Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook Tire nimittää Chang Yool Hanin uudeksi Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajaksi

Hankook Tire on nimennyt Chang Yool Hanin Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajaksi. Muutos tulee voimaan 1. lokakuuta. Hanilla on laaja tietämys myynnistä ja markkinoinnista sekä usean vuoden kokemus Euroopan markkinoilta. Ennen tätä uutta nimitystään hän työskenteli Hankook Tire & Technology Groupin maailmanlaajuisessa markkinoinnin strategiatiimissä Etelä-Korean Soulissa.
Hankook Tire nimittää Chang Yool Hanin uudeksi Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajaksi

Daventry, Yhdistynyt kuningaskunta, 21. lokakuuta 2019 – Hankook Tyre UK on ilmoittanut Chang Yool Hanin nimityksestä Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajaksi. Han aloitti uudessa roolissaan 1. lokakuuta 2019 Daventryn tytäryhtiössä. Ennen tätä uutta nimitystään hän työskenteli maailmanlaajuisessa markkinoinnin strategiatiimissä Etelä-Koreassa, jossa hän sai syvääluotaavaa kokemusta myynnistä ja markkinoinnista. Hänellä on lisäksi kokemusta logistiikasta, toimitusketjun hallintaan keskittyen, sekä liiketoimintakokemusta monen vuoden ajalta ensin Hankookin Euroopan päätoimistolla ja sitten Saksan tytäryhtiössä työskentelystä.

”Koska Han on aiemmin työskennellyt Hankook Tirellä Euroopassa, hänellä on hyvät tiedät sekä rengasmyynnistä että Euroopan markkinoista, minkä ansiosta hän pystyy kehittämään tuotemerkkiämme entisestään myynnin ja markkinoinnin kokemuksellaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Luotamme hänen kykyihinsä täysin ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä hänet uutena Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajana”, toteaa Han-Jun Kim, Hankook Tire Europen toimitusjohtaja.

”Olen ylpeä siitä, että yritys luottaa minuun ja tarjoaa mahdollisuuden parantaa Hankook Tiren asemaa entisestään ensiluokkaisten renkaiden valmistajana Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilla. Voin jatkaa viime vuosien menestyksen kasvattamista laajalla matkustaja-autojen rengassegmentin sekä kevyiden ja raskaiden kuorma-autojen ja linja-autojen rengassegmentin portfoliollamme”, Han kertoo. ”Odotan innolla sitä, että pääsen työskentelemään asiantuntevan ja kokeneen Yhdistyneen kuningaskunnan tiimin kanssa.”

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire nimittää Chang Yool Hanin uudeksi Yhdistyneen kuningaskunnan toimitusjohtajaksi

Chang Yool Han, new Managing Director of the UK.

File size: 2 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet