Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV
  • Kuorma-auto / bussi
  • Yritys

Hankook Tire Cologne 2018 -messuilla: Maailman ensiesittelyjä ja älykkäitä rengasratkaisuja

Hankook tuo Tire Cologne -messuille 29.5.–1.6.2018 useita uutuustuotteita maailman ensiesittelyyn. Messuilla esitellään myös jo markkinoilla olevia malleja henkilöautojen, SUV-autojen, bussien ja kuorma-autojen rengasvalikoimista. Hallissa 6.1, osastolla nro A050 messuvieraat voivat tutustua 400 m²:n näyttelyalueella muun muassa täysin uudistettuun jokasään renkaaseen. Lisäksi Hankook haluaa kiinnittää huomiota Auto Bild -lehden vuoden 2018 suuren kesärengastestin voittajaan Ventus Prime³ -renkaaseen, joka täydentää näyttelyvalikoiman muiden kuorma-autojen ja bussien ensiesittelyrenkaiden kanssa.
Hankook Tire Cologne 2018 -messuilla: Maailman ensiesittelyjä ja älykkäitä rengasratkaisuja

Neu-Isenburg, Saksa, 26.4.2018 – Rengasvalmistaja Hankook esittelee kattavaa Euroopan markkinoille suunnattua valikoimaansa rengasalan Tire Cologne -erikoismessuilla hallissa 6.1, osastolla A050 ja tuo maailman ensiesittelyyn vasta kehitetyn henkilöautojen jokasään renkaan. Hankookin kehityskeskuksessa suunniteltu uusi rengas soveltuu kaikkien vuodenaikojen olosuhteisiin. Se jatkaa Hankookin tuotteiden pitkää menestyshistoriaa jokasään renkaiden markkinoilla.

Ensimmäistä kertaa järjestettävillä renkaisiin ja pyöriin erikoistuneilla messuilla Hankook esittelee kattavasti henkilöautojen rengasvalikoimaansa vakiintuneista huippusuorituskykyisistä (UHP) kesärenkaista nykyiseen talvirengasmallistoon. Esittelyjen keskiössä ovat testattu ja luotettu UHP-lippulaivamallisto Ventus S1 evo² sekä Ventus Prime³, Auto Bild -lehden vuoden 2018 suuren kesärengastestin voittaja. Hankookin premium-comfort ‑kesärengas Ventus Prime³ on kehitetty tasapainoiseksi kokonaisuudeksi tehokkuutta, mukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Se todisti suorituskykynsä jo toisen kerran maailman luultavasti suurimmassa riippumattomassa tuotetestissä, joissa vertailtiin 50 eri tuotemerkkiä. Yksityisautoilijoille kehitettyjen rengasratkaisujen lisäksi Hankookin osaston vieraat voivat tutustua kattavaan kuorma-autojen ja bussien rengasvalikoimaan, johon kuuluu myös bussirenkaiden malliston täydentävä uusi SmartCity AU04+. Luonnollisesti osastolla tulee olemaan myös näyttelyauto. Tänä vuonna Hankook tuo messuille erityisen vetonaulan, projektiauton Eibach Audi RS5, jonka tuunaukseen Hankook on osallistunut virallisena kumppanina toimittamalla sopivat Ventus S1 evo² 20-tuuman renkaat.

Messuvieraat voivat paikan päällä tutustua Hankookin korkeatasoiseen teknologiseen osaamiseen. Yritys esittelee kehittämänsä kärkiteknologiat sound absorber®, SEALGUARD® ja HRS® sekä niihin perustuvia, turvallisuutta ja mukavuutta lisääviä huipputason rengasratkaisuja. Sound absorber®, jota käytetään jo esimerkiksi monien Audin ja Opelin autoluokkien alkuperäisvarusteissa, vähentää merkittävästi melua auton sisällä ja varmistaa siten rentouttavan ajoelämyksen. SEALGUARD® on erityinen tiivistysmateriaali, jota käytetään monien VW-automallien alkuperäisvarusteissa. Se pystyy sulkemaan jopa 5 mm läpimittaisia pistoreikiä renkaan kulutuspinnassa ja varmistaa, että ajo jatkuu turvallisesti rengasta vaihtamatta. Myös HRS® (Hankook Runflat System) on menestynyt alkuperäisvarusteena, sitä asennetaan muun muassa BMW 7-sarjan autoihin sekä kesä- että talvirenkaina. Hankook Tire käyttää messuilla osan 400 m²:n näyttelyalastaan toisen tuotemerkkinsä, Laufennin esittelyyn.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire Cologne 2018 -messuilla: Maailman ensiesittelyjä ja älykkäitä rengasratkaisuja

At Tire Cologne from 26th May to 1st June 2018 Hankook is presenting several world premières alongside current tyre exhibits from the passenger car, SUV, bus and truck line-ups.

File size: 745 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet