Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

Rengasvalmistaja Hankook on tuonut valikoimaansa kolme erinomaista talvirengasta tulevaa kylmää vuodenaikaa varten, i*cept RS 2, i*cept Evo 2 ja i*Pike RS 2. Kaikki kolme mallia sijoittuivat alan eurooppalaisten aikakauslehtien ja testiorganisaatioiden rengastesteissä kärkipaikoille. Hankookin talvirenkaat jatkavat näin vuoden 2017 testikauden menestystään.
Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

Neu-Isenburg/Saksa, 31. lokakuuta 2018 –– Hankook on valmistautunut talven varalle ja tarjoaa kylmän vuodenajan kohtaamiseen kolme erinomaista rengasmallia: Winter i*cept RS 2, Winter i*cept Evo 2 ja Winter i*Pike RS 2. Ne kaikki saavuttivat koko Euroopan kattavassa vertailussa keskitasoa paremmat testitulokset. Saksalaisten, suomalaisten, venäläisten, ruotsalaisten ja Yhdistyneen kuningaskunnan autoilun ja tekniikan erikoislehtien riippumattomat testaajat kiittivät ennen muuta Hankookin renkaiden ajettavuus- ja jarrutusominaisuuksia lumisilla teillä. Keski- ja Länsi-Euroopan lauhkealle vyöhykkeelle tarkoitettu menestysmalli Winter i*cept RS 2 sijoittui alan saksalaisten ja englantilaisten erikoislehtien useissa testeissä kärkiryhmään. Rengas vakuutti testaajat ennen kaikkea "erinomaisilla ajettavuusominaisuuksillaan kaikissa sääolosuhteissa" (Autobild, Saksa, 38/2018). Lumella Winter i*cept RS 2 on testaajien mukaan "erittäin luotettava ja tarkasti ohjautuva ja antaa hyvän pidon" (auto motor sport, Saksa, 21/2018). Myös märillä ja kuivilla ajoteillä sillä on vakuuttavan turvalliset ja helposti hallittavat ajo-ominaisuudet (Auto Express, UK, 09/2018). Näin Winter i*cept RS 2 jatkaa edellisen vuoden hyviä testituloksia.

Myös Hankookin Winter i*cept Evo 2 soveltuu parhaiten Keski- ja Länsi-Euroopan talvisiin tieolosuhteisiin. Tämä huippusuorituskykyinen talvirengas ansioitui testeissä ennen muuta suurella jarrutustehollaan lumisella ajoradalla ja parhaalla kaarrepidolla. Sen kulutuspinnan todettiin "tarttuvan jarrutettaessa erinomaisesti lumeen". Hankookin i*cept Evo 2 on testaajien mukaan myös "vaivattomasti hallittava märällä tiellä" ja "turvallisesti aliohjautuva" kuivalla tiellä (sport auto, Saksa, 11/2018). Seuduille, joilla talvisin esiintyy runsaasti lunta, jäätä ja jatkuvia pakkasia, kuten Skandinavia tai Venäjä, Hankookilla on tarjolla muun muassa i*Pike RS 2. Tämä nastoitettu talvirengas sijoittui uusimmissa venäläisten ja skandinaavisten autolehtien testeissä kärkisijoille. Testaajat kiittivät erityisesti sen hyviä jarrutusominaisuuksia lumella ja hyvää sivuohjautuvuutta jäällä (Za Rulem, Venäjä, 09/2018). Uuden i*Pike RS 2 mallin kehitystyöhön osallistui merkittävästi Hankookin oma Ivalossa, Suomen Lapissa sijaitseva testauskeskus, jossa vuoden 2017 avajaisista lähtien on testattu monipuolisesti erityisesti Eurooppaan tarkoitettuja talvirenkaita.

"Olemme ylpeitä uusien talvirengasmalliemme monista hyvistä testituloksista eri maissa", kertoo Hankookin Euroopan toimintojen johtaja Han-Jun Kim. Hankookin talvirenkaiden säännönmukaisesti hyvät ja erittäin hyvät tulokset riippumattomissa rengastesteissä Euroopassa ja IVY:n alueella osoittavat, että kykenemme Euroopan vaativilla markkinoilla tarjoamaan loppuasiakkaille sopivia tuotteita monenlaiseen käyttöön."

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

File size: 4 MB

Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

Hankook Winter i*cept evo on BMW 7 series

File size: 2 MB

Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

Hankook Winter i*Pike RS+ on VW Golf

File size: 4 MB

Hankookin talvirenkaat vakuuttivat riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä

Hankook Winter i*cept RS²

File size: 2 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet