Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Premium-rengasvalmistaja Hankook tuo Euroopan markkinoille uuden kaukoliikenteen busseille tarkoitetun vetoakselin renkaan, SmartTouring DL22. Yhdessä aikaisemman SmartTouring AL22 -renkaan kanssa Hankookilla on nyt täydellinen mallisto pitkän matkan busseille. Yritys ottaa näin huomioon kaukoliikenteen bussien lisääntyneen käytön sekä alhaisen rengasmelun ja erinomaisen matkustusmukavuuden tarjoavien renkaiden kysynnän kasvun.
UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Neu-Isenburg, Saksa, 21. helmikuuta 2018 – Uuden SmartTouring DL22 -renkaan käyttöönoton myötä premium-rengasvalmistaja Hankook tarjoaa nyt linja-autoliikennöitsijöille täydellisen valikoiman pitkillä reiteillä käytettäviä renkaita. Täydentämällä näiden bussien rengasmallistoa yritys ottaa huomioon kaukobussiliikenteen kasvavan merkityksen.

Erityisen alhaisen melutasonsa ansiosta rengas tarjoaa hyvän matkustusmukavuuden. Kulutuspinnan erikoismuotoilu takaa, että rengas kuluu tasaisesti myös jatkuvassa käytössä ja mahdollistaa suuren ajokilometrimäärän sekä pitkän käyttöiän. Kuten useimmilla Hankookin vetoakselin renkailla, myös tällä uudella ympärivuotisella renkaalla on 3PMFS-symboli ja M+S-merkintä. V-muotoon järjestetyt 3D-lamellit tarjoavat huippuluokan pito- ja veto-ominaisuudet lumipohjalla ja märällä kelillä vähentämättä käyttökilometrejä. SmartTouring DL22 -renkaan lamelliteknologia parantaa pitkittäis- ja sivuttaispitoa sekä suunta- ja sivuttaisvakautta. Renkaan alhainen vierintävastus mahdollistaa erinomaisen polttoainetehokkuuden.

Hankook tarjoaa edelleen lyhyille ja keskipitkille matkoille tarkoitetussa valikoimassaan muun muassa testattua ja luotettua kaupunkirengasta AU03+. Se on suunniteltu maaseututeiden paljon pysähdyksiä vaativan liikenteen tarpeisiin ja on myös erityisen sopiva käytettäväksi kaupunkibussien vuoroliikenteessä. Renkaan sivuseiniä on vahvistettu siten, että rengas on kaupunkiliikenteessä aiempaa turvallisempi ja tehokkaampi. Lisäksi renkaiden sivuseinässä on entistä leveämpi ja syvempi ilmaisin, joka suojaa rengasta esim. sinkoutuvan soran ja jalkakäytävien reunakivien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä ympärivuotinen rengas on saatavilla kokoluokassa 275/70R22.5 ja siinä on M+S- ja 3PMSF (3 Peak Mountain Snowflake) -symbolit.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Premium tyre maker Hankook is launching the new drive axle tyre for long-distance coaches in Europe, SmartTouring DL22.

File size: 4 MB

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Hankook SmartTouring DL22

File size: 10 MB

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Hankook SmartTouring DL22 Structure

File size: 6 MB

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Hankook AU03+

File size: 11 MB

UusiSmartTouring DL22 täydentää Hankookin rengasmalliston pitkän matkan busseille

Hankook SmartTouring AL22

File size: 10 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet