Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Hankook varustaa Audi RS 4 Avantin UHP- renkaillaan Ventus S1 evo²

Audi TT RS- ja Audi RS 5 Coupé -mallien lisäksi nyt myös Audi RS 4 Avanti varustetaan Hankookin huippusuorituskykyisillä renkailla. Jo IAA 2017 automessuilla yleisö saattoi ihailla Audi Sportin RS-valikoiman uusinta mallia Hankookin renkailla varustettuna. RS-mallien ensimmäisen version Audi Avant RS2:n tavoin uusi Audi RS 4 on farmari, jossa urheilullisuus yhdistyy tasapainoisesti jokapäiväiseen käyttömukavuuteen. Sarjavalmisteisesti käytettävät 19-tuumaiset tai vaihtoehtoisesti 20-tuumaiset, mm. Hankook Ventus S1 evo² -tyyppiset renkaat, välittävät jatkuvan nelipyörävedon ja 450 hv tehon turvallisesti tiehen. Renkaissa käytetään melua vaimentavaa “Sound absorber®“ -teknologiaa.
Hankook varustaa Audi RS 4 Avantin UHP- renkaillaan Ventus S1 evo²

Neu-Isenburg, Saksa, 08. helmikuuta 2018 ‒ Premium-rengasvalmistaja Hankook toimittaa nyt renkaita alkuperäisvarusteiksi Audi TT RS- ja Audi RS 5 Coupé -mallien lisäksi myös uuteen Audi RS 4 Avantiin. Ensimmäisen RS-mallin luoman perinteen mukaisesti uudessa mallissa on voimakas V6-biturbomoottori, jonka vääntömomentti on 600 ja paino edeltäjään verrattuna 80 kg pienempi. Se tyydyttää varmasti vaativimpienkin urheiluautoilijoiden toiveet. Jatkuva neliveto 19- tai 20-tuumaisia renkailla takaa aina riittävän pidon ja mahdollistaa kiihdytyksen 0 -100 km/h 4,1 sekunnissa. Uusia autoja on toimitettu tämän vuoden alusta lähtien, ja niissä on kokoluokan 265/ 35 R 19 98Y XL (sarjavalmisteiset) tai 275/30 R 20 97Y XL (valinnainen) renkaat, esim. Hankook Ventus S1 evo², jossa käytetään melua vaimentavaa “sound absorber®“teknologiaa.

Audi Sport GmbH ottaa RS-malleihinsa vaikutteita autourheilusta muutoinkin kuin vain ulkonäön suhteen. Siten kaikilta RS-malleilta edellytetään erinomaista soveltuvuutta sekä jokapäiväiseen käyttöön että rata-ajokilpailuihin. Sama pätee luonnollisesti myös renkaisiin, joiden pitää autonvalmistajien tavanomaisten hyväksyntätestien lisäksi suoriutua kymmenestä kierroksesta Nürburgringin legendaarisella Nordschleife-radalla suurimmalla nopeudella. Hankookin alkuperäisvarusterenkaat tukevat Audi RS 4 Avantin urheilullisia ajo-ominaisuuksia. Lisäksi Hankookin insinöörit ovat varmistaneet yrityksen Saksan tutkimuskeskuksessa, että hyvän pidon ja tarkan ohjattavuuden ohella renkaat varmistavat myös ajomukavuuden ja pitkän käyttöiän. Audi Sport hyväksyy alkuperäisvarusteiksi vain renkaita, jotka suoriutuvat erinomaisesti sekä jokapäiväisessä että urheilukäytössä.

Hankookin UHP-lippulaiva pystyi hyväksyntäprosessissa osoittamaan, että se on urheilullisuuden lisäksi myös pitkäikäinen, miellyttävä ajaa ja turvallinen. Lyhyet jarrutusmatkat ja tavallista parempi märkäkelin suorituskyky on saatu aikaan kulutuspinnan kehittyneellä styreenipolymeeri-silica-seoksella. Lisäksi monialueisen kulutuspinnan teknologia ja kevyt raion-kudosrunko takaavat renkaalle optimaalisen kosketuspinnan ja siten parhaan mahdollisen otteen tiehen. Innovatiivinen, DTM-ajokokemusten inspiroima 3-kerroksinen lohkomuotoilu, jossa ulompien ripojen kuviopalat on järjestetty portaittain, varmistaa tasaisesti hyvän pidon myös renkaan kulumisen edistyessä, jolloin vetopito ja jarrutusteho ovat erinomaiset renkaan koko käyttöiän ajan.

Erityisesti auton sisätilan melun osalta mukavuutta lisää Hankookin “Sound absorber®“ -teknologia. Se on jo käytössä Audi SQ7- ja RS 5 Coupé -malleihin alkuperäisvarusteina asennettavissa renkaissa. Urheilullisille, matalaprofiilisille renkaille suurissa nopeuksissa tyypillisen, voimakkaan sisätilan melun vähentäminen oli keskeinen näkökohta vauhdikkaaseen, mutta samalla miellyttävään ajoelämykseen tähtäävässä kehitystyössä. Siksi Hankookin insinöörit sovelsivat omaa, aiemmin suuritehoisissa ja -kokoisissa SUV-autoissa käytettyä hiljaisten renkaiden teknologiaansa henkilöautojen renkaiden lippulaivamalliinsa Ventus S1 evo².

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook varustaa Audi RS 4 Avantin UHP- renkaillaan Ventus S1 evo²

In addition to the Audi TT RS and the RS 5 Coupé, premium tyre maker Hankook is now also providing original fitment tyres for the new Audi RS 4 Avant.

File size: 4 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet