Tisková zpráva

  • Firma

Hankook zve Real Madrid k trénování mladých talentů

V rámci programu společnosti Hankook pro sociální odpovědnost firem byl Alvar Arbeoa, evropský i světový šampion a zástupce značky Real Madrid pozván do Maďarska, které je evropskou základnou regionální výroby pneumatik, aby se setkal s místními nadšenými fotbalovými talenty. Legendární fotbalový hráč doprovázený třemi trenéry španělské ligy, uspořádal fotbalový trénink pro 50 vybraných dětí. Nejenže mladí hráči získali celoživotní zkušenost, ale měli též příležitost podívat se zblízka na profesionalitu, díky které je Real Madrid tak známý a obdivovaný po celém světě.
Hankook zve Real Madrid k trénování mladých talentů

Neu-Isenburg, Německo, 30. září 2019 - Sportovní sponzoring je pro prémiového výrobce pneumatik v souladu s aktivitami sociální odpovědnosti. Společnost se aktivně podílí na řadě iniciativ zaměřených na rozvoj malých dětí. Společnosti Hankook a Real Madrid vytvořily globální partnerství v roce 2016. Vizionářský výrobce pneumatik a slavný fotbalový tým sdílejí hluboké přesvědčení, že vítězné inovace, pokrok a vášeň, které je spojuje, mají obrovský dopad na budoucnost. Sdílení této vášně s mladými generacemi je motivací podpory společnosti Hankook, která pořádá speciální akce zaměřené na rozvoj dětí.

Tentokrát ve spolupráci s budapešťskou sportovní asociací Budapest Youth Sports Associaton, pozval Hankook trenéry předního španělského fotbalového týmu, aby trénovali 50 mladých, nadšených a talentovaných fotbalistů. Zástupce značky Real Madrid, Álvaro Arbeola 15. září osobně reprezentoval světově proslulý fotbalový klub a 3 trenéři trénovali pro nadšené maďarské fotbalisty v tréninkovém centru Maďarské fotbalové asociace v Telki, v Maďarsku.

Díky partnerství Hankooku s Real Madrid si děti tento celoživotní zážitek mohou užít už druhým rokem. V loňském roce se konala podobná akce, kde trenéři hvězdného týmu trénovali děti z SOS vesniček, což je organizace zaměřená na děti bez rodičovské péče. Letos měli mladí talentovaní sportovci příležitost zatrénovat si s nejlepšími sportovními kapacitami na světě. Tříhodinový fotbalový trénink byl pro nadšené mladé sportovce inspirujícím zážitkem a splnil se jim sen, když si oblékli trička s nápisem jejich oblíbeného fotbalového klubu.

"Velmi rád vidím tyto mladé sportovce na hřišti. Události, jako je tato, hrají zásadní úlohu v Evropské a globální strategii společnosti Hankook v oblasti společenské odpovědnosti firem. Společnost Hankook se stala přední světovou společností díky tvrdé práci, odborným zkušenostem a zapojení co se týče výroby pneumatik. To jsou hodnoty, které chceme předávat mladším generacím. Naše partnerství s klubem Real Madrid, týmem expertů s nejlepší reputací ve svém oboru představuje tento záměr. Oba pevně věříme, že děláme opravdu to nejlepší pro místní komunity a mladé talenty po celé Evropě“ - komentuje prezident společnosti Hankook Tire Europe  Han-Jun Kim.

Kromě zdravotních přínosů aktivního životního stylu vyžadují skupinové sporty odhodlání, závazek a týmovou práci - klíčové hodnoty, které Hankook považuje za zásadní pro blahobyt společnosti. Podpora sportovních akcí je proto velkým cílem snah společnosti, aby měly děti potěšení ze sportu.

"Pokrok a odpovědnost jsou prioritními hodnotami jak pro Real Madrid, tak pro Hankook, daleko za hranicemi hřiště či výroby pneumatik. Naše spolupráce dokládá, jak velkého úspěchu lze dosáhnout, když spojí síly dva skvělé týmy se správnými ambicemi. Chtěl bych společnosti Hankook Tire poděkovat jako partnerovi i příteli, nejen sám za sebe, ale i jménem celého týmu za tuto úžasnou příležitost přispívání k rozvoji dětí, naší budoucí generace.“- prohlásil na akci zástupce značky Real Madrid Álvaro Arbeola.

"Trénink se světovými sportovními jedničkami bude mladé talenty v následujících letech inspirovat k podávání těch nejlepších výkonů. Vytváření takových příležitostí, kde podporujeme speciální události, je pro společnost Hankook potěšením a přínosem pro všechny z nás - řekl Attila Juhos, ředitel prodeje, Hankook Tire Budapest.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Hankook zve Real Madrid k trénování mladých talentů

Real Madrid’s brand ambassador, Álvaro Arbeola personally represented the world-renowned soccer club.

File size: 7 MB

Hankook zve Real Madrid k trénování mladých talentů

In partnership with the Budapest Youth Sports Association, Hankook invited coaches of the leading Spanish football team to hold a training session for 50 young footballers.

File size: 10 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Odběr tiskových zpráv Hankook