Basın bülteni

  • Kamyon / otobüs

Hankook, 2018 IAA Ticari Araç Fuarı ile global pazardaki yerini güçlendiriyor

Hankook, beşinci kez katıldığı Almanya'nın Hannover şehrindeki Ticari Araçlar Fuarı’nda lastiklerini dünya çapındaki kamyon üreticileri ile birlikte tanıtacak. MAN, Mercedes-Benz, Scania ve Schmitz-Cargobull'la olan uluslararası orijinal ekipman ortaklıkları ile global ticari araç lastiği üreticisi olan Hankook, dünya prömiyeri olarak hafif ticari araç ve yol dışı kullanımına yönelik lastikler için yeni ürün yelpazesini sunacak. Bunlarla birlikte otobüs segmentinde de faaliyet gösteren Hankook, bu segmente yönelik geliştirdiği yeni lastiklerini de sergileyecek.
Hankook, 2018 IAA Ticari Araç Fuarı ile global pazardaki yerini güçlendiriyor

Neu-Isenburg/Almanya, 1 Haziran 2018 – Premium lastik üreticisi Hankook Birmingham, İngiltere’deki Ticari Araçlar Fuarı'nda güçlü bir duruş gösterdikten sonra sıradaki Tire Köln’de de kamyon ve otobüs lastikleriyle aynı başarı beklentisiyle birlikte Hannover, Almanya'da 20 ile 27 Eylül arasında bu yılki ticari araçlar için düzenlenen 67. IAA hazırlıklarına da şimdiden tam hız başladı.

Şirket, IAA'nın "Yarına sürüş” mottosunu takip ederek otobüs segmentindeki mevcut pazar taleplerine cevap veriyor olacak. Bununla birlikte Hankook, sergi alanının iki yüz metrekaresinden fazla bir alanda ön, çeker ve treyler akslarının tamamını kapsayacak tam bir yol içi ve yol dışı kullanıma yönelik yeni lastik serisini tanıtacak. Hankook, beşinci kez katılacağı uluslararası en büyük ve en önemli kamyon fuarında, orijinal ekipman ortaklıkları bağlamında daha fazla büyümeyi hedeflediğini açıklayacak. Ayrı bir açık hava sergi alanında da şirket, ilerleyen dönem marka aktivitelerinin de önemini vurgulayacak.

Hankook Lastikleri Avrupa Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Tony Lee "10 yıldan uzun bir süredir ticari araç segmenti, Hankook'un tüm işletmesi için; özellikle de Avrupa kıtası için önemli bir hale geldi." diye açıkladı ve ekledi: "Orijinal ekipman ortaklıklarımız, filo işbirliklerimiz ve ürün sıralamamız ile büyümemizi devam ettirmekteyiz. Tüm kamyon ve otobüs lastiği üretim ve tedarik zinciriyle ilgili olarak planlarımızı önceden yaptığımızdan, kendimizi daha da ileri götürmek ve daha fazla başarıya ulaşmak için hazırız. Dolayısıyla, yakın zamanda Avrupa komisyonu tarafından başlatılan anti damping vergilerinden de etkilenmiyoruz. Dünya çapındaki müşterilerimizle birlikte gelecek vaadeden bir gösteri için sabırsızlanıyoruz."

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Hankook, 2018 IAA Ticari Araç Fuarı ile global pazardaki yerini güçlendiriyor

File size: 4 MB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol