Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook on listattu kestävän kehityksen DJSI World indeksiin kolmantena peräkkäisenä vuotena

Yhtenä maailman kestävimmällä tavalla toimivista rengasvalmistajista Hankook Tire on jälleen osoittanut erinomaisen panoksensa ympäristönsuojeluun. Kolmantena peräkkäisenä vuotena yritys on edustettuna Dow Jonesin kestävän kehityksen maailmanindeksissä (DJSI World). Menestys korostaa Hankook Tiren sitoutumista ympäristönsuojelun käytännön ja hallinnan järjestelmiin, toimitusketjun hallintaa, sosiaalista vastuuta ja yhteiskunnallista sitoutuneisuutta.
Hankook on listattu kestävän kehityksen DJSI World indeksiin kolmantena peräkkäisenä vuotena

Soul, Korea / Neu-Isenburg, Saksa, 27. syyskuuta 2018 – Hankook Tire ilmoitti, että yritys on sisällytetty Dow Jonesin kestävän kehityksen maailmanindeksiin (DJSI World) kolmantena peräkkäisenä vuotena, mikä vahvistaa sen asemaa yhtenä maailman kestävimmällä tavalla toimivista rengasyhtiöistä.

DJSI:n arvioimista autoteollisuuden komponentteja valmistavista 2521 yrityksestä Hankook Tire on sijoittunut parhaimpien yritysten joukkoon kolmena peräkkäisenä vuotena. Hankook Tire sai korkeat arvosanat ympäristönsuojelukäytäntöjen ja hallintajärjestelmien, toimitusketjun hallinnan, yrityskansalaisuuden ja hyväntekeväisyyden aloilla. Toimintakäytännöissä Hankook Tire on osoittanut merkittävää kehittymistä. Kaiken kaikkiaan Hankook on suoriutunut erinomaisesti kaikilla talouden, ympäristön ja sosiaalisen hallinnan alueilla.

Yrityksen kattavat ja jatkuvat yhteiskuntavastuuta edistävät toiminnot näyttävät tuottaneet tämän saavutuksen. Hankook Tire on asettanut haastavia tavoitteita ja toiminut yhteistyössä asianosaisten kanssa kaikkialla maailmassa vaikuttaakseen positiivisesti yhteiskuntaan.

Vuonna 2018 Hankook Tire loi pitkän ja keskivälin suunnitelman tutkimukselle, joka keskittyy kestävyyteen – uusiutuva, kierrätettävä, uudelleenkäytettävä ja materiaalien kulutusta vähentävä – varmistaakseen, että sen tuotteet parantavat ympäristöä. Suunnitelman lopullinen tavoite on kehittää renkaita, jotka valmistetaan ainoastaan kestävistä raaka-aineista vuoteen 2045 mennessä. Tämän lisäksi Hankook Tire on vuoden 2017 lopusta alkaen työskennellyt luonnonkumin kestävän käytön parantamiseksi koko liiketoimintaketjun kattavasti sisältäen alkutuottajat, myyjät ja jalostajat. Rengasvalmistaja on toiminut yhteistyössä maailmanlaajuisen rengasteollisuuden nimekkäiden konsulttien – kansalaisjärjestöjen, luonnonkumin toimittajien, tuottajien ja avainasiakkaiden – kanssa luodakseen Hankook Tirelle oman luonnonkumin kestävää käyttöä edistävän NRS-käytännön. Yritys pyrkii myös luomaan entistä turvallisemman ja terveellisemmän työympäristön ottamalla esimerkiksi käyttöön esisuodatinprosesseja kansainvälisesti säännellyille kemikaaleille.

"Sisällyttäminen DJSI World -indeksiin kolmantena peräkkäisenä vuonna on itsessään suuri kunnianosoitus, mutta se osoittaa myös, että Hankook on oikealla tiellä kestävyysponnistelujensa kanssa" kertoo Hyun Bum Cho, Hankook Tiren pääjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Olemme täysin tiedostaneet, että suoriutuminen nopeasti muuttuvassa ympäristössä globaalina huipputason yrityksenä edellyttää suorituskyvyn parantamista kaikilla aloilla, talouden, ympäristön ja sosiaalisten toimintojen ulottuvuuksilla. Hankook Tire tulee jatkamaan innovaatiotyötä ja haastaa kaikki yrityksen sisäiset ja ulkoiset tahot edistämään positiivista kasvua maailman joka kolkassa.”

DJSI on vaikutusvaltaisin maailmanlaajuinen indeksi, joka arvioi yritysten kestäviä toimintoja ja investointeja. Se seuraa kaikkia yrityksen toimintoja sisältäen taloudelliset, ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset. Sen kehittivät yhteistyössä S&P Dow Jones Indices ja RobecoSAM. DJSI koostuu kaikkien teollisuusalojen johtavista kestävää kehitystä edustavista yrityksistä, jotka nimetään yrityksen käytäntöjen kestävyysarvoinnin perusteella.

Heinäkuussa Hankook Tire vastaanotti maailmanlaajuisen autonvalmistajan Groupe Renaultin myöntämän yritysvastuullisuuspalkinnon Renaultin vuoden 2018 alihankkijoiden palkintojen myöntämistilaisuudessa. Myös tämä palkinto osoittaa, että Hankook on yksi johtavista kestävää kehitystä edistävistä maailmanlaajuisista rengasvalmistajista.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook on listattu kestävän kehityksen DJSI World indeksiin kolmantena peräkkäisenä vuotena

For the third consecutive year, Hankook Tire is represented in the Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World). The success underlines Hankook Tire's commitment to environmental policy and environmental management systems, supply chain management, social responsibility and community engagement.

File size: 1 MB

Hankook on listattu kestävän kehityksen DJSI World indeksiin kolmantena peräkkäisenä vuotena

For the third consecutive year, Hankook Tire is represented in the Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World). The success underlines Hankook Tire's commitment to environmental policy and environmental management systems, supply chain management, social responsibility and community engagement.

File size: 718 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet