Politica de confidențialitate

Bine ați venit pe site-ul nostru web www.hankooktire-mediacenter.com suntem încântați că sunteți interesați de compania noastră.

Protecția datelor dvs. cu caracter personal, de exemplu, data nașterii, numele, numărul de telefon, adresa etc., este o preocupare constantă pentru noi.

Scopul acestei politici de confidențialitate este acela de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru web. Procedura noastră de protecție a datelor este în conformitate cu reglementările legale din Regulamentul general al UE privind protecția datelor (RGPD) și Legea federală privind protecția datelor (BDSG). Următoarea politică de confidențialitate servește la îndeplinirea obligațiilor de informare rezultate din RGPD. Acestea pot fi găsite, de exemplu, în art. 13 și art. 14 și urm. din RGPD.

Operatorul

Operatorul în sensul art. 4 Nr. 7 al RGPD este persoana care singură sau în comun cu altele decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cu privire la site-ul nostru web, operatorul este:

Hankook Tire Europe GmbH
Siemensstraße 14
63263 Neu-Isenburg
Germania
E-mail: mediathou-shalt-not-spamhankooktire-mediacenter.com
Tel.: +49 610281490
Fax: +49 61028149100

Furnizarea site-ului web și crearea fișierelor jurnal

Ori de câte ori este accesat site-ul nostru web, sistemul nostru înregistrează automat date și informații despre dispozitivul de extragere respectiv (de exemplu, computer, telefon mobil, tabletă etc.).

Ce date cu caracter personal sunt colectate și în ce măsură sunt prelucrate?

(1) Informații despre tipul și versiunea de browser utilizate;
(2) Sistemul de operare al dispozitivului de extragere;
(3) Numele gazdă al computerului care accesează;
(4) Adresa IP a dispozitivului de extragere;
(5) Data și ora accesului;
(6) Site-uri web și resurse (imagini, fișiere, alte conținuturi ale paginii) accesate pe site-ul nostru web;
(7) Site-uri web de pe care sistemul utilizatorului a ajuns pe site-ul nostru web (urmărirea site-urilor de pe care s-a făcut accesul);
(8) Notificarea dacă extragerea a avut succes;
(9) Cantitatea de date transmise

Aceste date sunt stocate în fișierele jurnal ale sistemului nostru. Aceste date nu sunt stocate împreună cu datele cu caracter personal ale unui anumit utilizator, ceea ce înseamnă că vizitatorii individuali ai site-ului nu sunt identificați.

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD (interes legitim). Interesul nostru legitim este să ne asigurăm că este atins scopul descris mai jos.

Scopul prelucrării datelor

Stocarea temporară (automatizată) a datelor este necesară pentru procedura unei vizite pe site și pentru a permite furnizarea site-ului. De asemenea, datele cu caracter personal sunt stocate și prelucrate pentru a menține compatibilitatea site-ului nostru web cu cât mai mulți vizitatori, pentru a combate utilizarea abuzivă și pentru a rezolva eventuale probleme. În acest scop, este necesară înregistrarea datelor tehnice ale computerului care extrage date pentru a putea reacționa cât mai curând posibil astfel încât să se afișeze erori, atacuri asupra sistemelor noastre IT și/sau erori în funcționalitatea site-ului nostru web. De asemenea, datele sunt utilizate pentru a optimiza site-ul web și pentru a asigura în general securitatea sistemelor noastre de tehnologie informațională.

Durata de stocare

Datele tehnice menționate anterior vor fi șterse imediat ce nu mai sunt necesare pentru a asigura compatibilitatea site-ului pentru toți vizitatorii, dar nu mai târziu de 3 luni după accesarea site-ului nostru.

Posibilitatea de obiecție și ștergere

Puteți să vă opuneți prelucrării în orice moment, în conformitate cu art. 21 din RGPD și să solicitați ștergerea datelor în conformitate cu art. 17 din RGPD. Informații referitoare la ce drepturi aveți și cum să le exercitați puteți găsi în partea de jos a acestei politici de confidențialitate.

Funcții speciale ale site-ului

Site-ul nostru vă oferă diverse funcții, în timpul utilizării cărora colectăm, prelucrăm și stocăm date cu caracter personal. În cele ce urmează vă explicăm ce se întâmplă cu aceste date:

Formular de abonare la buletinul informativ

  • Ce date cu caracter personal sunt colectate și în ce măsură sunt prelucrate?

    Prin abonarea la buletinul informativ de pe site-ul nostru web, primim adresa de e-mail pe care ați introdus-o în câmpul de înregistrare și, dacă este cazul, alte date de contact, cu condiția să ni le furnizați prin formularul de abonare la buletinul informativ.

  • Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

    Art. 6 alin. 1 lit. a RGPD (consimțământ printr-un act sau o conduită de confirmare clară)

  • Scopul prelucrării datelor

    Datele înregistrate în fereastra de înregistrare a buletinului nostru informativ sunt utilizate de noi exclusiv pentru trimiterea buletinului nostru informativ în care oferim informații și noutăți despre toate serviciile noastre. După abonare, vă vom trimite un e-mail de confirmare care conține un link pe care trebuie să faceți clic pentru a completa abonamentul la buletinul nostru informativ (consimțământ prealabil dublu).

  • Durata de stocare

    Vă puteți dezabona de la buletinul nostru informativ în orice moment, făcând clic pe link-ul de dezabonare, care este inclus și în fiecare buletin informativ. Datele dvs. vor fi șterse de noi imediat după dezabonare, cu excepția cazului când există o obligație legală de păstrare a acestora. De asemenea, vom șterge imediat datele dvs. în cazul abonării incomplete. Ne rezervăm dreptul de a le șterge fără a oferi motive și fără informare prealabilă sau ulterioară.

  • Posibilitatea de revocare și ștergere

    Posibilitățile de revocare și ștergere se bazează pe reglementările generale privind dreptul de revocare și ștergere în conformitate cu legea privind protecția datelor descrisă mai jos în această politică de confidențialitate.

  • Necesitatea furnizării de date cu caracter personal

    Dacă doriți să utilizați buletinul nostru informativ, trebuie să completați câmpurile marcate ca obligatorii și să confirmați adresa dvs. de e-mail făcând clic pe link-ul de consimțământ prealabil dublu. Detaliile pentru abonarea la buletinul informativ nu sunt necesare pentru a încheia un contract cu noi și nici nu sunt obligatorii prin lege. Sunt utilizate exclusiv pentru trimiterea buletinului nostru informativ. Din păcate, nu vom putea să vă oferim serviciul nostru de buletin informativ dacă nu completați câmpurile obligatorii.

Analiza statistică a vizitelor pe acest site web - sistem de urmărire web

Colectăm, prelucrăm și stocăm următoarele date atunci când accesați acest site sau fișiere individuale de pe site: Adresa IP, site-ul web de pe care a fost preluat fișierul, numele fișierului, data și ora extragerii, cantitatea de date transferate și raportul privind extragerea cu succes (denumit jurnalul web). Utilizăm aceste date de acces exclusiv într-o formă nepersonalizată pentru îmbunătățirea continuă a ofertei noastre de internet și în scopuri statistice. De asemenea, folosim următoarele sisteme de urmărire web pentru a evalua vizitele pe acest site web:

  • Google Tag Manager

    • Ce date cu caracter personal sunt colectate și în ce măsură sunt prelucrate?

      Pe site-ul nostru folosim serviciul de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda (în continuare: Google Tag Manager). Google Tag Manager oferă o platformă tehnică pentru a executa și a grupa alte servicii web și programe de urmărire web folosind așa-numitele „tag-uri”. Google Tag Manager stochează cookie-urile pe computer în acest context și analizează comportamentul dvs. de navigare (așa-numita „urmărire”) dacă instrumentele de urmărire web sunt executate de către Google Tag Manager. Aceste date, trimise de tag-uri individuale încorporate în Google Tag Manager, sunt contopite, stocate și procesate de către Google Tag Manager pe o interfață de utilizator uniformă. Toate „tag-urile” integrate sunt listate din nou separat în această politică de confidențialitate. Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale instrumentelor incluse în Google Tag Manager, consultați secțiunea corespunzătoare din această politică de confidențialitate. Când utilizați site-ul nostru web cu integrarea activată a tag-urilor de la Google Tag Manager, date precum, în special, adresa dvs. IP și activitățile dvs. în calitate de utilizator sunt transferate pe serverele Google Ireland Limited și procesate și stocate în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA. Comisia UE a stabilit că în SUA poate exista un nivel adecvat de protecție a datelor dacă compania care prelucrează datele s-a angajat să respecte Acordul privind scutul de confidențialitate SUA-UE și, în acest mod, s-a permis exportul de date în SUA. Google Ireland Limited se află în această situație. În ceea ce privește serviciile web integrate prin intermediul Google Tag Manager, se aplică reglementările din secțiunea respectivă a acestei politici de confidențialitate. Prin anonimizarea IP a codului sursă, instrumentele de urmărire utilizate în Google Tag Manager asigură că, înainte de transmitere, adresa IP a Google Tag Manager este anonimizată. Google Tag Manager permite doar colectarea anonimă de adrese IP (așa-numita mascare IP).

    • Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

      Baza legală pentru prelucrarea datelor este, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a RGPD, consimțământul dvs. în bannerul nostru de informații privind utilizarea cookie-urilor și urmărirea web (consimțământ prin acțiune sau comportament de confirmare neechivoc).

    • Scopul prelucrării datelor

      În numele nostru, Google va folosi informațiile obținute folosind Google Tag Manager pentru a evalua vizita dvs. pe acest site web, pentru a compila rapoarte despre activitatea de pe site și pentru a ne oferi servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului web și a internetului.

    • Durata de stocare

      Google va stoca datele relevante pentru funcționarea Google Tag Manager, atât timp cât este necesar pentru a îndeplini serviciul web rezervat. Colectarea și stocarea datelor este anonimă. Datele vor fi șterse imediat, dacă există vreo referință personală, cu excepția cazului în care sunt supuse obligațiilor legale de păstrare. În orice caz, ștergerea va avea loc după expirarea obligației de păstrare.

    • Posibilitatea de obiecție și ștergere

      Puteți preveni colectarea și transmiterea datelor cu caracter personal către Google (în special adresa dvs. IP) și procesarea acestor date de către Google prin dezactivarea executării codului script în browserul dvs., prin instalarea unui blocant de scripturi în browserul dvs. sau prin activarea setării „Nu urmăriți” a browserului dvs. De asemenea, puteți preveni colectarea de date generate de cookie-ul Google și legate de utilizarea site-ului web din partea dvs. (inclusiv adresa dvs. IP) de către Google și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plugin-ului browserului disponibil la următorul link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de Politica de securitate și confidențialitate Google poate fi găsită la https://policies.google.com/privacy.

  • Google Analytics

    • Domeniul de aplicare al prelucrării datelor cu caracter personal

      Pe site-ul nostru folosim serviciul de urmărire web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda (în continuare: Google Analytics). În cadrul urmăririi web, Google Analytics utilizează cookie-uri, care sunt stocate pe computerul dvs. și permit o analiză a utilizării site-ului nostru web și a comportamentului dvs. de navigare (așa-numita urmărire). Efectuăm această analiză pe baza serviciului de urmărire Google Analytics pentru a optimiza constant oferta noastră de internet și pentru a o face mai accesibilă. În contextul utilizării site-ului nostru web, datele, precum, în special, adresa dvs. IP și activitatea dvs. în calitate de utilizator sunt transmise către serverele Google Ireland Limited. Efectuăm această analiză pe baza serviciului de urmărire Google pentru a optimiza constant oferta noastră de internet și pentru a o face mai accesibilă. De asemenea, avem nevoie de urmărirea web din motive de securitate. Urmărirea web ne permite să urmărim dacă terțe părți atacă site-ul nostru web. Informațiile de urmărire web ne permit să luăm contramăsuri eficiente și să protejăm datele cu caracter personal prelucrate de noi de aceste atacuri cibernetice. Prin activarea anonimizării IP în cadrul codului de urmărire Google Analytics al acestui site, înainte de transmitere, adresa dvs. IP este anonimizată de către Google Analytics. Acest site web folosește un cod de urmărire Google Analytics, care a fost extins de către operator gat._anonymizeIp(); pentru a permite doar o colecție anonimă de adrese IP (așa-numita mascare IP).

    • Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

      Baza legală pentru prelucrarea datelor este, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a RGPD, consimțământul dvs. în bannerul nostru de informații privind utilizarea cookie-urilor și urmărirea web (consimțământ prin acțiune sau comportament de confirmare neechivoc).

    • Scopul prelucrării datelor

      În numele nostru, Google va folosi aceste informații pentru a evalua vizita dvs. pe acest site web, pentru a compila rapoarte despre activitățile de pe site și pentru a ne oferi servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului și internetului. De asemenea, avem nevoie de urmărirea web din motive de securitate. Urmărirea web ne permite să urmărim dacă terțe părți atacă site-ul nostru web. Informațiile de urmărire web ne permit să luăm contramăsuri eficiente și să protejăm datele cu caracter personal prelucrate de noi de aceste atacuri cibernetice.

    • Durata de stocare

      Google va stoca datele relevante pentru funcționarea urmăririi web, atât timp cât este necesar pentru a îndeplini serviciul web rezervat. Colectarea și stocarea datelor este anonimă. Datele vor fi șterse imediat, dacă există vreo referință personală, cu excepția cazului în care sunt supuse obligațiilor legale de păstrare. În orice caz, ștergerea va avea loc după expirarea obligației de păstrare.

    • Posibilități de obiecție și ștergere

      Puteți preveni colectarea și transmiterea datelor cu caracter personal către Google (în special adresa dvs. IP) și prelucrarea acestor date de către Google prin dezactivarea executării codului script în browserul dvs. sau prin activarea setării „Nu urmăriți” a browserului dvs. De asemenea, puteți preveni colectarea de date generate de cookie-ul Google și legate de utilizarea site-ului web din partea dvs. (inclusiv adresa dvs. IP) de către Google și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plugin-ului browserului disponibil la următorul link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de Politica de securitate și confidențialitate Google poate fi găsită la policies.google.com/privacy https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Integrarea serviciilor web externe și prelucrarea datelor în afara UE

Pe site-ul nostru web folosim conținut activ de la furnizori externi, cunoscuți sub numele de servicii web. Prin accesarea site-ului nostru web, acești furnizori externi pot primi informații personale despre vizita dvs. pe site-ul nostru. Este posibil ca datele să fie prelucrate în afara UE. Puteți preveni acest lucru prin instalarea unui plug-in corespunzător în browser sau prin dezactivarea executării scripturilor în browser. Acest lucru poate duce la restricții funcționale pe paginile de internet pe care le vizitați.

Folosim următoarele servicii web externe:

  • Doubleclick

    Un serviciu web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanda (în continuare: Doubleclick) este încărcat pe site-ul nostru web. Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către Doubleclick. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a Doubleclick: https://policies.google.com/privacy

    Puteți împiedica Doubleclick să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • Google

    Un serviciu web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanda (în continuare: Google) este încărcat pe site-ul nostru web. Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către Google. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a Google: https://policies.google.com/privacy

    Puteți împiedica Google să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • Google Fonts

    Un serviciu web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanda (în continuare: Google Fonts) este încărcat pe site-ul nostru web. Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către Google Fonts. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a Google Fonts: https://policies.google.com/privacy

    Puteți împiedica Google Fonts să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • Gstatic

    Un serviciu web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanda (în continuare: Gstatic) este încărcat pe site-ul nostru web. Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către Gstatic. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a Gstatic: https://policies.google.com/privacy

    Puteți împiedica Gstatic să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • Youtube

    Un serviciu web de la Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanda (în continuare: Youtube) este încărcat pe site-ul nostru web. Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către Youtube. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a Youtube: https://policies.google.com/privacy

    Puteți împiedica Youtube să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • website-check.de

    Pe site-ul nostru este încărcat un serviciu web al companiei Website-Check GmbH, Beethovenstraße 24, 66111 Saarbrücken, Germania (în continuare: website-check.de). Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. poate transmite date personale către website-check.de. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a website-check.de: https://www.website-check.de/datenschutzerklaerung/

    Puteți împiedica website-check.de să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

  • hankooktire-mediacenter

    Pe site-ul nostru web este încărcat un serviciu web al Hankook Tire Europe GmbH, Siemensstraße 14, 63263 Neu-Isenburg, Germania (în continuare: hankooktire-mediacenter). Folosim aceste date pentru a asigura funcționalitatea completă a site-ului nostru web. În acest context, browserul dvs. va transmite, dacă este necesar, date cu caracter personal către hankooktire-mediacenter. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD. Interesul legitim constă în funcționarea fără erori a site-ului. Datele vor fi șterse imediat ce scopul colectării acestora a fost îndeplinit. Puteți găsi mai multe informații despre gestionarea datelor transferate în politica de confidențialitate a hankooktire-mediacenter: https://www.hankooktire-mediacenter.com/index.php?id=511&L=2&flt=1

    Puteți împiedica hankooktire-mediacenter să colecteze și să prelucreze datele dvs. dezactivând execuția codului script din browserul dvs. sau prin instalarea unui blocant de scripturi în browser.

Informații despre utilizarea cookie-urilor

Domeniul de aplicare al prelucrării datelor cu caracter personal

Integrăm și folosim cookie-uri, pe diverse pagini, pentru a permite anumite funcții ale site-ului nostru web și pentru a integra servicii web externe. Așa-numitele „cookie-uri” sunt fișiere text de mici dimensiuni pe care browserul dvs. le poate stoca pe dispozitivul dvs. de acces. Aceste fișiere text conțin un șir de caractere care identifică în mod unic browserul atunci când reveniți pe site-ul nostru web. Procesul de salvare a unui fișier cookie se numește și „Setarea unui cookie”. Cookie-urile pot fi setate atât de site-ul propriu, cât și de servicii web externe.

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD (interes legitim) sau art. 6 alin. 1 lit. a sau art. 9 alin. 1 lit. a din RGPD (consimțământ).

Baza legală relevantă se găsește în tabelul cookie-urilor enumerate mai jos în această secțiune.

În general, în cazul cookie-urilor care sunt colectate pe baza unui interes legitim, interesul nostru legitim este de a asigura funcționalitatea site-ului nostru web și a serviciilor integrate în acesta (cookie-uri necesare din punct de vedere tehnic). De asemenea, este posibil ca cookie-urile să le mărească ușurința de utilizare și să permită o abordare mai individuală. Aici am luat în calcul interesele dvs. față de ale noastre.

Cu ajutorul tehnologiei cookie, putem identifica, analiza și urmări vizitatori individuali ai site-ului web, numai dacă vizitatorul site-ului a consimțit la utilizarea cookie-ului în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a din RGPD.

Scopul prelucrării datelor

Cookie-urile sunt setate de site-ul nostru web sau de serviciile web externe pentru a menține funcționalitatea completă a site-ului nostru web, pentru a îmbunătăți ușurința de utilizare sau pentru a urmări scopul declarat odată cu acordul dumneavoastră. Tehnologia cookie permite, de asemenea, să recunoaștem vizitatorii individuali, folosind pseudonime, cum ar fi un ID individual sau aleatoriu, astfel încât să putem oferi servicii personalizate. În tabelul următor sunt prezentate detalii.

Durata de stocare

Cookie-urile enumerate mai jos sunt stocate în browserul dvs. până când sunt șterse sau, în cazul unui cookie de sesiune, până la expirarea sesiunii. În tabelul următor sunt prezentate detalii:

Numele cookie-ului Server Furnizor Scop Baza legală Durata de stocare Tip
_gid hankooktire-mediacenter.com Google-Analytics Acest cookie alocă un ID unui anumit utilizator, astfel încât sistemul de urmărire web să rezume acțiunile utilizatorului folosind acest ID. Consimțământ Aproximativ 24 de ore Analytics
_ga hankooktire-mediacenter.com Google Analytics Acest cookie alocă un ID unui anumit utilizator, astfel încât sistemul de urmărire web să rezume acțiunile utilizatorului folosind acest ID. Consimțământ Aproximativ 24 de luni Analytics
cookieconsent_status www.hankooktire-mediacenter.com Operator al site-ului web Cookie care stochează decizia utilizatorului cu privire la banner-ul pentru cookie-uri. Elemente tehnice necesare Aproximativ 12 de luni Banner pentru cookie-uri
PHPSESSID www.hankooktire-mediacenter.com Operator al site-ului web Cookie solicitat de aplicațiile bazate pe limbajul PHP. Cookie-ul este stocat în timpul sesiunii. Este necesară salvarea anumitor setări ale site-ului web în timpul vizitei pe site-ul web (sesiunii). Necesar din punct de vedere tehnic Sesiune Sesiune
fe_typo_user www.hankooktire-mediacenter.com Operator al site-ului web Cookie solicitat de sistemul de conținut web Typo3. Cookie-ul este stocat în timpul sesiunii. Este necesară salvarea anumitor setări ale site-ului web în timpul vizitei pe site-ul web (sesiunii). Necesar din punct de vedere tehnic Sesiune Sesiune
waconcookiemanagement www.hankooktire-mediacenter.com hankooktire-mediacenter Acest cookie ne permite să salvăm setările individuale de confort selectate de dvs. și să le păstrăm disponibile pentru vizitele dvs. curente și viitoare pe site. Consimțământ Sesiune Configurare
remote_sid youtube.com Youtube Acest cookie ne permite să salvăm setările individuale de confort selectate de dvs. și să le păstrăm disponibile pentru vizitele dvs. curente și viitoare pe site. Consimțământ Sesiune Configurare
_gat_UA-72268108-1 hankooktire-mediacenter.com Google-Analytics Acest cookie stochează date cu privire la momentul în care vizitatorul site-ului web a accesat site-ul pentru a compila date statistice. În plus, sunt colectate date suplimentare în scopuri statistice pe baza vizitelor pe site. Consimțământ Aproximativ 110 secunde Analytics
be_typo_user www.hankooktire-mediacenter.com hankooktire-mediacenter Acest cookie este stocat numai până la închiderea browserului. Când browserul este închis, acest cookie este șters. Necesar din punct de vedere tehnic Sesiune Sesiune
be_lastLoginProvider www.hankooktire-mediacenter.com hankooktire-mediacenter În acest cookie sunt stocate doar foarte puține date cu caracter personal. Stocăm aici datele pe care altfel ar trebui să le introduceți în mod regulat (de exemplu, autentificarea dvs. pentru a nu fi necesar să vă autentificați de fiecare dată când vizitați site-ul). Consimțământ Aproximativ 3 de luni Comfort

Posibilitate de obiecție, revocare a consimțământului și ștergere

Puteți seta browserul în funcție de dorințele dvs., astfel încât setarea cookie-urilor să fie în general prevenită. Puteți decide apoi de la caz la caz dacă acceptați cookie-uri sau dacă acceptați cookie-uri în principiu. Cookie-urile pot fi utilizate în diverse scopuri, de exemplu, pentru a recunoaște că dispozitivul dvs. de acces este deja conectat la site-ul nostru web (cookie-uri permanente) sau pentru a salva ofertele vizualizate recent (cookie-uri de sesiune). Dacă ne-ați dat în mod expres permisiunea de a prelucra datele dvs. personale, puteți oricând revoca acest consimțământ. Vă rugăm să rețineți că legalitatea procesării efectuate pe baza consimțământului până la revocare nu este afectată.

Securitatea datelor și protecția datelor, comunicarea prin e-mail

Datele dvs. cu caracter personal sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice în timpul colectării, stocării și prelucrării, astfel încât acestea să nu fie accesibile părților terțe. În cazul comunicării necriptate prin e-mail, nu putem garanta securitatea completă a datelor pe calea de transmisie către sistemele noastre informatice, de aceea recomandăm comunicarea criptată sau serviciul poștal în cazul informațiilor cu necesitate ridicată de confidențialitate.

Dreptul la solicitări de informare și corectare - Ștergere; Restricția datelor - Revocarea consimțământului - Dreptul la obiecție

Dreptul la informare

Aveți dreptul de a solicita confirmare dacă prelucrăm date personale despre dvs. Dacă acesta este cazul, aveți un drept de acces la informațiile specificate la art. 15 alin. 1 din RGPD, cu condiția ca drepturile și libertățile altor persoane să nu fie afectate (a se vedea art. 15 alin. 4 din RGPD). De asemenea, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă oferi o copie a datelor.

Dreptul la corecție

În conformitate cu art. 16 din RGPD, aveți dreptul de a corecta în orice moment datele personale incorecte (de exemplu, adresa, numele etc.). Puteți solicita, de asemenea, completarea datelor stocate în orice moment. Se va face imediat o ajustare corespunzătoare.

Dreptul la ștergere

În conformitate cu art. 17 alin. 1 din GDPR, aveți dreptul de a ne solicita ștergerea datelor personale colectate despre dvs. dacă

  • datele fie nu mai sunt necesare;
  • ca urmare a revocării consimțământului dvs., baza legală a prelucrării a încetat să existe în lipsa înlocuirii;
  • v-ați opus prelucrării și nu există motive legitime pentru prelucrare;
  • datele dvs. sunt prelucrate ilegal;
  • o obligație legală impune acest lucru sau dacă a avut loc colectarea în conformitate cu art. 8 alin. 1 din RGPD.

În conformitate cu art. 17 alin. 3 din RGPD, acest drept nu există dacă

  • prelucrarea este necesară pentru a exercita dreptul la libertatea de exprimare și informare;
  • datele dvs. au fost colectate pe baza unei obligații legale;
  • prelucrarea este necesară din motive de interes public;
  • datele sunt necesare pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dreptul la restricționarea prelucrării

În conformitate cu art. 18 alin. 1 din RGPR, aveți dreptul, în cazuri individuale, de a cere restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal.

Acesta este cazul dacă

  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal;
  • prelucrarea este ilegală și nu consimțiți la ștergere;
  • datele nu mai sunt necesare în scopul prelucrării, dar datele colectate sunt folosite pentru a afirma, exercita sau apăra revendicări cu caracter legal;
  • a fost formulată o contestație împotriva prelucrării în temeiul art. 21 alin. 1 din RGPD și nu este încă clar care sunt interesele care prevalează.

Dreptul de revocare

Dacă ne-ați dat consimțământul expres pentru a prelucra datele dvs. personale (art. 6 alin. 1 lit. a din RGPD sau art. 9 alin. 2 lit. a din RGPD), puteți oricând revoca acest consimțământ. Vă rugăm să rețineți că legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului până la revocare nu este afectată de aceasta din urmă.

Dreptul de obiecție

Conform art. 21 din RGPD, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă sunt colectate în baza art. 6 alin. 1 lit. f (în cadrul domeniului de aplicare a unui interes legitim). Puteți beneficia de acest drept numai dacă există circumstanțe speciale care se opun stocării și prelucrării.

Cum vă exercitați drepturile?

Vă puteți exercita drepturile în orice moment folosind datele de contact de mai jos:

Hankook Tire Europe GmbH
Siemensstraße 14
63263 Neu-Isenburg
Germania
E-mail: mediathou-shalt-not-spamhankooktire-mediacenter.com
Tel.: +49 610281490
Fax: +49 61028149100

Dreptul la portabilitatea datelor

În conformitate cu art. 20 din RGPD, aveți dreptul la transmiterea datelor cu caracter personal care vă privesc. Oferim datele într-un format structurat, comun și care poate fi citit automat. Datele pot fi trimise fie dvs., fie unui operator desemnat de dvs.

La cerere, vă vom oferi următoarele date în conformitate cu art. 20 alin. 1 din RGPD:

  • Datele colectate pe baza consimțământului expres în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a din RGPD sau art. 9 alin. 2 lit. a din RGPD;
  • Datele pe care le-am primit de la dvs. în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. b din GDPR în cadrul contractelor existente;
  • Date care au fost prelucrate printr-o procedură automatizată.

Vom transfera datele personale direct unui operator ales de dvs., în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic. Vă rugăm să rețineți că nu avem voie să transferăm date care interferează cu libertățile și drepturile altor persoane conform art. 20 alin. 4 din RGPD.

Dreptul de apel la autoritatea de supraveghere în conformitate cu art. 77 alin. 1 din RGPD

Dacă bănuiți că datele dvs. sunt prelucrate ilegal pe site-ul nostru, în orice moment, puteți desigur solicita clarificări legale ale problemei. În plus, este deschisă orice altă posibilitate legală. Indiferent de acest lucru, în temeiul art. 77 alin. 1 din RGPD, aveți posibilitatea să apelați la o autoritate de supraveghere. Aveți dreptul de a face apel în conformitate cu art. 77 din RGPD către statul membru al UE corespunzător cu locul dvs. de reședință, locul de muncă și/sau locul presupusei încălcări, adică puteți alege autoritatea de supraveghere la care să vă adresați dintre locurile menționate mai sus. Autoritatea de supraveghere la care a fost înaintată plângerea vă va informa despre starea și rezultatele depunerii plângerii dvs., inclusiv despre posibilitatea unei căi de atac judecătorești în conformitate cu art. 78 din RGPD.

Creat de:

© IT-Recht-Kanzlei DURY – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de