Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi
  • Yritys

Hankook Tire Europe on nimittänyt uuden kuorma-autojen ja bussien renkaiden markkinointijohtajan

Hankook Tire Europe on nimittänyt Guy Heywoodin uudeksi markkinointi- ja strategiajohtajaksi kuorma-autojen ja bussien renkaiden (TBR) toimialalle Euroopassa. Syntyjään brittiläisellä johtajalla on takanaan kaksikymmenvuotinen kokemus rengasteollisuusalan johtotehtävistä, ja viimeksi hän on toiminut kaupallisena johtajana kuorma-autojen, bussien ja rengaspalveluiden toimialalla Pohjois-Euroopassa vastaten Iso-Britanniasta ja Irlannista. Heywoodin edeltäjä Seok-Yun Kim siirtyy Hankookin toimiston toimitusjohtajaksi Jeddaan, Saudi-Arabiaan.
Hankook Tire Europe on nimittänyt uuden kuorma-autojen ja bussien renkaiden markkinointijohtajan

Neu-Isenburg, Saksa, 15. tammikuuta 2019 – Rengasvalmistaja Hankookin eurooppalaista kuorma-autojen ja bussien renkaiden (TBR) markkinointitiimiä johtaa jatkossa Guy Heywood. Tehtävään nimitetyllä 51-vuotiaalla britillä on laaja-alainen kansainvälinen markkinointi- ja myyntikokemus rengasteollisuuden johtotehtävistä. Uudessa TBR- markkinointi- ja strategiajohtajan tehtävässään hän tulee keskittymään toiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin strategiseen ohjaukseen kuorma-autojen ja bussien renkaiden toimialalla Euroopassa.

”Toivotamme Guyn TBR-tiimin uutena markkinointijohtajana tervetulleeksi", kertoo Tony Lee, Hankook Tire Europen markkinoinnista ja myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja. "Teimme erinomaisen ratkaisun valitessamme hänet tähän tehtävään. Hän tuo mukanaan alan syvällisen tuntemuksen ja monivuotisen kokemuksen kaikesta siitä, mitä tarvitaan Hankookin tuotemerkin vahvistamiseen ja kehittämiseen tällä segmentillä."

Hankook on ilmoittanut tavoitteekseen vahvistaa tulevina vuosina kuorma-autojen ja bussien renkaidensa asemaa ja arvostusta premium-tuotteina. Uutta strategista suuntautumista tällä markkinointialalla ohjataan ja toteutetaan Hankookin nykyisten 13 tytäryrityksen voimin Euroopan laajuisesti.

"Haluan hyödyntää kokemustani yhdessä tiimini kanssa, jotta voimme merkittävästi vahvistaa Hankookin asemaa premium-tuotemerkkinä kuorma-autojen ja bussien renkaiden toimialalla. Odotan mielenkiinnolla jännittäviä tehtäviä ja olen vakuuttunut, että suoriudumme haasteistamme erinomaisesti", vahvistaa Guy Heywood.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire Europe on nimittänyt uuden kuorma-autojen ja bussien renkaiden markkinointijohtajan

Guy Heywood, Marketing Director Truck & Bus tyres

File size: 3 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet