin düzeltilmesi, bloke edilmesi veya silinmesi hakkına sahipsiniz. Verileriniz, eğer buna yasal düzenlemeler engel teşkil etmezse, tarafımızca ilk başvurunuzda silinir. Dolayısı ile verilerinizi kullanma konusunda bize vermiş olduğunuz izni her an geri alabilirsiniz. Verileriniz hakkında bilgi, silme ve düzeltme isteklerinizi ve önerilerinizi de her zaman aşağıdaki adrese memnuniyetle iletebilirsiniz:

Hankook Tire Europe GmbH
Siemensstraße 14
63263 Neu-Isenburg
E-Posta: europethou-shalt-not-spamhankook-media.eu
Tel: +49(0)6102 - 8149 -0
Faks: 49(0)6102 - 8149 - 100

 

 

10. Veri iletilebilirliği hakkı

Bize ilettiğiniz, sizi ilgilendiren kişisel verilerinizi, yapılandırılmış, geçerli ve makine tarafından okunabilen bir formatta size sunmamız hakkına sahipsiniz. Ayrıca işleme DSGVO madde 6 paragraf 1 nokta a veya DSGVO madde 9 paragraf 2 nokta a’ya istinaden bir onaya veya DSGVO madde 6 paragraf 1 nokta b’ye istinaden bir sözleşmeye dayanıyorsa ve işleme bir otomatize veri işlemesi çerçevesinde gerçekleşiyorsa, bu verileri ilk talimatınıza istinaden derhal bir üçüncü şahsa iletmemizi de talep edebilirsiniz.
Veri iletilebilirliği hakkının kullanılmasında ayrıca, bu teknik olarak yapılabildiği takdirde, sizi ilgilendiren kişisel verilerin doğrudan bir sorumlu tarafından başka bir sorumluya aktarılmasını sağlama hakkına da sahipsiniz. Başka şahısların özgürlük ve haklarının bundan etkilenmemesi gerekmektedir.
Veri iletilebilirliği hakkı, sorumluya yüklenmiş olan, kamu yararına olan bir görevin yerine getirilmesi veya kamu zorlaması nedeni ile gerekli olan kişisel verilerin işlenmesi için geçerli değildir.

 

 

11. DSGVO madde 77 Paragraf 1 uyarınca denetleme makamına şikayet

Verilerinizin sayfamızda yasalara aykırı biçimde işlendiğine dair kuşkunuz varsa tabii ki her an bu sorunun yasal çözümünü sağlayabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak, bir denetleme kurumuna başvurma imkanınız da vardır. Şikayet hakkınız, ikamet ettiğiniz AB üyesi ülkede, iş yerinizde ve/veya varsayılan ihlalin olduğu yerdedir, bunun anlamı, başvuracağınız denetleme makamını yukarıda sıralanmış yerlerden birinden seçebilirsiniz. Şikayetin sunulduğu denetleme makamı, bunun sonrasında sizi, girişinizin durumu ve DSGVO madde 78’e istinaden yargı yolu imkanı dahil olmak üzere, sonuçları hakkında bilgilendirir.

 

 

Oluşturan:

© IT-Recht-Kanzlei DURY – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de

www.website-check.de