Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Uusi Ford Focus Active varustetaan Hankookin Ventus Prime 3 renkailla

Rengasvalmistaja Hankook laajentaa kumppanuuttaan Ford Motor Companyn kanssa ensiasennusrenkaiden alueella. Uusi Ford Focus Active varustetaan yksinomaan Hankook Ventus Prime 3 renkailla. Uudelle automallille on vuoden 2018 lopusta alkaen saatavilla nämä Hankookin premium comfort -renkaat kahdessa kokoluokassa.
Uusi Ford Focus Active varustetaan Hankookin Ventus Prime 3 renkailla

Neu-Isenburg, Saksa, 15. helmikuuta 2019 – Premium-rengasvalmistaja Hankook varustaa uuden Ford Focus Activen Hankook Ventus Prime 3 renkailla. Nämä turvallisuuden, suorituskyvyn ja mukavuuden korkeinta tasoa edustavat renkaat ovat joulukuusta 2018 lähtien saatavilla Fordin Focus Active -mallille kokoluokissa 215/50R18V ja 215/55R17V. Älykkäiden teknologioiden kuten vapaasti valittavan käyttötilan ansiosta Ford Focus Active tarjoaa kehittyneet ajo-ominaisuudet, joita Ventus Prime 3 lisäksi tukee.

Hankookin uusimmalla huippusuorituskyvyn renkaalla on vakuuttavan hyvät ajo-ominaisuudet ja jarrutusteho sekä märillä että kuivilla teillä. Kulutuspinnan neljän leveän pääuran ansiosta rengas johtaa veden nopeasti pois, mikä takaa optimaalisen märän kelin ajettavuuden. Kunkin uran muotoilu on optimoitu perustuen sen sijaintiin renkaassa, siten minimoidaan tavoitteiden ristiriitaisuus märän ja kuivan kelin ajo-ominaisuuksien parantamisessa. Rengasta kehitettäessä otettiin käyttöön uusia seostustekniikoita, joilla saadaan aikaan kulutuspinnan korkean pitotason silica-seos ja sen ansiosta entistä parempi märkäjarrutusteho.

‟Uuden Ventus Prime 3 renkaan kehitystyössä kiinnitettiin huomiota hyvä pitotason ja jarrutustehon saavuttamiseen, erityisesti märällä tiellä‟, kertoo dipl.ins. Klaus Krause, Hankookin eurooppalaisen tutkimus- ja kehityskeskuksen johtaja. ‟Käyttämällä tarkoitukseen mukautettua epäsymmetristä kulutuspinnan muotoilua pystyimme suurentamaan renkaan ja tien tosiasiallista kosketuspintaa kymmenen prosenttia. Sen ansiosta ajo Ventus Prime 3 renkailla varustetulla Ford Focus Activella on erityisen turvallista ja ohjautuvuus tarkkaa.“

Ventus Prime 3 renkaan premium-laadun osoittavat sen saamat monet palkinnot: Vuonna 2018 se sai ADACin tuotetestissä parhaan arvosanan “hyvä“ ja saavutti ensimmäisen sijan Auto Bild -lehden suuressa vuoden 2018 rengastestissä. Lisäksi Hankookin Ventus Prime 3 voitti vuonna 2016 Red Dot -muotoilupalkinnon, jota tavoitteli 51 kilpailijaa.

Rengasvalmistaja Hankook on toimittanut Ford Motor Companylle ensiasennusrenkaita jo vuodesta 1999 alkaen. Tänä aikana Hankookin tuotteilla on varustettu Fordin automalleja maailmanlaajuisesti, niiden joukossa Fiesta, Explorer ja Mustang. Uuden Ford Focus Activen varustamisen myötä Hankook jatkaa globaalien autoteollisuuskumppanuuksiensa kehittämistä ja toimittaa menestyksekkäästi ensiasennusrenkaita jo 45 autonvalmistajalle.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Uusi Ford Focus Active varustetaan Hankookin Ventus Prime 3 renkailla

Developed to achieve the perfect balance between performance and comfort, safety and environmentally friendliness, the Ventus Prime3 is the latest premium comfort flagship of Hankook’s successful Ventus line.

File size: 702 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet