Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook Tire ja ARLANXEO sopivat yhteistyöstä rengaskehityksessä

Hankook Tire ja ARLANXEO sopivat tutkimus- ja kehitysyhteistyöstä uusien synteettisten kumilaatujen ja teknologioiden kehittämisessä korkean suorituskyvyn renkaiden tuottamiseksi. Kumppanuus kuvastaa Hankook Tiren jatkuvia ponnisteluja teknisen johtoasemansa vahvistamiseksi.
Hankook Tire ja ARLANXEO sopivat yhteistyöstä rengaskehityksessä

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Saksa, 5.6.2018 – Rengasvalmistaja Hankook Tire allekirjoitti toisen yhteisymmärryssopimuksen (MOU) yhteistyöstä maailman suurimman synteettisen kumin tuottajan ARLANXEOn kanssa tarkoituksena kehittää synteettisiä kumilaatuja UHP-renkaiden tuotantoa varten. Sopimuksen mukaisesti yritykset tutkivat yhdessä uusien korkealuokkaisten kumilaatujen kehittämistä ja käyttökohteita, mikä tulee parantamaan renkaiden suorituskykyä jo tuotekehityksen alkuvaiheissa.

Kumppanuus Hankookin ja ARLANXEOn, LANXESSin ja Saudi Aramcon yhteisyrityksen, välillä alkoi jo vuonna 2008 valmistusmateriaalien, kuten liuospolymeroidun styreeni-butadieenikumin (S-SBR) ja neodyymi-polybutadieenikumin (Nd-PBR) toimituksilla. Vuonna 2014 allekirjoitettiin ensimmäinen yhteisymmärryssopimus, jolla pyrittiin yhteistyössä kehittämään ratkaisuja korkean suorituskyvyn renkaissa käytettävän synteettisen kumin tuotannossa.

Tällainen tekninen kumppanuus on osa Hankook Tiren pyrkimyksiä tutkimuksen ja tuotekehityksen alalla. Hankook Technodomeen, Koreassa toimivaan huipputason tutkimus- ja kehityskeskukseen, sijoitettujen investointien ohella tällä yhteistyöllä pyritään vauhdittamaan Hankookin teknologisen osaamisen kehittämistä.

Hyung Nam Kim, Hankook Tiren teknologiajohtaja toteaa: "Jatkuvilla tutkimuksen ja tuotekehityksen edistämistoimilla ja investoinneilla pyritään vakiinnuttamaan Hankook Tiren asema maailmanlaajuisena huipputason yrityksenä. Vahva suhde ARLANXEO-yritykseen on ollut hedelmällinen ja varmistaa jatkossakin osapuolten merkittävän teknologisen kehityksen.”

Jorge Nogueira, ARLANXEOn toimitusjohtaja sanoo: "Uusi sopimus vahvistaa pitkään jatkunutta luottamuksellista yhteistyötä Hankook Tiren kanssa. Kuten tähänkin asti, tulemme jatkossa tukemaan Hankook Tireä luotettavana kumppanina sen kehittäessä markkina-asemaansa maailmanlaajuisesti tärkeänä rengasvalmistajana, joka tarjoaa innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita."

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire ja ARLANXEO sopivat yhteistyöstä rengaskehityksessä

File size: 8 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet