Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Hankookin erittäin suorituskykyiset renkaat Porsche Cayennelle

Rengasvalmistaja Hankook ja autovalmistaja Dr. Ing. H. C. F. Porsche AG on laajentanut uusien urheiluautojensa alkuperäisiä varusteita Hankookin renkailla. Tämän vuoden kesäkuusta lähtien Porsche Cayenne -malli on varustettu tehtaalta tilattuna muiden varusteiden lisäksi Hankookin erittäin suorituskykyisillä 21-tuumaisilla Ventus S1 evo 3 SUV -renkailla. Näiden huippuluokan renkaiden uusin versio tarjoaa erinomaisen ajettavuuden ja ohjaustarkkuuden sekä korkean märkäpidon ja alhaisen vierintävastuksen.
Hankookin erittäin suorituskykyiset renkaat Porsche Cayennelle

Neu-Isenburg, Saksa, 07. lokakuuta 2019 – Ensiluokkaisten renkaiden valmistaja Hankook on toimittanut tehtaalta tilatuille Porsche Cayenne -autoille UHP-lippulaivarenkaitaan, Ventus S1 evo 3 SUV -renkaita, kesäkuusta lähtien. Erittäin suorituskykyinen rengas toimii räätälöitynä alkuperäisrenkaana Stuttgartissa toimivan urheiluautojen valmistajan uudelle maastoautomallille, joka vastaa täysin segmentin korkeita vaatimuksia.

”Porsche edustaa erittäin tehokkaita urheiluautoja, joilla on samalla korkea hyötyarvo. Tämä tekee kuitenkin renkaiden kehityksestä erittäin monimutkaista”, kertoo Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim. ”Olemme siis erittäin tyytyväisiä tähän alkuperäiseen varusteeseen, koska se osoittaa vakuuttavasti tuotteidemme suorituskykyä.”

DTM-testattuun tekniikkaan perustuva uusi, erittäin korkean suorituskyvyn rengas tarjoaa korkean ohjaustarkkuuden ja erittäin urheilullisen käsittelyn. Yhdistelmärenkaat, joiden koko on 285/40 ZR 21 (109Y) XL edessä ja 315/35 ZR 21 (111Y) XL takana, on erityisesti suunniteltu käytettäväksi urheilumaastoautoissa. Ne takaavat erinomaisen käsittelytehon.

”Ajoneuvojen kuormituksen ja urheilullisen ajettavuuden, alhaisen vierintävastuksen ja suuren kuormitettavuuden vuoksi Porsche Cayenne -auton rengasmallin kehittäminen oli erittäin haastavaa”, kertoo diplomi-insinööri Klaus Krause, Hankookin Euroopan tutkimus- ja kehityskeskuksen johtaja. ”Uudet Ventus S1 evo 3 SUV -renkaat täyttävät nämä vaatimukset erittäin hyvin sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.”

Urheilullisen ajettavuuden lisäksi uusi Hankook-kulutuspinta tarjoaa myös useita uusia ominaisuuksia, jotka optimoivat sen ympäristöominaisuudet (vierimisvastus ja kestävyys). Ventus S1 evo 3 SUV -renkaissa käytetään uuden sukupolven innovatiivisia materiaaleja, jotka perustuvat korkean suorituskyvyn luonnonhartseihin kulutuspintayhdisteessä. Tämä ei pelkästään lisää pitoa tehon huipussa, vaan renkaan pitoaste pysyy korkeana jopa paljon laajemmalla lämpötila-alueella, mikä antaa sille erittäin laajan raja-alueen. Lisäksi erityiset nailonmateriaalit, jotka lisätään ns. helmipakkausmenetelmän avulla sivuseinään, takaavat erittäin korkean ajovakauden jopa silloin, kun autossa on suuri kuorma. Teräshihnojen päällä oleva CapPly-hybridiaramidimateriaali yhdessä kaksikerroksisen raionrunkorakenteen kanssa varmistaa lisäksi korkean vastustuskyvyn ja kestävyyden.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankookin erittäin suorituskykyiset renkaat Porsche Cayennelle

Hankook has been supplying the Porsche Cayenne ex works with its UHP flagship, the Ventus S1 evo 3 SUV, since June 2019.

File size: 5 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet