Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

Hankook julkistaa uuden, entistäkin pitkäikäisemmän kaupunkibussien renkaan SmartCity AU04+

Pysähtelevässä kaupunkiliikenteessä bussien renkaiden täytyy kestää suuria rasituksia ja taata samalla turvallinen ja tehokas käyttö. Hankookin markkinoille tuoma SmartCity AU04+ on ihanteellinen kaupunkibussien rengas. Ympärivuotisen renkaan parannettu kulutuspinta kuluu vähemmän ja tasaisemmin. Kulutuspinnan innovatiivinen kumiseos ja uudenlainen rakenne tekevät renkaasta turvallisen ja ympäristöystävällisen kaupunkiliikenteessä. Hankookilla on näin tarjolla kattava valikoima kaupunkibussien renkaita, mallit AU03, AU03+ ja uusi SmartCity AU04+.
Hankook julkistaa uuden, entistäkin pitkäikäisemmän kaupunkibussien renkaan SmartCity AU04+

Neu-Isenburg, Saksa, 11. huhtikuuta 2018– Premium-rengasvalmistaja Hankook laajentaa kaupunkibussien valikoimaansa uudella rengasmallilla: SmartCity AU04+. Tämä kaupunkiliikenteeseen tarkoitettu bussin rengas on erittäin polttoainetaloudellinen ja se kestää maksimaalisesti kulutusta. Kulutuspinnan muotoilu on mukautettu käyttötarkoitukseen. Sopivat ripavälit, vakauttavat 3D-kuviopalat ja optimoidut siksak-urat varmistavat erinomaisen pidon vähentämättä käyttökilometrien määrää. Alituinen pysähtely kaupunkiliikenteessä kuormittaa bussien renkaita epätasaisesti. “Siksi Hankook on mukauttanut SmartCity AU04+:n olka-alueen leveyden ja muotoilun varmistamaan kulumisen tasaisuuden. Kulutuspinnan uuden kumiseoksen parannettu rakenne lisää renkaan lämmönkestävyyttä ja vähentää siten kulumista ja pidentää käyttöikää”, kertoo dipl.ins. Klaus Krause, Hankookin varatoimitusjohtaja ja Hannoverissa sijaitsevan Euroopan kehityskeskuksen johtaja.

Turvallisuusnäkökulma on Hankookille tärkeä tekijä renkaiden kehitystyössä. Se otetaan huomioon kaikissa Hankookin kaupunkirengasmalleissa. AU03+ -renkaan tavoin SmartCity AU04+:ssa on vahvistettu sivuseinä. Se suojaa rengasta vaurioitumiselta törmäyksissä jalkakäytävien reunakiviin. Lisäksi kaikilla kolmella kaupunkibussien renkaalla on erittäin lyhyet jarrutusmatkat, AU04+ erottuu edukseen varsinkin erinomaisilla märän kelin ominaisuuksillaan lamellien parannetun sijoittelun ansiosta. Renkaan sivuseinässä oleva syvä kulumisen ilmaisin helpottaa renkaan kunnon määritystä ja tukee siten oikea-aikaista vaurioiden ehkäisyä.

SmartCity AU04+ on saatavilla kokoluokassa275/70R22.5, siinä on M+S-merkintä ja 3PMSF-symboli (3 Peak Mountain Snowflake).

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook julkistaa uuden, entistäkin pitkäikäisemmän kaupunkibussien renkaan SmartCity AU04+

Premium tyre maker Hankook is extending its range for city buses by a new tyre line: SmartCity AU04+.

File size: 12 MB

Hankook julkistaa uuden, entistäkin pitkäikäisemmän kaupunkibussien renkaan SmartCity AU04+

City bus tyre Hankook SmartCity AU04+

File size: 7 MB

Hankook julkistaa uuden, entistäkin pitkäikäisemmän kaupunkibussien renkaan SmartCity AU04+

Hankook SmartCity AU04+ structure

File size: 5 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet