Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook edustettuna DJSI World -listalla neljättä kertaa peräkkäin

Rengasvalmistaja Hankook on ollut vuodesta 2016 maailmankuululla Dow Jones Sustainability Index World listalla ja osoittaa edelleen sen erinomaista pätevyyttään kestävyyden alalla. Hankook on ainoa autoteollisuusyritys DJSI World-listalla, jonka pääkonttori on Aasiassa. Hankook on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista kestävyyden mielessä ja se saa erinomaisen DJSI-luokituksen aloilla, kuten Yrityskansalaisuus ja Hyväntekeväisyys, Toimitusketjun hallinta ja Materiaalisuus.
Hankook edustettuna DJSI World -listalla neljättä kertaa peräkkäin

Soul, Korea / Neu-Isenburg, Saksa, 26. syyskuuta 2019 Korkealuokkainen rengasvalmistaja Hankook pääsee Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) listalle neljättä kertaa peräkkäin, todistaen jälleen olevansa yksi maailman johtavista yrityksistä kestävyyden mielessä. Vuoden 2019 DJSI World-listalla on 318 yritystä, edustaen 12,6 % maailman 2526 huippuyrityksestä.

Hankook sai vuonna 2019 erinomaiset luokitukset aloilla Yrityskansalaisuus ja Hyväntekeväisyys, Toimitusketjun hallinta ja Materiaalisuus johtuen sen jatkuvasta omistautumisesta kestävyyskysymyksiin. Rengasvalmistaja viestii sen kestävyysvisionsa työntekijöilleen seitsemän Yrityksen sosiaalinen vastuu-komitean avulla, ja lisäksi edistää yrityslaajuisten YSV-toimenpiteiden jatkuvaa parannusta.

Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim sanoo: ”Pääsymme DJSI-World-listalle, eli vaikutusvaltaisimmalle maailmanlaajuiselle indeksille kestävyyden ja yrityssijoituksen aloilla neljättä kertaa peräkkäin osoittaa, että jatkuvilla ponnisteluillamme kestävyyden parantamiseen on sekä vaikutusta että tunnustusta. Ylläpidämme edelleen määrätietoista omistautumistamme yrityksen sosiaaliselle vastuulle ja jatkamme kestävien toimenpiteidemme edistämistä, etenkin Euroopassa.”

Vuonna 2018 rengasvalmistaja otti käyttöön tiettyjä ohjenuoria varmistaakseen luonnonkumin arvoketjun taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden. Siitä lähtien yritys on työskennellyt monipuolisen toimitusketjun kanssa parantaakseen jatkuvasti tekijöitä, kuten ihmisoikeuksia, ympäristön suojelemista ja läpinäkyvyyttä, tuottavuutta ja luonnonkumin laatua. Tänä vuonna Hankook sai myös esimerkillisen yrityksen statuksen EU-Korea Päästökauppajärjestelmän puitteissa. Tunnustus heijastaa korkealuokkaisen rengasvalmistajan jatkuvia ponnisteluja vähentämään sen kasvihuonekaasupäästöjä vastatakseen ilmastonmuutokseen ja ottaakseen päästöt huomioon sisäisiä sijoituspäätöksiä tehdessä.

Hankook osallistuu myös moniin sosiaalisiin projekteihin ympäri maailmaa. Se on esimerkiksi vuodesta 2012 tukenut useita voittoatavoittelemattomia yhdistyksiä, esimerkiksi Punaista Ristiä, hätäapua ja kansallista ambulanssipalveluja ilmaisilla renkailla Euroopan tuotantopaikalla Unkarissa. Viimeisen seitsemän vuoden aikana yli 16 000 rengasta on lahjoitettu yli 1300 voittoatavoittelemattomalle yhdistykselle. Brittiläinen tytäryhtiö Hankook Tyre UK Ltd on tukenut kansainvälistä yhdistystä Transaidia 13 vuoden ajan kehittääkseen edelleen kehitysmaiden infrastruktuuria.

DJSI on maailman johtava kehityksen ja sijoituksen indeksi. Se palkitsee erinomaisia yrityksiä todistuksilla arvioiden kattavasti yrityksen johdon toimenpiteitä taloudellisesta, ekologisesta, eettisestä ja sosiaalisesta näkökulmasta. Sen kehitti yhdessä S&P Dow Jones Indices ja RobecoSAM.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook edustettuna DJSI World -listalla neljättä kertaa peräkkäin

Hankook has been included in the Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) for the fourth time in a row, once again proving to be one of the world's leading sustainability companies.

File size: 2 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet