Lehdistötiedote

  • Yritys

Seuraa suurta ottelua ja pelaa myös itse liigakauden huipentumassa - Voita liput Eurooppa-liigan finaaliin 24. toukokuuta Tukholmassa ja tee maaleja joukkueellesi Hankook Fans’ Final -ottelussa

Hankook Tire aloittaa nettikilpailunsa osoitteessa https://hankook.stockholm-showdown.com. Kilpailussa arvotaan pääsyliput Tukholmassa pelattavaan UEFA:n Eurooppa-liigan vuoden 2017 loppuotteluun ja samalla myös osallistuminen Hankook Fans’ Final -otteluun viime vuoden menestyksekkään kampanjan tapaan. Osallistujat voivat kokeilla onneaan 10. toukokuuta asti – voittajat matkustavat seuraamaan ottelua paikan päälle Friends Arena -jalkapallostadionilla Tukholmassa, Ruotsissa.
Seuraa suurta ottelua ja pelaa myös itse liigakauden huipentumassa  - Voita liput Eurooppa-liigan finaaliin 24. toukokuuta Tukholmassa ja tee maaleja joukkueellesi Hankook Fans’ Final -ottelussa

Neu-Isenburg, Saksa 04/04/2017 – Jalkapallofanit kaikkialla Euroopassa odottavat UEFA:n tämänvuotisen liigakauden lähestyvää loppuhuipentumaa. Yhtenä kilpailun pääsponsoreista Hankook haluaa kutsua jalkapallosta innostuneita vuoden 2017 Eurooppa-liigan suureen loppuotteluun, joka pelataan 24. toukokuuta Tukholmassa Friends Arena -stadionilla.

Pääpalkinto sisältää kaksi lippua Eurooppa-liigan loppuotteluun ja lisäksi mahdollisuuden osallistua Hankook Fans’ Final -otteluun. Kaksi ruotsalaista jalkapallolegendaa, Henrik Larsson ja Freddie Ljungberg, valmentavat joukkueita, jotka pelaavat toisiaan vastaan samalla kentällä, jolla loppuottelu pelataan, heti seuraavana päivänä Eurooppa-liigan finaaliottelun jälkeen. Matka Tukholmaan sekä majoitus sisältyvät myös palkintoon.

Jos onnesi ei aivan riitä ensimmäiseen palkintoon, sinulla on vielä muita voittomahdollisuuksia: Toinen palkinto on Hankookin premium-rengassarja ja kolmas palkinto alkuperäinen Adidas-ottelupallo.

Toimi näin: Vieraile osoitteessa https://hankook.stockholm-showdown.com ja osallistu kilpailuun valitsemalla toivomasi valmentaja, pelipaikka, pelipaidan numero sekä rengas, jolla haluaisit ajaa.

Palkinnot arvotaan 10. toukokuuta 2017, voittajille ilmoitetaan palkinnoista heti arvonnan jälkeen. Onnea kilpailuun ja arvontaan!

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Seuraa suurta ottelua ja pelaa myös itse liigakauden huipentumassa  - Voita liput Eurooppa-liigan finaaliin 24. toukokuuta Tukholmassa ja tee maaleja joukkueellesi Hankook Fans’ Final -ottelussa

Hankook Tire starts their online competition to raffle tickets to the 2017 UEFA Europa LeagueTM final match in Stockholm, as well as for the Hankook Fans’ Final.

File size: 162 KB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet