Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

Hankook Tire, Grupo Soledad ja Transports Metropolitans de Barcelona viimeistelevät linja-autonrenkaiden toimitussopimuksen

Ensiluokkainen renkaanvalmistaja Hankook ja sen espanjalainen myyjä Grupo Soledad pääsivät äskettäin sopimukseen Espanjan suurimman liikenneyhtiön kanssa Katalonian alueella, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB). Renkaanvalmistaja toimittaa kaupunkilinja-autojen SmartCity AU04+ -huippurengassarjan TMB-autokannalle.
Hankook Tire, Grupo Soledad ja Transports Metropolitans de Barcelona viimeistelevät linja-autonrenkaiden toimitussopimuksen

Neu-Isenburg, Saksa, 22. toukokuuta 2019 – Renkaiden valmistaja Hankook toimittaa renkaitaan yli 1 100 Barcelonan merkittävimmän kaupunkiliikenneyrityksen Transport Metropolitans de Barcelonan linja-autoille. Sopimukseen sisällytetään pääasiassa Hankookin kaupunkilinja-autojen SmartCity AU04+ -rengassarjan koko 275/70R22.5. Tämä mallisarja on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen, ja se täyttää kasvavat asiakasvaatimukset erityisesti akkukäyttöisten kaupunkibussien rengasratkaisuille. Koska tällaiset ajoneuvot ovat yleensä tavanomaisia linja-autoja raskaampia energianvarastointiyksiköiden takia, rengasmalleissa on myös suurempi kuormitusindeksi. Koko vuoden renkaaksi suunniteltujen SmartCity AU04+ -renkaiden kulumispinta soveltuu kaikille talvisille olosuhteille ilman rajoituksia ja ne on merkitty lumihiutalesymbolilla (3PMSF). Uusi kaupunkilinja-autojen rengassarja sopii yhtä hyvin myös kaupunkilinja-autoille, joiden käyttökohteet ovat tavanomaisemmat.

Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim toteaa: ”Sopimus yhden Euroopan suurimman kaupunkiliikenneyrityksen kanssa tekee meistä erittäin ylpeitä, varsinkin kun kyseessä on sopimus tulevaisuutteen suuntautuneen teknologian käytöstä. Tämä tuo ensimmäisen sähkökäyttöisten linja-autojen rengassarjan toimintaan suuressa mittakaavassa SmartCity AU04+ -renkaiden myötä. Odotamme innolla autokantoihin liittyvien yhteishankkeiden laajentamista Euroopassa, ja olemme aina mukana uusissa liikkumistrendeissä.”

Hankook, Grupo Soledad ja TMB ovat yhteisen ympäristökäytäntönsä ja taloudellisen vastuunsa kontekstissa sopineet, että renkaan ensimmäisen elinkaaren jälkeen niitä käytetään uudelleen Hankook Alpha-Tread -profiililla päällystettyinä. Tällä tavoin huomattavia määriä fossiilisia raaka-aineita ja hiilidioksidia voidaan säästää, mikä vaikuttaa aktiiviseen ympäristönsuojeluun.

TMB:n toimitusjohtaja totesi sopimuskokouksen päivänä: ”Autokantamme moitteeton ylläpito on erittäin tärkeää, jotta Barcelonan linja-autoliikenne pysyy parhaalla mahdollisella tasolla. Erityisesti renkaiden osalta oli tärkeää löytää luotettava kumppani. Koska yrityksemme on nyt varustettu Hankook-renkailla, teknikot ja työpajapäälliköt ovat löytäneet ensimmäisen vaihtoehdon autokantamme suorituskyvyn maksimoimiseksi. Samalla olemme optimoineet vastaavat kokonaiskustannukset.”

Grupo Soledadin toimitusjohtaja lisäsi: ”Olemme innoissamme siitä, että olemme aloittaneet tämän uuden yhteistyön Hankookin ja TMB:n kanssa. Kuten me, molemmat yritykset panostavat jatkuvasti uusiin liikkumiskonsepteihin, materiaaleihin ja toimintalaitoksiin. Siten sopimuksessa korostetaan täydellisesti sitoumustamme asianmukaisiin liikenneratkaisuihin.”

 

Kuvateksti:

Vasemmalta: Manuel Pérez, Soledad Groupin kaupallinen johtaja, Ramón Barcardí, Metropolitans de Barcelonan (TMB) liikennepäällikkö ja Yang Hun Kim, Hankook Españan toimitusjohtaja.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire, Grupo Soledad ja Transports Metropolitans de Barcelona viimeistelevät linja-autonrenkaiden toimitussopimuksen

Hankook will supply its tyres for over 1,100 buses from Barcelona’s most prominent urban bus transportation company, Transports Metropolitans de Barcelona.

File size: 3 MB

Hankook Tire, Grupo Soledad ja Transports Metropolitans de Barcelona viimeistelevät linja-autonrenkaiden toimitussopimuksen

Principally the size 275/70R22.5 for the Hankook city bus line SmartCity AU04+ will be incorporated.

File size: 757 KB

Hankook Tire, Grupo Soledad ja Transports Metropolitans de Barcelona viimeistelevät linja-autonrenkaiden toimitussopimuksen

From left: Manuel Perez, Commercial Director of Soledad Group; Ramón Barcardí, Director of Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) and Yang Hun Kim, Managing Director of Hankook España

File size: 4 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet