Lehdistötiedote

  • Henkilöauto / SUV

Hankook laajentaa tuotevalikoimaansa premium-luokan SUV-autoille

Rengasvalmistaja Hankook laajentaa edelleen SUV-segmentin rengasvalikoimaansa. Yrityksen lippulaivarenkaan katumaastureille tarkoitettu, erikoissuunniteltu malli Ventus S1 evo² SUV, on markkinoiden parasta tasoa muun muassa alhaisen vierintävastuksensa ansiosta. Myös Daimler AG on valinnut sen alkuperäisvarusteisiinsa. Kaikki tämän tyypin renkaat valmistetaan Hankookin huipputeknologisessa Euroopan tehtaassa Unkarissa.
Hankook laajentaa tuotevalikoimaansa premium-luokan SUV-autoille

Neu-Isenburg, Saksa 04. huhtikuuta 2017 – Premium-rengasvalmistaja Hankook parantaa entisestään suuritehoisille premium-luokan autoille tarkoitettua rengasvalikoimaansa laajentamalla Ventus S1 evo² SUV -renkaan mallistoa. Renkaiden kehityksessä on huomioitu erityisesti premium-autoille tyypilliset turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvät näkökohdat, kuten tarkka ajettavuus, erinomainen jarrutusteho sekä kuivalla että märällä kelillä, hyvä suuntavakaus ja alhainen rengasmelu. Lisäksi Hankookin insinöörit saivat merkittävästi pienennettyä renkaan vierintävastusta käyttämällä uutta huippulaatuista styreenipolymeeri-silica-seosta, joka mahdollistaa optimoidun märkäpidon ja parantaa myös renkaan ympäristöystävällisyyttä.

Yritys tulee toimittamaan moninkertaisesti palkittuun Ventus-mallistoonsa kuuluvia huippusuorituskykyisiä SUV-rengasversioita myös suosittuihin Mercedes-Benz GLC- ja GLC Coupé -automalleihin. Näihin uusimman sukupolven keskikokoisiin SUV-malleihin asennetaan Hankook Ventus S1 evo² SUV -renkaat tehdastoimituksena. Mercedes-Benz GLC varustetaan Hankookin renkailla kokoluokassa 235/65R17 V MO tai 235/60R18 V MO. Erityisesti 18 tuuman MO-versio sai testausvaiheessa kiitosta huomattavan alhaisesta vierintävastuksestaan. Siksi Daimler AG valitsi sen alkuperäisvarusterenkaakseen EU-markkinoilla, joilla CO2-päästötasoilla on suuri merkitys. Lisäksi urheilullinen Mercedes-Benz GLC Coupé varustetaan 19 tuuman renkaiden yhdistelmällä kokoluokissa 235/55R19 Y MO (edessä) ja 255/50R19 Y MO (takana), mikä sopii yhteen coupé-mallin dynaamisten ajo-ominaisuuksien kanssa.

”Tuotteen ensiluokkainen suorituskyky on osoitus Hankookin kyvystä toimittaa innovatiivista huipputeknologiaa ja -laatua kaikille premium-autoille – hyötyajoneuvoille, henkilöautoille ja myös suosituille SUV-malleille”, kertoo Ho-Youl Pae, Hankook Tiren Euroopan toimintojen johtaja. “Olemme erityisen ylpeitä siitä, että Daimler AG:lle toimitettavat tehdasvarusterenkaat, mukaan lukien Mercedes-Benz GLC- ja GLC Coupé -autoihin asennettavat rengasmallit, kehitetään yhteistyössä Saksassa sijaitsevan T&K-keskuksemme kanssa ja valmistetaan huippumodernissa Euroopan tuotantolaitoksessamme.”

Hankook Ventus S1 evo² SUV -renkaan pitkälle kehitetty teknologia, monialueinen kulutuspinta ja kaksikerroksinen raion-kudosrunko tukevat maastoajo-ominaisuuksia varmistamalla kulutuspinnan maksimaalisen kosketuksen ajoalustaan kaikissa olosuhteissa. Renkaan innovatiivinen, DTM-yhteistyön inspiroima kuviopalojen 3-kerroksinen rakenne sekä ulomman rivan kuviopalojen portaittainen muotoilu takaavat kosketusalueen tasaisen otteen tiehen myös kulumisen edistyessä ja varmistavat siten erittäin hyvän pidon renkaan koko käyttöiän ajan.

Käyttämällä kulutuspinnan kumiseoksen tuotannossa pidempiä seostusaikoja ja aiempaa alempia seostuslämpötiloja, sidosastetta on saatu huomattavasti kasvatettua ja sidosjärjestelmä hiilimustan ja kumimolekyylien välillä on optimaalinen. Näin ajon aikana kehittyy vähemmän lämpöä, mikä vaikuttaa myönteisesti myös ajodynamiikkaan ja erityisesti vierintävastukseen sekä kulumiskäyttäytymiseen. Lisäksi äskettäin kehitetty uusi styreenipolymeeri saa aikaan erinomaisen jarrutustehon ja vetopidon märillä teillä.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook laajentaa tuotevalikoimaansa premium-luokan SUV-autoille

Premium tyre maker Hankook will provide specific high-performance yet very low rolling resistance SUV versions from its Ventus line also for the popular Mercedes-Benz GLC and GLC Coupé.

File size: 2 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet