Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook Tirelle on myönnetty Renault-ryhmän yritysvastuupalkinto

Renault-ryhmä myönsi Hankook Tirelle yritysvastuupalkinnon. Yritys sai korkeimman arvosanan palkintoluokassa kestävät hankinnat (purchasing sustainability). Rengasvalmistaja Hankook aikoo jatkaa yhteistyökumppanuuksien solmimista autonvalmistajien kanssa ympäri maailman. Tässä toiminnassa yritys panostaa vahvuuksiinsa, kuten huipputeknologiaan ja jatkuviin innovaatioihin.
Hankook Tirelle on myönnetty Renault-ryhmän yritysvastuupalkinto

Soul, Korea / Neu-Isenburg, Saksa, 25.7.2018 – Rengasvalmistaja Hankookille luovutettiin yritysvastuupalkinto Renault-autonvalmistajan alihankkijoiden palkintojenjaon yhteydessä.

Renault-ryhmä palkitsee vuosittain alihankkijoitansa erinomaisista suorituksista maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna palkinnon sai kaksitoista yritystä viidessä palkintoluokassa: paras palvelu, muotoilu, innovaatiot, kestävät hankinnat ja laatu.

Hankook Tire palkittiin kestävistä ostokäytännöistään erinomaisena yrityksenä palkintoluokassa kestävät hankinnat. Tällä osa-alueella arvioinnissa otetaan huomioon useita tekijöitä, jotka liittyvät yrityksen yhteiskunnalliseen vastuuseen, ja se on jaettu eri osa-alueisiin, kuten ympäristö, terveys ja turvallisuus, ihmisoikeudet ja eettinen johtaminen sekä ilmastonmuutoksen vastaiset toimenpiteet. Hankook sai korkeimman pistemäärän yhteiskunnallisesta vastuullisuudestaan ja nimettiin korkeimman tason alihankkijaksi (highest supplier) sekä palkittiin maailmanlaajuisesta sitoutumisestaan kestävään liiketoimintaan.

“Hankook Tire aikoo jatkossakin solmia strategisia kumppanuuksia globaalien autonvalmistajien kanssa ja panostaa siinä vahvuuksiinsa, kuten huipputeknologiaan ja jatkuviin innovaatioihin”, kertoi Hyun Jun Cho, alkuperäisvarusteiden liiketoimintaosaston johtaja. “Kestävään liiketoimintaan suuntautuneena yrityksenä aiomme osallistua entistä laajemmin ympäristö- ja sosiaalisten kysymysten ratkaisemiseen.“

Kumppanuuden lisäksi Renault-ryhmän kanssa Hankook Tire toimittaa tällä hetkellä ensiasennusrenkaita 45 autonvalmistajan 310 eri automallille ympäri maailman. Hankookin renkaita käytetään alkuperäisvarusteina muun muassa luksus- ja urheiluautoissa, kuten Audi TT RS, RS4 ja RS5, BMW:n sarjoissa 1, 3, 5 ja 7, Ford Mustangissa ja Mercedes-Benzin C- ja E-luokissa, premium-luokan SUV-autoissa, kuten Audi Q7 ja SQ7, BMW X5 ja uusi X3 sekä Mercedes-Benz GLK. Myös monet maailmanlaajuisesti myydyimmät automallien valmistajat, kuten Renault, Toyota, Volkswagen-ryhmä sekä Porschen kaltaiset huippumerkit lukeutuvat Hankookin asiakkaisiin.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tirelle on myönnetty Renault-ryhmän yritysvastuupalkinto

Premium tyre maker Hankook received the Corporate Social Responsibility Award from global auto brand Groupe Renault at its Supplier Award ceremony.

File size: 640 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet