Basın bülteni

  • Şirketleri

Büyük finali seyret ve taraftar final maçında oyna - 24 Mayıs'ta Stockholm'deki UEFA Avrupa Ligi Final maçı biletini kazan ve Hankook Taraftar Finali’nde takımının golünü at

Hankook Lastikleri geçen yılki başarılı kampanyanın ardından, hem Stockholm'de https://hankook.stockholm-showdown.com'daki 2017 UEFA Avrupa LigiTM final maçı bileti hem de Hankook Taraftar Finali’nde oynama şansının kazanılabileceği online çekilişini başlatıyor. Katılımcılar 10 Mayıs'a kadar site üzerinden kayıt yaptırabilecekler. Kazananlar final maçını maçı Stockholm, İsveç'teki Friends Arena'da canlı izleyecek.
Büyük finali seyret ve taraftar final maçında oyna -  24 Mayıs'ta Stockholm'deki UEFA Avrupa Ligi Final maçı biletini kazan ve Hankook Taraftar Finali’nde takımının golünü at

Neu-Isenburg, Almanya 04/04/2017 – Avrupa'daki futbol taraftarları UEFA Avrupa Ligi Finali’ni dört gözle beklerken, organizasyonun ana sponsorlarından biri olan Hankook, futbol severleri bu yıl 24 Mayıs'ta Stockholm, İsveç'teki Friends Arena'da oynanacak muhteşem 2017 UEFA Avrupa Ligi final maçına götürüyor.

Çekilişe katılanlar büyük ödül olarak hem UEFA Avrupa Ligi final maçı için iki çift bilet, hem de Hankook Taraftar Final maçına katılma şansını kazanacaklar. İki İsveçli futbol efsanesi Henrik Larsson ve Freddie Ljungberg UEFA Avrupa Ligi Finali’nden bir gün sonra taraftar finalinin oynanacağı Friends Arena'nın zemininde birbirlerine karşı oynayacak takımlara koçluk edecekler. Büyük ödül konaklama ve ulaşımı da kapsıyor.

Birincilik ödülünü elde edemeseniz dahi başka ödüller sizleri bekliyor. İkincilik ödülü 4 adet Hankook lastik, üçüncülük ödülü ise 10 orijinal Adidas maç topundan 1'i olacak.

Katılmak için hankook.stockholm-showdown.com adresini ziyaret edin ve tercih ettiğiniz koçu, pozisyonu, forma numarasını ve kullanmak istediğiniz lastiği seçerek oyuna katılın.

Kazananları belirleyecek çekiliş 10 Mayıs 2017'de yapılacak, kazananlar hemen ardından bilgilendirilecek. Şimdiden bol şans!

Hankook dünya çapında otomobil, arazi tipi spor araçlar, arazi araçları, hafif ticari araçlar, karavanlar, kamyonlar, otobüsler ve otomobil motor sporları (pist yarışı/sokak yarışı/ralli) için yenilikçi, birinci sınıf, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü lastiklerin üretimini yapıyor.

Hankook, teknolojik üstünlükle bağlantılı olarak müşterilerine her zaman en yüksek kaliteyi sunmak amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyor. Şirket dünya çapındaki beş geliştirme merkezinde ve sekiz büyük fabrikada doğrudan bölgesel pazarların talep ve beklentilerine yönelik lastik çözümlerini geliştiriyor ve üretiyor. Avrupa'da yerel pazarlara yönelik lastik geliştirme çalışması ve lider Avrupa araç üreticilerine uygun olarak orijinal ekipman çalışması Hankook Hannover, Almanya teknoloji merkezinde düzenleniyor. Lastikler, diğer merkezlerin yanı sıra şirketin, 2007 yılında resmi olarak açılan ve sürekli olarak geliştirilen Rácalmás, Macaristan'daki ultra modern Avrupa fabrikasında üretilmektedir.

Lastik üreticisinin Avrupa ve Almanya merkezi Frankfurt am Main, Neu-Isenburg'da bulunuyor. Üretici, pek çok Avrupa ülkesinde başka şubeler işletmekte ve ürünlerini diğer yerel pazarlardaki bölgesel distribütörler aracılığıyla satmaktadır. Şirket dünya çapında yaklaşık 20.000 çalışana istihdam sağlıyor ve ürünlerini 160'den fazla ülkeye gönderiyor. Şirket, 2023'te başlayacak FIA ABB Formula E Dünya Şampiyonası için 3. neslin teknoloji ortağı ve özel lastik tedarikçisi olarak seçildi. Lider araç üreticileri orijinal ekipman konusunda Hankook lastiklerine güveniyor. Şirket Avrupa ve BDT ülkelerinde global cironun yaklaşık olarak yüzde 38'ünü hedefliyor.

Ayrıntılı bilgiler için bakınız www.hankooktire-mediacenter.com veya www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Tüm basin bültenleri̇

İndirmeler

Büyük finali seyret ve taraftar final maçında oyna -  24 Mayıs'ta Stockholm'deki UEFA Avrupa Ligi Final maçı biletini kazan ve Hankook Taraftar Finali’nde takımının golünü at

Hankook Tire starts their online competition to raffle tickets to the 2017 UEFA Europa LeagueTM final match in Stockholm, as well as for the Hankook Fans’ Final.

File size: 162 KB

İletişim

Gülçin Özçelik

Marketing Communication

+90 (0) 216 606 3616

Hankook basın açıklamalarına abone ol