Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook kutsui Real Madridin valmentamaan nuoria kykyjä

Osana Hankookin yritysvastuuohjelmaa maailman- ja euroopanmestari Álvaro Arbeloa, Real Madridin brändilähettiläs, kutsuttiin Unkariin, rengasvalmistajan alueellisen rengastuotannon eurooppalaiseen pääpaikkaan, tapaamaan innostuneita paikallisia jalkapallokykyjä. Legendaarinen jalkapalloilija tapasi 50 valittua lasta yhdessä espanjalaisen seuran kolmen valmentajan kanssa. Nuoret pelaajat eivät ainoastaan saaneet kerran elämässä -kokemusta, vaan he saivat myös mahdollisuuden tutustua ammattilaisuuteen, joka on tehnyt Real Madridista niin kuuluisan ja ihaillun kaikkialla maailmassa.
Hankook kutsui Real Madridin valmentamaan nuoria kykyjä

Neu-Isenburg, Saksa, 30. syyskuuta 2019 – Urheilun sponsoroiminen sopii täydellisesti ensiluokkaisen rengasvalmistajan Hankookin yritysvastuutoimintaan. Yhtiö on osallistunut aktiivisesti useisiin hankkeisiin, joilla on edistetty nuorten lasten kehitystä. Hankook ja Real Madrid solmivat maailmanlaajuisen kumppanuuden vuonna 2016. Uraauurtavalla rengasvalmistajalla ja maineikkaalla jalkapalloseuralla on sama syvä luottamus siihen, että niitä eteenpäin vievällä menestyksekkäällä innovoinnilla, edistyksellä ja intohimolla on suuri vaikutus tulevaisuuteen. Tämän intohimon jakaminen nuorempien sukupolvien kanssa on sen takana, että Hankook pyrkii tukemaan lasten kehitykseen keskittyviä erikoistapahtumia.

Tällä kertaa Hankook kutsui yhdessä Budapestin nuorisourheilujärjestön kanssa johtavan espanjalaisen jalkapalloseuran valmentajia pitämään harjoituksen 50 innostuneelle nuorelle, lahjakkaalle jalkapalloilijalle. Real Madridin brändilähettiläs Álvaro Arbeola edusti itse maailmankuulua jalkapalloseuraa 15. syyskuuta, ja kolme valmentajaa pitivät harjoituksen innokkaille unkarilaisille jalkapalloilijoille Unkarin jalkapalloliiton valmennuskeskuksessa Unkarin Telkissä.

Hankookin ja Real Madridin kumppanuuden ansiosta tämä on toinen vuosi, kun lapsille on annettu kerran elämässä -kokemus. Viime vuonna vastaavassa tapahtumassa huippuseuran valmentajat pitivät harjoituksen SOS-lapsikylien lapsille. Kyseinen järjestö keskittyy tukemaan lapsia, jotka eivät saa vanhempiensa huolenpitoa. Tänä vuonna nuoret urheilukyvyt saivat mahdollisuuden harjoitella maailman parhaiden urheiluammattilaisten kanssa. Kolmen tunnin mittainen jalkapalloharjoitus antoi innostuneille nuorille urheilijoille inspiroivan kokemuksen, ja unelmasta tuli totta heidän pukiessaan päälleen paidat, joihin oli painettu heidän idoliensa seuran nimi.

”Olen erittäin iloinen nähdessäni nämä nuoret urheilijat kentällä. Tämän kaltaiset tapahtumat ovat merkittävässä osassa Hankookin eurooppalaisessa ja maailmanlaajuisessa yritysvastuustrategiassa. Uskomme, että Hankookista on tullut johtava maailmanlaajuinen yhtiö kovan työn, kokemuksen ja renkaiden valmistukseen liittyvän omistautuneisuuden ansiosta. Nämä ovat arvoja, jotka haluamme siirtää eteenpäin nuoremmille sukupolville. Kumppanuutemme Real Madridin kanssa – asiantuntijatiimin, jolla on erinomainen maine alallaan – edustaa tätä hanketta: me molemmat uskomme vahvasti, että velvollisuutemme on tehdä parhaamme paikallisten yhteisöjen ja nuorien kykyjen kehityksen eteen kaikkialla Euroopassa”, kommentoi Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim.

Aktiivisen elämäntavan tuomien terveyshyötyjen lisäksi joukkueurheilu vaatii sitoutumista, päättäväisyyttä ja tiimityötä – nämä ovat ydinarvoja, joita Hankook pitää ratkaisevan tärkeinä yhteisön hyvinvoinnin kannalta. Siksi urheilutapahtumien tukeminen sopii mainiosti yhtiön pyrkimyksiin antaa lapsille urheilun iloa.

”Edistyminen ja vastuu ovat sekä Real Madridin että Hankookin ensisijaisia arvoja, eikä tässä ole kyse vain kentällä tapahtuvista asioista tai rengastuotannosta. Yhteistyömme osoittaa, miten upeita asioita voidaan saavuttaa, kun kaksi oikein tarkoituksin toimivaa hienoa tiimiä yhdistävät voimansa. Haluaisin sanoa kiitokset Hankook Tirelle kumppanina ja ystävänä, en pelkästään omasta puolestani, vaan koko seuran puolesta. Kiitokset tästä hienosta mahdollisuudesta, jolla myötävaikutamme lasten, tulevaisuuden sukupolven, kehitykseen”, Real Madridin brändilähettiläs Álvaro Arbeola totesi tapahtumassa.

”Harjoittelu maailman mahtavimpien urheiluammattilaisten kanssa inspiroi nuoria kykyjä tekemään parhaansa tulevina vuosina. Tällaisten mahdollisuuksien luominen tukemalla näitä erikoistapahtumia on ollut ilo Hankookille ja voitto meille kaikille”, sanoi Attila Juhos, myyntijohtaja, Hankook Tire Budapest.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook kutsui Real Madridin valmentamaan nuoria kykyjä

Real Madrid’s brand ambassador, Álvaro Arbeola personally represented the world-renowned soccer club.

File size: 7 MB

Hankook kutsui Real Madridin valmentamaan nuoria kykyjä

In partnership with the Budapest Youth Sports Association, Hankook invited coaches of the leading Spanish football team to hold a training session for 50 young footballers.

File size: 10 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet