Tisková zpráva

  • Nákladní vůz / Bus

Pneumatiky Hankook pro autobusy a nákladní vozidla v roce 2019

Výrobce Hankook se chystá také letos vystavovat na mnohých veletrzích a akcích, týkajících se segmentu autobusů a nákladních vozidel. Hankook letos představí své portfolio pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla mimo jiné během akce Truck Grand Prix na závodním okruhu Nürburgring, během veletrhu Commercial Vehicle Show v britském Birminghamu, na italském veletrhu Autopromotec v Bologni, jakož i v Mnichově během veletrhu Transport Logistic. Výrobce pneumatik plánuje svoji účast na více než 15 evropských veletrzích a akcích, týkajících se autobusů a nákladních vozidel.
Pneumatiky Hankook pro autobusy a nákladní vozidla  v roce 2019

Neu-Isenburg, Německo, 06. březen 2019 – Také letos představí výrobce prémiových pneumatik svá optimalizovaná řešení pro mnohé aktuální výzvy v segmentu autobusů a nákladních vozidel. Svůj sortiment nákladních a návěsových dezénů výrobce prezentoval již letos koncem února na rakouské akci AutoZum v Salzburgu a během italského veletrhu Transpotec ve Veroně. V první polovině roku následuje účast na veletrhu užitkových vozidel na birminghamském výstavišti National Exhibition Centre (NEC), kde se od 30. dubna do 2. května Hankook představí na veletržním stánku 5B50. Poté následuje účast na důležitém veletrhu Autopromotec v Bologni od 22. - 26. května, v hale 20 na stánku A70. Kromě toho uvidíme pneumatiky Hankook letos v létě od 19. - 21. července již popáté ve velkém stánku na akci ADAC Truck Grand Prix na závodním okruhu Nürburgring. To nejlepší z produktů, které na uvedených veletrzích a akcích uvidíme, jsou mimo jiné pneumatiky pro smíšený provoz, doplňující stávající produktovou sérii Smart Work, určenou pro staveniště. Dále se můžeme těšit na pneumatiky pro autobusy Smart City AU04+ v rozměru 315/60 R 22.5, které se mimo jiné používají k provozu městských elektrických autobusů.

„Naše portfolio nákladních a autobusových pneumatik jsme od loňského roku ještě více rozšířili a máme radost, že také letos můžeme zákazníky a návštěvníky našich veletržních stánků překvapit novinkami z našeho vývoje. Určitě se můžeme znovu pochlubit naší viditelnou účastí na mnohých akcích a veletrzích, konaných napříč evropským trhem. Spolu s týmem Hankook se těším, až se během letošních důležitých akcí osobně setkáme s našimi zákazníky a partnery,“ vysvětluje Guy Heywood, marketingový a strategický ředitel společnosti Hankook pro nákladní a autobusové pneumatiky v Evropě.

Pneumatiky Hankook dále uvidíme v květnu na maďarském veletrhu Bus Expo v Budapešti a na německém veletrhu Transport Logistic od 4. – 7. června, jakož i na francouzském veletrhu Solutrans v Lyonu od 19. – 23. listopadu.


Předběžný přehled veletrhů

Commercial Vehicle Show, Birmingham, Velká Británie: 30. duben – 2. květen 2019
Bus Expo, Budapešť, Maďarsko: 8. květen 2019
Autopromotec, Bologna, Itálie: 22. – 26. května 2019
Transport Logistic, Mnichov, Německo: ;4. – 7. června 2019
Truck Grand Prix, Nürburgring, Německo: 19. – 21. července 2019
Solutrans, Lyon, Francie: 19. – 23. listopadu 2019

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Pneumatiky Hankook pro autobusy a nákladní vozidla  v roce 2019

IAA Commercial Vehicles 2018, Hankook Tire booth

File size: 3 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Odběr tiskových zpráv Hankook