Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook Technodome sai ISO/IEC 17025-akkreditoinnin

- Yhdysvaltain vaikutusvaltaisin ja kansainvälisin akkreditointijärjestö on todennut Hankook Technodomen täyttävän globaalin innovaation T&K-keskuksen vaatimukset - Tunnustus on myönnetty Hankook Technodomen omalle testaus- ja hallintajärjestelmälle
Hankook Technodome sai ISO/IEC 17025-akkreditoinnin

Soul/Korea, Neu-Isenburg/Saksa, 12. huhtikuuta 2018 – Premium-rengasvalmistaja Hankookin huipputason T&K-keskus Hankook Technodome ja sen käyttämä yrityksen oma testausjärjestelmä on akkreditoitu ISO/IEC 17025-standardin mukaiseksi akkreditointijärjestön A2LA (American Association for Laboratory Accreditation) toimesta.

ISO ISO/IEC 17025 on kansainvälinen standardi laboratorioille ja akkreditointijärjestöille, jotka kansainvälinen standardoimisjärjestö ISO on tunnustanut. Akkreditoitujen laboratorioiden testiraportit voidaan hyväksyä maailmanlaajuisesti. Hankook Tire on nyt saanut virallisen tunnustuksen suunnitelmallisen testauksen hallintajärjestelmälleen ja vakiinnuttanut testausjärjestelmänsä kansainväliselle huipputasolle.

Samalla kansainvälisesti tunnustettu testauslaboratorio lisää Hankook Tiren maailmanlaajuista arvostusta ja takaa tuotteiden luotettavuuden. Kasvavan kilpailukyvyn myötä yritys suunnittelee liiketoimintansa laajentamista premium-luokan alkuperäisvarusteiden alueella.

Hankook Tire tekee jatkuvasti parhaansa saavuttaakseen maailmanlaajuisesti huipputasoisen teknologiapohjan yrityksen keskeisen T&K-voimavaran Hankook Technodomen avulla. Optimaalisen työympäristön tarjoavan Technodome-keskuksen huipputeknisissä tutkimuslaitoksissa kehitetään Hankook Tiren uudenaikaista innovatiivista teknologiaa. Hankook Technodome on tulevaisuuden teknologian Mekka ja avain johtoaseman saavuttamiseen huipputason rengasteknologiassa keskipitkän ja pitkän tähtäimen T&K-strategiassa.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Technodome sai ISO/IEC 17025-akkreditoinnin

Hankook Technodome has acquired ‘ISO/IEC 17025’ from A2LA(American Association for Laboratory Accreditation), acknowledged with the company’s own testing system.

File size: 536 KB

Hankook Technodome sai ISO/IEC 17025-akkreditoinnin

Hankook Technodome is now qualified as a global innovation R&D centre, by the most influential & international accreditation organisation in the U.S.

File size: 11 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet