Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Hankookille vakuuttavat tulokset riippumattomissa tuotetesteissä: Ensimmäinen sija AutoBild-lehden kesärengastestissä 2018

Hankook Ventus Prime³ voitti saksalaisen Auto Bild -lehden tämänvuotisen kesärengastestin. Testin voittoon vaikutti ratkaisevasti paras kokonaisjarrutusteho 51 testatun rengasmerkin joukossa. Myös saksalainen autojärjestö ADAC antoi uusimmassa kesärengastestissään renkaalle parhaan arvosanan “hyvä”. Hankook Ventus Prime³ -rengas tarjoaa optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Se on saatavana yli 90 eri kokoluokassa moniin erilaisiin automalleihin kompaktiluokan autoista luksusluokan edustusautoihin.
Hankookille vakuuttavat tulokset riippumattomissa tuotetesteissä: Ensimmäinen sija AutoBild-lehden kesärengastestissä 2018

Neu-Isenburg, Saksa, 13. maaliskuuta 2018 - Hankook Ventus Prime³ renkaan huippusuorituskyky vahvistettiin taas riippumattomissa tuotetesteissä1. Hankookin Ventus-tuoteperheen uusin premium comfort ‑luokan rengas voitti Euroopan suurimman autoalan lehden Auto Bildin rengastestin jo lanseerausvaiheessaan keväällä 2016 ja sijoittui kärkeen monissa kansainvälisissä vertailuissa vuonna 2017. Tänä vuonna se uusi menestyksensä Auto Bild -lehden testeissä. Arvostettu autojärjestö ADAC myönsi vuoden 2018 kesärengastestissään Ventus Prime³ -renkaalle yleisarvosanan “hyvä” (testin paras mahdollinen arvosana) ja arvosti sen erinomaista jarrutustehoa lausunnolla “Suorituskyvyltään hyvin tasapainoinen rengas, jolle annetaan parhaat pisteet kuivilla teillä ja hyvät pisteet märillä teillä”. Auto Bild päätyi vastaaviin tuloksiin. Luultavasti kaikkien aikojen laajimmassa rengastestissä, jossa testattiin 51 eri tuotetta2, mukaan luettuna kaikki johtavat rengasmerkit, Ventus Prime³ nimettiin voittajaksi jo toisen kerran vuoden 2016 jälkeen. Testin voittoon vaikutti ratkaisevasti paras jarrutusteho yhdistelmänä märän ja kuivan kelin jarrutusmatkoista – todennäköisesti autoilijoiden eniten arvostama turvallisuusominaisuus. Auto Bild ‑lehden toimittajat totesivat Hankookin rengasmallin testin voittajaksi, koska sillä on erinomaiset ajo-ominaisuudet sekä märillä että kuivilla teillä, tarkka ohjautuvuus, lyhyet märän ja kuivan kelin jarrutusmatkat ja hyvä ajomukavuus.

Hankook Ventus Prime³ -rengas tarjoaa optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Erinomainen jarrutusteho märillä alustoilla oli Hankookin insinöörien kehitystyössä keskeinen tavoite. Sen saavuttamiseksi renkaan kulutuspinnassa käytetään silica-kumiseosta, joka takaa tehokkaan pidon, sekä uutta seostusteknologiaa, jonka ansiosta polymeerit ja täyteaineet jakautuvat seoksessa aiempaa paremmin. Tämä parantaa märän kelin jarrutustehoa ja pienentää samalla vierintävastusta. Renkaan ja tien välistä kosketuspintaa suurennettiin käyttämällä kulutuspinnalla erityistä epäsymmetristä muotoilua. Renkaan suorituskykyä parantavat myös kulutuspinnan säteittäis- ja sivuttaissuuntainen jäykkyys ja kulutuspinnan erityiset “hybridirivat”, joilla on eri kovuudet ulommalla ja sisemmällä olka-alueella. Renkaan erinomainen jarrutusteho on saavutettu käyttämällä viistettyjä kuviopalojen reunoja koko kulutuspinnan alueella, mikä mahdollistaa renkaan suuremman kosketuspinnan jarrutuksen aikana.

Ventus Prime³ -renkaan kulutuspinnan kumiseoksen sisältämät uudet funktionalisoidut polymeerit, joilla on suuri molekyylipaino, parantavat renkaan kulutuskestävyyttä. Renkaassa on erittäin moderni, kevyt ja hyvin tukeva raion-kudosrunko sekä leveä teräsvyöpaketti, jota päällystää saumaton vyö. Renkaan palle on erittäin luja. Tämä parantaa ajo-ominaisuuksia ja takaa tarkan ohjausvasteen sekä hyvän hallittavuuden myös suurilla nopeuksilla. Parantamalla kuviopalojen järjestystä, optimoimalla kuvioinnin sivusuuntauskulman sekä pienentämällä ilmanvastusta optimoidun sivuseinän avulla Hankook pystyi alentamaan renkaan melutasoa entisestään ja parantamaan siten sen mukavuusominaisuuksia.

Hankook Ventus Prime³ on saatavana yli 90 eri kokoluokassa rengasleveyksillä 195 – 245 sarjoissa 65 – 40 ja nopeusindekseillä H – W (210 – 270 km/h). Se soveltuu hyvin moniin erilaisiin henkilöautoihin kompaktiluokan malleista luksusluokan edustusautoihin.

 

 

1) Hankook Ventus Prime³ -renkaan saksalaisissa autoalan lehdissä julkaistut testitulokset:

 

Lehti:

Testattu koko:

Testitulos:

Lehden numero:

Auto Bild

205/55 R 16 91 V

"esimerkillinen/testin paras"

12/2016

Auto Zeitung

215/55 R 17 94 W

"erittäin suositeltava"

06/2017

Auto Bild

225/50 R 17 98 W

"esimerkillinen"

11/2017

ADAC Motorwelt

205/55 R 16 91 V

"hyvä"

03/2018

Auto Bild

195/65 R 15 91 V

"esimerkillinen/testin paras"

10/2018

 

2) 51 rengasmallia oli mukana esitestauksessa (märän/kuivan kelin jarrutus) ja 20 jarrutuksessa parasta (märkä-/kuivajarrutusten yhdistelmä) rengasmallia hyväksyttiin päätestiin.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankookille vakuuttavat tulokset riippumattomissa tuotetesteissä: Ensimmäinen sija AutoBild-lehden kesärengastestissä 2018

File size: 4 MB

Hankookille vakuuttavat tulokset riippumattomissa tuotetesteissä: Ensimmäinen sija AutoBild-lehden kesärengastestissä 2018

File size: 318 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet