Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

Uudet, sekä tie- että maastokäyttöön sopivat rengasmallit täydentävät Hankookin nykyisen rakennustyömaakäyttöön tarkoitetun SmartWork-rengasvalikoiman. Uudet renkaat SmartWork AM11 ohjausakselille, DM11 vetoakselille ja TM11 perävaunuihin, ja ne on suunniteltu ensisijaisesti rakennustyömaiden vaatimiin kuljetustarpeisiin. Uusi sarja vakuuttaa rakennustyömaakäytössä hyvällä pidollaan ja tieliikenteessä muun muassa pitkän käyttöikänsä ansiosta.
Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

Neu-Isenburg, Saksa, 25. syyskuuta 2018 – Hankook SmartWork -valikoiman uudet rengasmallit AM11, DM11 ja TM11 on kehitetty erityisesti rakennustyömaiden ajoneuvoihin, joita käytetään rakennusmateriaalien, romun, jätteiden yms. kuljetuksissa, ja jotka sen vuoksi ajavat suurimman osan kuljetusmatkoista julkisilla teillä. Ohjaus- ja vetoakselin sekä perävaunujen renkaat suoriutuvat erinomaisesti tiekäytössä ja varmistavat erinomaisen pidon rakennustyömaiden päällystämättömillä alustoilla. Tästä pitävät huolen kaikille akselipaikoille suunniteltu rengasmallin muotoilu sekä erityisesti näille rengasmalleille kehitetty kumiseos.

SmartWork AM11 -renkaassa, joka on suunniteltu ohjausakselille tai kaikille akselipaikoille, on kolme erittäin leveää, sik-sak-muotoiltua vedenpoiston pääuraa, mikä estää tehokkaasti vesiliirtoja. Erityiset kumipalat kulutuspinnan urissa estävät kivien kerääntymisen uriin. Lamellien kulmikas muotoilu takaa optimaalisen pidon, ja kulutuspinnan kuviopalojen viistetyt reunat ja lamellit lisäävät niiden vakautta ja parantavat siten jarrutus- ja ajettavuusominaisuuksia. Lisäksi SmartWork AM11 -renkaan olkalohkon rakenne on suljettu, mikä parantaa ajovakautta ja sivuohjautuvuutta sekä tasoittaa kulumista pidentäen siten renkaan käyttöikää.

Perävaunun rengas TM11 eroaa SmartWork AM11 -renkaasta siten, että sen olkalohkon rakenne on puoliavoin. Poikittaisurat parantavat renkaan pitoa erityisesti sohjon ja lumen peittämillä teillä ja rakennustyömaa-alueilla. Sekä SmartWork AM11- että SmartWork TM11 -renkaassa on M+S-merkintä.

Vetoakselille on saatavilla SmartWork DM11 -rengas. Pyörimissuunnan mukainen v-muotoinen kulutuspinnan muotoilu poistaa sohjon ja veden renkaista tehokkaammin rakennustyömaa-alueilla. Kuviopalojen väliset yhdyskappaleet renkaan keskiosassa varmistavat kuviopalojen vakauden ja takaavat erinomaisen suoran ajettavuuden sekä vastaanottavat kuviopaloihin kohdistuvia iskukuormituksia, mikä pidentää renkaiden käyttöikää. Kolmiulotteiset lamellit parantavat lisäksi renkaiden pitoa. Lumihiutalesymbolin ansiosta SmartWork DM11 -renkaat soveltuvat käytettäväksi myös vaativissa talviolosuhteissa.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

The new treads in the Hankook SmartWork line, AM11, DM11 and TM11, have been specifically developed for construction site vehicles used for the supply and removal of raw materials, gravel, waste or similar to or from construction sites and thus cover most of their miles on public roads.

File size: 2 MB

Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

Hankook Smart Work AM11

File size: 6 MB

Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

Hankook Smart Work DM11

File size: 10 MB

Uudet rengasmallit tie- ja maastokäyttöön täydentävät Hankookin SmartWork-sarjan

Hankook Smart Work TM11

File size: 10 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet