Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Uusia huippurenkaita ensiasennukseen: Hankook Ventus S1 evo² SUV ja winter i*cept evo² SUV

Kolmannen sukupolven BMW X3 -mallia on toimitettu marraskuusta 2017 alkaen, ja se on saatavilla muun muassa Hankookin kesärenkailla 225/60 R18 104 W XL tai Hankookin talvirenkailla 225/60 R18 104 W XL. BMW X3 2003 -mallia on sen maailman markkinoille tuonnin jälkeen myyty 1,5 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä luokkansa suosituimman auton. Hankookin Ventus S1 evo² SUV ja winter i*cept evo² SUV premium -renkaat tukevat uuden BMW X3 -mallin merkille tyypillistä ajodynamiikkaa sekä ketteriä ajo-ominaisuuksia. Nämä renkaat ovat jo vakuuttaneet henkilöautojen ensiasennusrenkaina muun muassa BMW 7-lippulaivasarjassa.
Uusia huippurenkaita ensiasennukseen: Hankook Ventus S1 evo² SUV ja winter i*cept evo² SUV

Neu-Isenburg/Saksa, 1. käsekuuta 2018 Hankook sai jälleen tilauksen uudelle BMW X3:lle kesä- ja talvirenkaiden ensiasennusvarusteista. Tänä vuonna Euroopassa suosittu SUV-autoluokka saavuttaa ensimmäisen kerran henkilöautotuotannossa 25 % osuuden. Hankook tarjoaa erityisesti tähän tuoteluokkaan huippusuorituskykyisiä (UHP) renkaitaan SUV-versiona. BMW Group tunnisti tämän monipuolisen autoluokan kehitystrendin jo varhain, ja BMW X3:a edeltäneet mallit menestyivät hyvin. BMW X3 -malleihin valmistaja valitsi ensiasennusrenkaaksi Hankookin. Kokoluokan 225/60 R18 104 W XL Ventus S1 evo² SUV -renkaat sekä kokoluokan 225/60 R18 104 H XL winter i*cept evo² SUV -renkaat sopivat hyvin BMW X3 mallin dynaamiseen ja urheilulliseen ulkoasuun.

Erityisesti kesärenkaiden suhteen BMW Group määritteli Hankookin insinööreille tavoitteeksi renkaan, joka on suorituskyvyltään erinomainen heikentämättä mukavuusominaisuuksia, ja täyttäessään merkin urheilullisuuteen liittyvät vaatimukset sopii myös BMW X3:n mukavaan ja silti ketterään luonteeseen.

Vaatimusten täyttämiseksi Ventus S1 evo² SUV on kehitetty BMW X3:n tähtimerkinnällä ja siinä on erikoismuotoiltu pallereuna. Se on suunniteltu urheilullisiin autoihin ja on riittävän jäykkä tarkan ohjautuvuuden ja ajodynamiikan varmistamiseksi, joustaen kuitenkin pehmeästi SUV:n raskasta painoa vastaan. Ventus S1 evo² SUV-renkaan on kestettävä jopa 270 km/h nopeuksilla ajettaessa syntyvät korkeat lämpötilat, joten vahvistavat kerrokset on valmistettu erityisestä kuumuutta kestävästä hybridikuidusta. Sivuseinän alaosan jäykkyyttä lisäämällä taataan erinomaiset ajo-ominaisuudet.

Kulutuspinnan monikerroksisen rakenteen avulla vierintävastusta on pystytty vähentämään huomattavasti. Samalla on parannettu märkäpitoa kulutuspinnan seoksen avulla. Näin renkaan ominaisuudet täydentävät optimaalisesti BMW X3:n turvallisuusominaisuuksia.

Sarjavarusteista akustista tuulilasia täydentäen rengasmelu on alhainen. Innovatiivinen, DTM:n inspiroima kolmikerroksinen kuviopalojen muotoilu sekä ulompien ripojen portaittainen järjestys varmistavat renkaiden kuluessa kosketuspinnan paremman otteen tiehen ja siten erittäin hyvän pidon renkaiden koko käyttöiän ajan.

"Se, että BMW 7-sarjan jälkeen myös BMW X3 varustetaan kesä- ja talvirenkaillamme, on huomionosoitus rengaskehittäjiemme insinööritaidolle ja osoittaa tuotteidemme korkean laadun", toteaa Tony Lee, Hankook Tire Europen markkinoinnista ja myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja. "Meille erityisen tärkeillä Euroopan markkinoilla talvitestausalueemme Suomen Ivalossa on osoittautunut kannattavaksi investoinniksi. Se on erittäin hyvä perusta talvirenkaidemme kehitykselle, myös ensiasennuksessa.”

Kuten kesärenkaat, myös winter i*cept evo² SUV -rengas on tähtimerkinnällä varustettuna suunniteltu tukemaan BMW X3:n ajodynamiikkaa optimaalisesti myös talvisissa sääolosuhteissa. Renkaan kehitystyössä keskityttiin alhaisen vierintävastuksen lisäksi erittäin hyviin pito-ominaisuuksiin. Koko kulutuspinnalle kiinnitetyt 3D-lamellit, minimaalinen kuviopalojen liike ja vähäinen kuluminen varmistavat ajovakauden, ja optimoitu reunamuotoilu parantaa ajo-ominaisuuksia. Renkaissa käytetään hyvin levittyvää nano-silica-seosta, joka estää renkaan kovettumisen alhaisissa lämpötiloissa ja huolehtii siten renkaan kulutuspinnan hyvästä pidosta talvisilla ja märillä teillä, minkä lyhyet jarrutusmatkat osoittavat. Talvirenkaiden miellyttävän alhainen rengasmelu lisää mukavuutta ja vähentää ympäristön melusaastetta.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Uusia huippurenkaita ensiasennukseen: Hankook Ventus S1 evo² SUV ja winter i*cept evo² SUV

Hankook Winter i*cept evo² SUV

File size: 3 MB

Uusia huippurenkaita ensiasennukseen: Hankook Ventus S1 evo² SUV ja winter i*cept evo² SUV

Hankook Winter i*cept evo² SUV

File size: 4 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet