Tisková zpráva

  • Nákladní vůz / Bus
  • Firma

Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe

V Hankook Tire Europe byl Guy Heywood jmenován novým ředitelem pro marketing a strategický rozvoj v segmentu pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla. Rozený Angličan má za sebou dvacetileté zkušenosti na manažerských pozicích v pneumatikářském sektoru. Na svoji pozici nastupuje z pozice obchodního a servisního ředitele nákladních pneumatik pro Severní Evropu v regionu Velká Británie a Irsko. Guy Heywood je nástupcem Seok-Yun Kima, který nastupuje na pozici jednatele zastoupení výrobce Hankook v Džiddahu, Saudské Arábii.
Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe

Neu-Isenburg, Německo 15. ledna 2019 – Evropský marketingový tým pro prémiové autobusové a nákladní pneumatiky Hankook je nyní pod vedením Guye Heywooda. 51letý Angličan má rozsáhlé zkušenosti z vedoucích pozic mezinárodního pole marketingu a obchodu pneumatikářského průmyslu. Na své nové pozici marketingového ředitele pro segment nákladních pneumatik bude mít na starosti strategický rozvoj tohoto segmentu na evropských trzích.

„Srdečně vítáme Guye v jeho nové roli marketingového ředitele nákladních a autobusových pneumatik a souvisejících služeb“, prohlásil Tony Lee, více prezident pro marketing a prodej Hankook Tire Europe. „Zároveň jsme rádi, že jsme ho mohli do této funkce jmenovat, protože díky jeho mimořádným a dlouholetým zkušenostem v oboru budeme moci pokračovat v budování pozice značky Hankook v tomto segmentu.“

Výrobce pneumatik si stanovil jasný cíl v následujících letech, a to důsledně zapracovat na rozvoji prémiového statusu svých pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla. Komunikací i realizací této nové strategie bude pověřeno celkem 13 obchodních zastoupení společnosti Hankook v Evropě.

„Společně se svým týmem bych chtěl využít svých zkušeností a zapracovat na rozvoji značky Hankook jako prémiového výrobce nákladních pneumatik. Těším se na napínavé úkoly, které mne čekají, a jsem přesvědčen, že veškeré výzvy zvládneme společně na výbornou“, zdůrazňuje Guy Heywood.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Nový marketingový ředitel pro sekci nákladních pneumatik v Hankook Tire Europe

Guy Heywood, Marketing Director Truck & Bus tyres

File size: 3 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Odběr tiskových zpráv Hankook