Basın bülteni

  • Şirketleri

Hankook, Real Madrid'i genç yetenekleri eğitmeye davet ediyor

Hankook'un Kurumsal Sosyal Sorumluluk programı kapsamında Real Madrid'in marka elçisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Álvaro Arbeloa, hevesli yerel futbol yetenekleriyle tanışmak için lastik üreticisinin Avrupa'daki üretim merkezi Macaristan'a davet edildi. İspanyol takımının üç antrenörü eşliğinde efsane futbolcu, seçilmiş 50 çocukla tanıştı. Genç oyuncular hem hayatlarında bir kez yaşayabilecekleri bir deneyim yaşadılar, hem de Real Madrid'in tüm dünyada ün ve hayranlık kazandıran profesyonellik ruhunu tanıma fırsatını yakaladılar.
Hankook, Real Madrid'i genç yetenekleri eğitmeye davet ediyor

Neu-Isenburg, Almanya, 30 Eylül 2019 - Spor sponsorlukları, premium lastik üreticisi Hankook'un kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleriyle mükemmel bir uyum içinde devam ediyor. Şirket çocukların gelişimini şekillendirmek için bir dizi girişimde aktif rol alıyor. Vizyoner lastik üreticisi Hankook ve ünlü futbol takımı Real Madrid, 2016'da kurdukları global ortaklık ile yeniliğin, ilerlemenin ve tutkunun gelecekte muhteşem bir etki bırakacağı inancını paylaşıyor. Bu tutkuyu genç nesillerle paylaşmak, Hankook'un çocukların gelişimine yönelik özel etkinlikleri destekleme çalışmalarının temelini oluşturmaktadır.

Bu kez Budapeşte Gençlik Sporları Birliği ile iş birliği yapan Hankook, lider İspanyol futbol takımının antrenörlerini 50 hevesli ve yetenekli genç futbolcu için bir antrenman etkinliği düzenlemeye davet etti. Real Madrid'in marka elçisi Álvaro Arbeola, 15 Eylül'de dünyaca ünlü futbol kulübünü bizzat temsil etti ve üç antrenör, heyecanlı Macar futbolcular için Macaristan'ın Telki şehrinde bulunan Macaristan Futbol Birliği antrenman merkezinde antrenman gerçekleştirdi.

Hankook'un Real Madrid ile kurduğu ortaklık sayesinde ikinci yılda da çocuklara hayatlarında bir kez yaşayabilecekleri deneyim yaşatıldı. Geçtiğimiz yıl benzer bir etkinlikte yıldız ekibin antrenörleri, ebeveyn bakımı almamış çocukları desteklemeyi amaçlayan SOS Children's Villages'tan çocuklar için bir antrenman düzenledi. Bu yıl genç sportif yetenekler, dünyanın en iyi spor profesyonelleriyle birlikte antrenman yapma fırsatını yakaladı. 3 saatlik futbol antrenmanı, hevesli genç sporculara ilham dolu bir deneyim verdi ve hayranı oldukları kulübün formalarını giydiklerinde hayalleri gerçeğe dönüşmüş oldu.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Han-Jun Kim bu etkinlikle ilgili olarak; "Genç sporcuları sahada gördüğüm için çok mutlu oldum. Bunun gibi etkinlikler, Kurumsal Sosyal Sorumluluk için Hankook'un Avrupa ve dünya stratejisinde temel bir rol oynuyor. Hankook'un lastik üretimi söz konusu olduğunda çok çalışmayla, uzmanlıkla ve adanmışlıkla dünya lideri bir şirket olduğuna inanıyoruz. Bunlar, genç nesillere aktarmak istediğimiz değerler. Alanında saygın bir takım olan Real Madrid ile ortaklığımız bu amacı gözler önüne seriyor” diyor ve ekliyor: “Avrupa'nın her yerindeki yerel toplulukların ve genç yeteneklerin gelişimi için elimizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlü olduğumuza yürekten inanıyoruz.".

Hareketli bir yaşam tarzının sağlık avantajlarının yanı sıra, grup sporları bağlılığı, kararlılığı ve takım çalışmasını gerektirir. Bunlar, Hankook'un toplumun refahı için hayati önem taşıdığına inandığı temel değerlerdir. Bu nedenle spor etkinliklerini desteklemek, şirketin çocuklara sporun keyfini yaşatma çabalarıyla mükemmel bir uyum sağlar.

Real Madrid marka elçisi Álvaro Arbeola etkinlikte, "Gelişim ve sorumluluk, hem Real Madrid hem de Hankook için öncelikli değerlerdir ve futbol sahasının ya da lastik üretiminin çok daha ötesindedir. İş birliğimiz, doğru hedefleri olan iki muhteşem takım güçlerini birleştirdiğinde büyük kazanımların nasıl elde edilebileceğini gösteriyor. Hem kendi adıma hem de bütün ekip adına çocukların yani gelecek neslin gelişimine katkı yapma fırsatını veren Hankook Lastikleri’neTire'a bir ortak ve arkadaş olarak teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Hankook Lastikleri Macaristan Satış Direktörü,Attila Juhos ise etkinlik için, "Dünyanın en iyi sporcularıyla antrenman yapmak, genç yeteneklerin sonraki yıllarda en iyi performanslarını ortaya koymalarına ilham verecek. Bu özel etkinlikleri destekleyerek bunun gibi fırsatlar yaratmak Hankook ve hepimiz için bir zevkti"açıklamasını yaptı.

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Hankook, Real Madrid'i genç yetenekleri eğitmeye davet ediyor

Real Madrid’s brand ambassador, Álvaro Arbeola personally represented the world-renowned soccer club.

File size: 7 MB

Hankook, Real Madrid'i genç yetenekleri eğitmeye davet ediyor

In partnership with the Budapest Youth Sports Association, Hankook invited coaches of the leading Spanish football team to hold a training session for 50 young footballers.

File size: 10 MB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol