Basın bülteni

  • Şirketleri

Hankook Lastikleri, Chang Yool Han’ı Birleşik Krallık yeni Genel Müdürü olarak atadı

Hankook Lastikleri, 1 Ekim itibariyle geçerli olmak üzere Birleşik Krallık’a yeni Genel Müdür olarak Chang Yool Han’ı atadı. Han’ın satış ve pazarlama alanında kapsamlı bilgisi ve Avrupa pazarında uzun yılları kapsayan tecrübesi bulunuyor. Chang Yool Han yeni görevinden önce Güney Kore’nin Seul kentinde Hankook Tire & Technology Group bünyesinde yer alan Global Pazarlama Stratejisi Ekibinde yer aldı.
Hankook Lastikleri, Chang Yool Han’ı Birleşik Krallık yeni Genel Müdürü olarak atadı

Daventry, Birleşik Krallık, 21 Ekim 2019 – Hankook Tyre UK, yeni Genel Müdür olarak Chang Yool Han’ın atandığını duyurdu. 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren Daventry’de bulunan Hankook Tyre UK ofisinde yeni görevine başladı. Kendisi yeni görevine başlamadan önce Güney Kore’de satış ve pazarlama alanında kapsamlı tecrübeler edindiği Global Pazarlama Stratejisi Ekibinde yer aluyordu. Bunun yanı sıra, özellikle tedarik zinciri yönetimi alanında olmak üzere lojistik konusunda uzmanlık ve uzun yılları kapsayan ticari tecrübeler kazandı. Daha öncesinde ise Hankook Avrupa genel merkezinde ve ardından Hankook Almanya ofisinde görev aldı.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Han-Jun Kim Chang Yool Han’ın yeni göreviyle ilgili olarak: “Daha önce Hankook Lastikleri bünyesinde Avrupa’da türlü pozisyonlarında görev olan Sn. Han, hem lastik sektöründe hem de Avrupa pazarında derin bir bilgi birikimine sahiptir. Kendisi yapacağı satışlar ve sahip olduğu pazarlama uzmanlığı ile, Birleşik Krallık içerisinde markamızı daha üst noktalara taşıyacaktır. Sn. Han’ın yeteneklerine güveniyoruz. Kendisini Birleşik Krallık’taki yeni İdari Müdür olarak duyurmaktan ötürü oldukça mutluyuz.”

Sn. Han yeni görevi ile ilgili olarak, “Bana duyulan güvenden ve Hankook Lastikleri’nin Birleşik Krallık pazarındaki en seçkin lastik üreticisi olarak konumunun daha da yukarıya taşınması açısından sunulan fırsattan ötürü büyük onur duydum. Otomobil, hafif ticari ve ağır vasıta lastikleri sektöründeki geniş ürün yelpazemiz sayesinde son yıllarda elde ettiğimiz başarımıza yenilerini eklemeyi umuyorum. Yetkin ve tecrübeli Birleşik Krallık ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum.” açıklamasında bulundu.

.

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Hankook Lastikleri, Chang Yool Han’ı Birleşik Krallık yeni Genel Müdürü olarak atadı

Chang Yool Han, new Managing Director of the UK.

File size: 2 MB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol