Lehdistötiedote

  • Kuorma-auto / bussi

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

Hankook ja Schmitz Cargobull sopivat 66. IAA-hyötyajoneuvomessuilla etuajassa kumppanuutensa laajentamisesta. Laajennukseen kuuluvat jo solmittujen OE-toimitussopimusten laajentaminen, strateginen yhteistyö kuljetusyritysten kanssa yleiseurooppalaisella tasolla sekä Hankookin perävaunurenkaiden vaihtorengastoimituksia koskevan liiketoiminnan kehittäminen Schmitz Cargobull Service Partner -verkoston ja sen keskinäisen huoltokumppanin Pneunetin myyntiyhteistyön pohjalta. Hankook on varustanut Schmitz Cargobullin perävaunumalleja vuodesta 2013 ja tarjoaa tällä hetkellä niiden alkuperäisrenkaita 11 eri kokona. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä täyden palvelun liiketoiminnassa vuoden 2015 alusta alkaen keskittyen yhteistyössään Euroopan markkinoille.
Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

Neu-Isenburg 20. lokakuuta 2016 Premium-rengasvalmistaja Hankook ja Euroopan johtava kuorma-autojen perävaunujen valmistaja Schmitz Cargobull AG päättivät etuajassa jo aiemmin vuoteen 2019 asti jatkuvaksi sovitun yhteistyönsä laajentamisesta 66. IAA-hyötyajoneuvomessujen yhteydessä Hannoverissa. Schmitz Cargobull on erikoistunut raskaiden kuorma-autojen puoliperävaunujen tuotantoon ja sen innovatiiviset valmistusmenetelmät ja älykkään tuotannon teknologiat ovat tehokkaiden kuljetusratkaisujen edelläkävijöitä. Hankookin TBR-renkaat perävaunuille ovat jo vuosia olleet valittavissa premium-tehdasvarustuksena kaikkiin Schmitz Cargobullin perävaunutyyppeihin. IAA-messuilla julkistettu yhteistyö sisältää jo solmittujen OE-toimitussopimusten laajentamisen, yhteistyön lisäämisen kuljetusyritysten kanssa yleiseurooppalaisella tasolla, täyden palvelun tarjonnan laajentamisen sekä Hankookin perävaunurenkaiden vaihtorengastoimituksiin liittyvän liiketoiminnan kehittämisen Schmitz Cargobull Service Partner -verkoston ja sen huoltokumppanin Pneunetin myyntiyhteistyön pohjalta. Tämä yhteistyö tarjoaa perävaunuvalmistajan sopimusasiakkaille täyden palvelun paketteja, mukaan lukien standardoidut myynti- ja palveluehdot sekä renkaille että kuljetusyrityksen ajokaluston rengashuolloille ja rengashallinnalle. Se kattaa myös rengasvaihdot, jotka johtuvat kulumisesta ja puhkeamisesta, sekä määräaikojen valvonnan ja ajokaluston tarkastukset (rengaspaineiden säädöt). Lisäksi kuljetusyrittäjät saavat halutessaan käyttöönsä kattavia analyysejä kustannuksista ja ajomääristä.

Tony Lee, Hankook Tire Europen myynnistä ja markkinoinnista vastaava varatoimitusjohtaja, vakuuttaa: “Yhteistyömme tehostaminen Schmitz Cargobullin kanssa on meille strategisesti erityisesti tärkeää, koska se vahvistaa sekä OE- että vaihtorengasliiketoimintaamme kuorma-autojen perävaunujen segmentillä.”

“Strategisen yhteistyön laajentaminen Hankookin kanssa pitkällä tähtäimellä on oikea, looginen askel meille, sillä Hankookin strategia tukee tehokkaasti Schmitz Cargobullin strategiaa,” toteaa Bernhard Schmitz, yrityksen osakas ja ostoista vastaava varatoimitusjohtaja. “Olemme sitä mieltä, että pitkän aikavälin yhteistyö Hankookin kanssa täydentää mainiosti premium-tuotteitamme siten, että voimme toimittaa asiakkaillemme optimaalisia kuljetusratkaisuja.”

Premium-rengasvalmistaja Hankook toimittaa Schmitz Cargobull AG:lle alkuperäisvarusteiksi kaikkia huipputasoisen valikoimansa perävaunurenkaita. Ne on mukautettu eurooppalaisiin olosuhteisiin ja ne ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja taloudellisia. Niihin lukeutuvat Hankook-mallistot e-cube MAX ja SmartWork. Schmitz Cargobullin kansalliseen ja kansainväliseen raskaaseen liikenteeseen valmistamien perävaunujen tehdasvarustamisessa Hankookin TBR-renkailla keskitytään aluksi Euroopan markkinoille ja se kattaa tällä hetkellä 11 kokoa 19,5 ja 22.5 tuumaisia perävaunurenkaita, mukaan luettuina Hankook e-cube malliston megatrailereille tarkoitetut koot 445/45R19.5, 435/50R19.5 ja 455/40R22.5. Kaikki Hankookin renkaat toimitetaan suoraan perävaunuvalmistajan tehtaille, jonka toimipaikka on Altenbergessä, Nordrhein-Westfalenissa.

Hankook tuottaa maailmanlaajuisesti huippulaadukkaita, innovatiivisia ja erittäin suorituskykyisiä renkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, pakettiautoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun (ratakilpailuihin/katukilpailuihin/ralleihin).

Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. Yritys kehittää ja tuottaa maailmanlaajuisesti viidessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa tehtaassaan renkaita, jotka on räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Euroopassa renkaat kehitetään paikallisille markkinoille ja alkuperäisrenkaiksi johtavien eurooppalaisten autonvalmistajien määritysten mukaisesti Hankookin tuotekehityskeskuksessa, joka sijaitsee Hannoverissa, Saksassa. Renkaat valmistetaan enimmäkseen yrityksen huippunykyaikaisessa Euroopan tehtaassa Rácalmásissa, Unkarissa. Se vihittiin käyttöön vuonna 2007 ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Hankookin Euroopan ja samalla Saksan pääkonttori sijaitsee Neu-Isenburgissa lähellä Frankfurt am Mainia. Valmistajalla on tytäryhtiöitä useissa Euroopan maissa, ja se myy tuotteitaan alueellisten jälleenmyyjien kautta muilla paikallisilla markkinoilla. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 20  000  ihmistä ja toimittaa tuotteitaan yli 160 maahan. Yhtiö on valittu FIA ABB Formula E World Championship -luokan Generation 3 ‑autojen teknologiakumppaniksi ja yksinoikeudella toimivaksi rengastoimittajaksi vuodesta 2023 alkaen. Johtavat autonvalmistajat luottavat Hankookin renkaisiin alkuperäisrenkaina. Yrityksen liikevaihdosta noin 38 % syntyy Euroopassa.

Lisätietoja osoitteessa: www.hankooktire-mediacenter.com tai www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

 

Kaikki lehdistötiedotteet

Lataukset

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

File size: 1 MB

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

File size: 3 MB

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

Premium tire maker Hankook and Schmitz Cargobull AG, Europe's leading manufacturer of truck trailers, have extended their cooperation prematurely until the end of 2019.

File size: 10 MB

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

Hankook's modern and environmentally friendly and economical trailer tire range of the series e-cube MAX and SmartWork is available as original equipment on Schmitz Cargobull vehicles.

File size: 8 MB

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

Hankook's modern and environmentally friendly and economical trailer tire range of the series e-cube MAX and SmartWork is available as original equipment on Schmitz Cargobull vehicles.

File size: 9 MB

Hankook ja Schmitz Cargobull AG tehostavat yhteistyötään

File size: 8 MB

Yhteyshenkilöt

Silfversparre

Christine Silfversparre

Marketing Manager Nordics

+46733251539

’Tilaa Hankook lehdistötiedotteet