Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

Hankookin kuorma-auton ja bussin renkaat kuljetusalan messuilla vuonna 2019

Rengasvalmistaja Hankook osallistuu jälleen vuonna 2019 lukuisille kuorma-auto- ja bussialan messuille ja tapahtumiin. Tänä vuonna Hankook esittelee kuorma-auton ja bussin renkaiden valikoimaansa muun muassa Truck Grand Prix -tapahtumassa Nürburgringillä, Birminghamin hyötyajoneuvonäyttelyssä, Italian Autopromotec-messuilla Bolognassa ja Münchenissä Transport Logistic -messuilla. Hankookin ohjelmaan kuuluu yli 15 esittäytymistä erilaisilla eurooppalaisilla kuorma-autoihin ja busseihin liittyville messuilla ja tapahtumissa vuoden aikana.
Hankookin kuorma-auton ja bussin renkaat kuljetusalan messuilla vuonna 2019

Neu-Isenburg, Saksa, 07. maaliskuu 2019 – Premium-rengasvalmistaja Hankook esittelee myös tänä vuonna optimaalisia kuorma-autojen ja bussien rengasratkaisuja, jotka vastaavat monenlaisiin kuljetusalan haasteisiin. Ensimmäiset vetoyksiköiden ja perävaunujen uudet rengasmallit esiteltiin  jo vuoden alussa Itävallan AutoZum-messuilla Salzburgissa ja Italian Transpotec-messuilla Veronassa helmikuun lopussa. Keväällä on vuorossa Birminghamin National Exhibition Centre (NEC) -messukeskuksen Commercial Vehicle Show, jossa Hankook esittäytyy 30. huhtikuuta - 2. toukokuuta hallissa 5 näyttelyosastolla 5B50. Tärkeä esittely on myös Autopromotec Bolognassa 22. - 26. toukokuuta hallissa 20 messuosastolla A70. Lisäksi Hankook luo yhteyksiä asiakkaisiinsa osallistumalla tulevana kesänä 19. - 21. heinäkuuta näyttävästi jo viidennen kerran ADAC Truck Grand Prix -tapahtumaan Nürburgringillä. Näillä messuilla ja tapahtumissa Hankookin tuote-esittelyjen vetonauloja ovat muun muassa sekä tie- että maastokäyttöön suunnitellut renkaat, jotka täydentävät rakennustyömailla käytettävää Smart Work -rengasmallistoa. Esittelyssä on myös Smart City AU04+, ensimmäinen bussin rengas kokoluokassa 315/60 R 22.5, joka soveltuu muun muassa sähkökäyttöisille kaupunkibusseille

“Olemme laajentaneet viime vuotista bussien ja kuorma-autojen rengasvalikoimaamme ja haluamme myös tänä vuonna esitellä asiakkaillemme ja messuosastojemme vieraille alan kehityksen uusimpia tuloksia. Sen vuoksi Hankook esittäytyy taas näyttävästi eurooppalaisilla markkinoilla lukuisissa tapahtumissa. Odotan innolla voivani tavata kuljetusalan yritysasiakkaitamme ja kumppaneitamme myös henkilökohtaisesti näissä vuoden 2019 tärkeissä tilaisuuksissa“, kertoo Guy Heywood, Hankookin kuorma-auton ja bussin renkaiden markkinointi- ja strategiajohtaja Euroopassa.

Muita Hankookin ohjelmaan kuuluvia eurooppalaisia messuja ovat Budapestissa järjestettävä Unkarin Bus Expo tämän vuoden toukokuussa, Münchenin Transport Logistic -messut 4.- 7. kesäkuuta ja Ranskan Solutrans-messut Lyonissa 19. - 23. marraskuuta.

Kooste tulevista messuista

Commercial Vehicle Show, Birmingham, UK: 30. huhtikuuta - 2. toukokuuta 2019
Bus Expo, Budapest, Unkari: 8. toukokuuta 2019
Autopromotec, Bologna, Italia: 22. - 26. toukokuuta 2019
Transport Logistic, München, Saksa: 4. - 7. kesäkuuta 2019
Truck Grand Prix, Nürburgring, Saksa: 19. - 21. heinäkuuta 2019
Solutrans, Lyon, Ranska : 19. - 23. marraskuuta 2019

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankookin kuorma-auton ja bussin renkaat kuljetusalan messuilla vuonna 2019

IAA Commercial Vehicles 2018, Hankook Tire booth

File size: 3 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet