Lehdistötiedote

  • Yritys

Hankook Tire avasi ensimmäisen USA:n tehtaansa

Hankook Tire on vihkinyt käyttöön ensimmäisen USA:n tehtaansa Tennesseen osavaltiossa. Uusi tehdas laajentaa entisestään yrityksen maailmanlaajuista tuotantoverkkoa. Samalla se on osoitus Hankookin pyrkimyksestä tarjota asiakkailleen innovaatioita ja huipputeknologiaa sekä Yhdysvalloissa että maailmanmarkkinoilla.
Hankook Tire avasi ensimmäisen USA:n tehtaansa

Soul, Korea / Clarksville, Tennessee, USA / Neu-Isenburg, Saksa, 23. lokakuuta 2017– Premium-rengasvalmistaja Hankook avasi ensimmäisen USA:n tehtaansa juhlallisella tilaisuudella. Tämä Clarksvillessä, Tennesseessä sijaitseva, uusinta teknologiaa edustava rengastehdas on tärkeä investointi Pohjois-Amerikan markkinoille osana konsernin maailmanlaajuista kasvustrategiaa. Hankookin tuotantolaitosten verkosto kattaa nyt kaikki autotuotannon keskeiset maantieteelliset alueet, Amerikan (USA), Euroopan (Unkari) ja Aasian (Korea, Kiina, Indonesia).

USA:n tuotantolaitos kuuluu Hankookin strategisen vision perusrakenteeseen yrityksen pyrkiessä maailmanlaajuisesti johtavaksi premium-rengasvalmistajaksi. Uuden tehtaan juhlallisiin avajaisiin Clarksvillessä osallistuivat muiden muassa Tennesseen kuvernööri Bill Haslam, kongressiedustaja Marsha Blackburn, Korean pääkonsuli Seong-Jin Kim ja lukuisia muita kansallisen ja alueellisen tason vaikuttajia.

USA:n tehdas, maailmanlaajuisesti Hankookin kahdeksas, laajentaa yrityksen käytössä olevaa modernien tuotantolaitosten verkostoa. Tehdas tulee tuottamaan vuosittain 5,5 miljoonaa rengasta, minkä avulla Hankook tehostaa tulevia toimituksiaan jälleenmyyjille ja asiakkaille USA:ssa. Lisäksi uusi laitos auttaa Hankookia paneutumaan tarkemmin Amerikan markkinoiden tarpeisiin ja siten tukemaan entistä paremmin sekä nykyisiä että tulevia alkuperäisvarusteita tilaavia liikekumppaneitaan.

”Uusi Tennesseen tehdas on osoitus Hankookin liiketoiminnan kasvusta Yhdysvalloissa ja pyrkimyksestämme kehittyä yhdeksi maailmanlaajuisesti johtavaksi rengasvalmistajaksi”, kertoo Seung-Hwa Suh, Hankook Tiren hallituksen puheenjohtaja. “Investointimme Yhdysvaltoihin on osa jatkuvaa panostustamme innovaatioihin, huipputeknologioihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Tämän huippumodernin ja kestävää tuotantoa edustavan tehtaan ansiosta voimme nyt toteuttaa Yhdysvalloissa kaikki arvoketjumme vaiheet kehitystyöstä ja valmistuksesta jakeluun.“

Noin 190 hehtaarin tontilla sijaitsevan, 140 000 neliömetrin suuruisen tehtaan rakentamisessa Hankook on hyödyntänyt uudenaikaista suunnittelua ja kestävää rakennustapaa. Tehdas tuottaa ensi sijassa yrityksen laajaan Pohjois-Amerikan valikoimaan kuuluvia henkilöautojen, SUV-autojen ja kevyiden kuorma-autojen renkaita. Tehdas on osa Hankookin jatkuvaa maailmanlaajuista investointistrategiaa. Uusimpien teknologioiden ja hyvin pitkälle automatisoitujen prosessien ansiosta se tulee ratkaisevasti edistämään yrityksen kasvua Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Myös Euroopassa Hankook on äskettäin tehnyt lisäinvestointeja, muun muassa uudenaikaisen, sisätiloissa tapahtuvia testauksia suorittavan yksikön rakentaminen yrityksen huipputasoiseen Unkarin tehtaaseen. Lisäksi keväällä otettiin käyttöön Hankook Technotrac, uusi Suomessa sijaitseva talvitestauskeskus, joka yrityksen Hannoverissa sijaitsevan Euroopan kehityskeskuksen alayksikkönä vahvistaa yrityksen kokonaispanostusta renkaiden kehittämiseen ja valmistukseen Euroopassa. Monet eurooppalaiset premium-autonvalmistajat, kuten Audi, BMW, MAN, Mercedes-Benz ja kuorma-autovalmistajat MINI, Porsche, Scania ja VW, luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisvarusteinaan.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook Tire avasi ensimmäisen USA:n tehtaansa

In October 2017, Hankook Tire has opened its first U.S. manufacturing facility in Tennessee, USA to enhance its global production portfolio.

File size: 870 KB

Hankook Tire avasi ensimmäisen USA:n tehtaansa

Hankook Tire executives and dealers join state and local government officials to celebrate the grand opening of the Tennessee Plant with a ribbon cutting ceremony in Clarksville, Tenn.

File size: 2 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet