Sajtóközlemény

  • Vállalat

A Hankook felkérésére magyar diáksportolóknak tartott fociedzést a Real Madrid

A Hankook 2016 óta a spanyol élcsapat, a Real Madrid támogatója. Most a Hankook meghívására a klub három utánpótlás edzője kíséretében ismét Magyarországra látogatott Álvaro Arbeloa, világ- és Európa bajnok, a Real Madrid márka nagykövete. A Budapesti Diáksport Szövetség közreműködésével idén 50 lelkes diáksportoló vehetett részt a Real Madrid edzői által vezetett futballedzésen. A fiatal sportolók nemcsak egy életre szóló élménnyel gazdagodtak, hanem lehetőségük nyílt betekinteni abba a profizmusba is, ami miatt a spanyol klub világhírűvé és közkedveltté vált.
A Hankook felkérésére magyar diáksportolóknak tartott fociedzést a Real Madrid

Budapest, 2019. szeptember 27. - A Hankook és a Real Madrid egyetért abban, hogy az innováció és állandó fejlesztés révén elért magas színvonalú munka és az a szenvedély, mely mindkét szervezet sajátja, kulcsfontosságú a jólét szempontjából és nagy hatással van a jövőnkre, ezért rendkívül fontos, hogy megosszuk azt a fiatalabb generációkkal. Ennek a gondolatnak a jegyében szeptember 15-én a világhírű labdarúgó klub 50 fiatal játékos számára életre szóló tapasztalatot adott a piacvezető gumiabroncsgyártó kezdeményezésére: a Real Madrid edzői kimerítő futballedzést tartottak a lelkes játékosok számára a Magyar Labdarúgó Szövetség minden sportszakmai igényt kielégítő telki edzőközpontjában.

A Hankook számára nagyon fontos, hogy hozzájáruljon a közösségek életéhez: beteg gyermekek, koraszülöttek, idősek, rászorulók, de a rend- és katasztrófavédelem is számíthatnak a vállalat segítségére. A sportok támogatása jól illeszkedik a vállalat jótékonysági programjaihoz, mivel nagyon fontos a gyermekek fejlődése szempontjából. Az aktív életmód segíti a fizikai egészség megőrzését, koncentrációt és kitartást igényel, míg a csapatsportok nagyszerűen javítják a gyermekek szociális készségeit. A Hankook fontosnak tartja, hogy a gyerekek már egészen fiatalon megtapasztalják a sport örömét.

Juhos Attila, a Hankook Tire Budapest kereskedelmi igazgatója elmondta: „Örömömre szolgál, hogy Magyarország a Hankook európai és globális vállalati stratégiájában is kiemelt helyet foglal el. A kiváló gumiabroncsok gyártásán kívül azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy jótékonysági tevékenységekkel, beruházásokkal is hozzájáruljunk a közösségek fejlődéséhez. A Real Madriddal való együttműködésünknek köszönhetően idén második alkalommal nyújthattunk megérdemelten életre szóló élményt a gyerekeknek, ami nagyon jó érzés. Biztos vagyok benne, hogy a fiatal tehetségek jövőbeni sikeréhez hozzájárult az is, hogy a világ legprofibb sportszakembereivel edzhettek.”

A lelkes játékosoknak a háromórás edzés során lehetősége nyílt kedvenceik helyébe képzelni magukat a pályán, mivel a Real Madrid testre szabott mezeket is hozott nekik. Álvaro Arbeola a Real Madrid márka nagyköveteként képviselte a világhírű csapatot, és további három Real Madrid edző társaságában foglalkozott a lelkes magyar labdarúgókkal. Az eseményen a fiatalok egyik kedvenc sport-youtubere, Nessaj is jelen volt az ifjú sportolók nagy örömére.

Álvaro Arbeloa, a Real Madrid márkanagykövete az eseményen rámutatott: „Mivel a Real Madrid és a Hankook számára is elsőszámú értékek a fejlődés és a felelősségvállalás, nem korlátozzuk le ezeket csak a pályára vagy a gumiabroncsgyártásra. A hasonló együttműködések bizonyítják, milyen sikerek érhetők el, ha két „nagyság” összefog. Nemcsak a magam, hanem a Real Madrid csapatának nevében is szeretném partnerként és barátként is megköszönni a Hankook Tire-nek, hogy Magyarországon immár második alkalommal tehettünk együtt a gyerekek, a jövő generációjának fejlődéséért.”

„A Budapesti Diáksport Szövetségnek kiemelten fontos, hogy megteremtse a diákok számára a fejlődéshez vezető utat. Külön öröm számunkra, amikor egy világhírű egyesület edzői, labdarúgói látogatnak el hozzánk és mutathatjuk be a diáksportban végzett úttörő tevékenységünket.” – tette hozzá Dombi Rudolf, a Budapesti Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója.

Tavaly hasonló rendezvény keretében az SOS Gyermekfalvak hátrányos helyzetű fiataljainak tartott edzést a sztárcsapat edzőgárdája, idén pedig olyan fiatal sporttehetségek kaptak lehetőséget, akik a jövő nagy játékosai lehetnek.

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (körversenyekhez/utcai versenyekhez/ralikhoz).

A Hankook Tire több mint 160 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén. Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A gyártó további fióktelepeket működtet több európai országban, és a termékeit regionális forgalmazókon keresztül értékesíti más helyi piacokon. A cég a 2023-tól kezdődően a FIA ABB Formula E világbajnokság technikai partnerének és exkluzív gumiabroncs-beszállítójának számít a Gen3 esetében. A vállalat globális bevételének kb. 38 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. .

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is.

A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. autóipari minőségirányítási, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal. A Járműipar autóipari szakmai magazin valamint az Autószektor autós portál az Autós Nagykoalíció közreműködésével 2022-ben az “Év beszállítójának” választotta a magyarországi abroncsgyárat.

További információ: www.hankooktire-mediacenter.com és www.hankooktire.com


Kapcsolat:

Roy Katalin Kommunikációs vezető

Hankook Tire Magyarország Kft.
Kommunikációs Osztály
2459 Rácalmás, Hankook tér 1.
Tel.: +36-25-556-096
Fax : +36-25-556-359
e-mail: pr.hungarythou-shalt-not-spamhankooktire.com

Minden sajtóközlemény

Letöltések

A Hankook felkérésére magyar diáksportolóknak tartott fociedzést a Real Madrid

Real Madrid’s brand ambassador, Álvaro Arbeola personally represented the world-renowned soccer club.

File size: 7 MB

A Hankook felkérésére magyar diáksportolóknak tartott fociedzést a Real Madrid

In partnership with the Budapest Youth Sports Association, Hankook invited coaches of the leading Spanish football team to hold a training session for 50 young footballers.

File size: 10 MB

Kapcsolat

Katalin Roy

Katalin Roy

Head of Corporate Communications Hungary

+36 25 556114

Dávid Morva

Communication Specialist
 

 +36 25 556 096

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Anett Szalai

Communication Assistant
 

 +36 25 556 009

Feliratkozás a Hankook sajtóközleményeire