Basın bülteni

  • Kamyon / otobüs
  • Şirketleri

Hankook Lastikleri Avrupa’ya kamyon ve otobüs lastikleri yeni pazarlama direktörü

Hankook Lastikleri, Avrupa kamyon ve otobüs lastikleri bölümü için yeni bir pazarlama ve strateji direktörü görevlendirdi. İngiltere vatandaşı olan Heywood, lastik sektöründe yönetici pozisyonunda yirmi yıllık bir sektör tecrübesi ile birlikte, son olarak bir lastik üreticisinin “Kamyon, Otobüs ve Hizmetler” alanında Kuzey Avrupa’da Büyük Britanya ve İrlanda bölgesinde sorumlu Ticari Direktör olarak görev yapıyordu. Heywood, Hankook Avrupa’da Cidde, Suudi Arabistan’a atanan Seok-Yun Kim’in yerini alıyor.
Hankook Lastikleri Avrupa’ya kamyon ve otobüs lastikleri yeni pazarlama direktörü

Neu-Isenburg, Almanya, 15 Ocak 2019 – Premium lastik üreticisi Hankook’un Avrupa kamyon ve otobüs lastikleri pazarlama ekibi Guy Heywood'un yönetimi altında birleşiyor. 51 yaşındaki Guy Heywood, lastik sektöründe çeşitli yönetici pozisyonlarında uluslararası pazarlama ve satış tecrübesine sahip. Hankook’un yeni kamyon ve otobüs lastikleri pazarlama ve strateji direktörü olarak, Avrupa bölgesindeki kamyon ve otobüs lastiklerinin geliştirilmesi ve stratejik pazar yönlendirmesine odaklanacak.

Hankook Avrupa pazarlama ve satış başkan yardımcısı Tony Lee “Guy’a kamyon ve otobüs lastikleri ve servislerinin yeni pazarlama direktörü olarak hoş geldin diyoruz” diyor ve ekliyor: “Onu bu pozisyonda aramızda görmekten çok mutluyuz. Derin sektör bilgisi ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Hankook markasını bu segmentte daha da kuvvetlendirmek ve geliştirmek için gerekli olan her şeyi sağlıyor.”.

Hankook’un kamyon ve otobüs lastiklerinin premium konumunun önümüzdeki yıllarda sürekli olarak geliştirilmesi hedefi, yeni stratejik pazarlara yönelinerek ve Hankook’un Avrupa çapında hali hazırda ofislerinin bulunduğu on üç ülkedeki faaliyetlerle gerçekleştirilecek.

Guy Heywood “Hankook markasını kamyon ve otobüs lastikleri alanında etkin bir biçimde dha da ileriye taşımak için ekibim ile birlikte tecrübemi kullanacağım. Heyecan verici yeni görevim için sevinçliyim ve önümüzdeki mücadelelerin mükemmel bir şekilde üstesinden geleceğimize eminim” diye açıklamada bulunuyor.

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Hankook Lastikleri Avrupa’ya kamyon ve otobüs lastikleri yeni pazarlama direktörü

Guy Heywood, Marketing Director Truck & Bus tyres

File size: 3 MB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol