Tisková zpráva

  • Firma

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

Výrobce pneumatik Hankook se během minulé sezóny opět úspěšně prezentoval jako oficiální sponzor Evropské fotbalové ligy UEFA. Závazek společnosti opět zahrnoval různorodé projekty a iniciativy po celé Evropě během celé sezóny. Čísla hovoří za vše. Více než 100 000 fotbalových fanoušků se zúčastnilo různých online kampaní, které Hankook po Evropě propagoval. Hitem byly nepochybně hlavní ceny: VIP výlety na finále v Baku, Ázerbájdžánu i „finále fanoušků“, kde měli vítězové možnost zahrát si druhý den své vlastní finále na stejném místě jako dva profesionální týmy.
Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

Neu-Isenburg, Německo, 12. června 2019 – Na tuto sezonu může prémiový výrobce pneumatik Hankook opět nahlížet jako na úspěšně splněný závazek oficiálního sponzora Evropské fotbalové ligy UEFA. Fotbaloví fanoušci z celé Evropy měli možnost vyhrát online VIP vstupenky na zápasy ve skupině i na vyřazovací zápasy, ale také vstupenky na finálové utkání v Baku, a to přes portál „Hankook Ticket Arena“ a prostřednictvím mnoha evropských facebookových účtů firmy Hankook. Hankook rozdal více než 400 VIP vstupenek na zápasy v této sezóně, 20 vstupenek na nadcházející sezónu 2019/20 a mnoho dalších cen během všech 15 dní utkání.

 

V období před finálovým zápasem konaným 29. května to na sociálních sítích opravdu žilo. Hankook pro své fanoušky vytvořil virtuální cestu do Baku v kampani "10 zastávek do Baku“. Pohledy z deseti známých evropských měst, mezi které patřil Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Maribor, Záhřeb, Bělehrad, Sofie, Istanbul, Trabzon a Tbilisi ukázaly cestu do finále v Baku a byly také doprovázeny atraktivními výhrami. Prostřednictvím portálu Hankook Ticket Arena ( https://hankook.win/cs/ ) si účastníci mohli zajistit místo na prestižním „finále fanoušků“ den po finále v Baku. Vítěze trénoval bývalý profesionální hráč Deco a známý YouTuber Behzinga. Potom si zahráli svůj vlastní zápas na olympijském stadionu v Baku.

"Dlouhodobé partnerství s Evropskou fotbalovou ligou UEFA nám nabízí jedinečnou, celoevropskou platformu a je ideální příležitostí udržitelného posilování povědomí o naší značce po celé Evropě. Proto jsme velmi potěšeni, že se na našich evropských platformách Hankook těchto nabídek a propagačních akcí účastnilo tolik fanoušků. To v konečném důsledku potvrzuje náš dlouhodobý závazek partnerství ve vrcholovém evropském fotbalu,“ říká         Han-Jun Kim, generální ředitel Hankook Tire Europe.

Výrobce pneumatik Hankook se již od sezóny 2012/2013 úspěšně angažuje v evropské fotbalové lize UEFA jako jeden z hlavních sponzorů a udržuje tak nejdelší partnerství. Evropská liga UEFA je se svými 64 týmy a 205 zápasy největší soutěží, kterou UEFA pořádá a je jednou z největších svého druhu na světě.  Finále živě na svých televizních obrazovkách sledovalo více než 60 milionů diváků. Od roku 2016 firma Hankook pro Evropskou ligu UEFA a její zápasy také zorganizovala program "Centre Circle Carrier“, Ten umožňuje mladým lidem ve věku 14 až 20 let stát se součástí akce a před začátkem utkání nést banner středového kruhu na stadion. Hankook chce upozornit na téma bezpečnosti silničního provozu především tím, že dá mladým lidem šanci stát se součástí programu Centre Circle Carriers, a to třeba těm, kteří ztratili své blízké při autonehodách.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

This season, Hankook can once again look back on a successful commitment as an official sponsor of the UEFA Europa League

File size: 10 MB

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

BAKU, AZERBAIJAN - MAY 29: Laurent Koscielny of Arsenal competes for a header with Olivier Giroud of Chelsea during the UEFA Europa League Final between Chelsea and Arsenal at Baku Olimpiya Stadionu on May 29, 2019 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Alexander Scheuber - UEFA/UEFA via Getty Images)

File size: 4 MB

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

File size: 3 MB

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

BAKU, AZERBAIJAN - MAY 29: Warm-up experience by different partners and sponsors prior to the UEFA Europa League Final between Chelsea and Arsenal at Baku Olimpiya Stadionu on May 29, 2019 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Alexander Scheuber - UEFA/UEFA via Getty Images)

File size: 6 MB

Hankook má za sebou další úspěšnou sezónu partnerství v Evropské fotbalové lize UEFA

File size: 2 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Odběr tiskových zpráv Hankook