Tisková zpráva

  • Firma

Hankook a Real Madrid C.F. prodlužují své partnerství do roku 2023

Hankook Tire prodlužuje svou sponzorskou smlouvu s nejúspěšnějším fotbalovým klubem v Evropě o další tři roky až do konce sezóny 2022/23. Díky rozsáhlým marketingovým právům bude výrobce pneumatik moci dále zvyšovat svou přítomnost na stadionu Santiago Bernabéu a následně oslovovat miliony fanoušků po celém světě. Hankook je globálním partnerem Real Madrid C.F. od roku 2016.
Hankook a Real Madrid C.F. prodlužují své  partnerství do roku 2023

Madrid, Španělsko, 21. ledna 2020 - Výrobce prémiových pneumatik Hankook na začátku nového desetileté rozšířil své globální partnerství se špičkovým španělským klubem Real Madrid C.F. za přítomnosti nového evropského ředitele Hankook Tire Sanghoona Lee a Florentina Péreze, prezidenta Real Madrid C.F. Akce se konala na tradičním stadionu Santiago Bernabéu, kde byl v roce 2016 položen základ pro úspěšné sponzorství Hankook. Od této chvíle bude výrobce pneumatik také po celou sezónu získávat výhradní práva na přední ústřední LED desku, a bude tak moci dosahovat nových met v místním i mezinárodním pokrytí. Kromě toho bude mít Hankook Tire další reklamní přítomnost v prostředí stadionu a četná online a offline aktivační práva, která Hankook Tire použije k neustálému posilování celosvětové přítomnosti své značky.

Sanghoon Lee, generální ředitel společnosti Hankook Tire Europe uvádí:“Jsme velmi potěšeni, že můžeme prodloužit partnerství s jedním z nejlepších fotbalových klubů na světě na další čtyři sezóny. „Za poslední tři a půl roku se Hankook a Real Madrid C.F. společně úspěšně rozrostly. Sdílené hodnoty a neustálé usilování o dokonalost inspirují fanoušky obou značek po celém světě. ““

Sponzorský závazek společnosti Hankook se neomezuje pouze na zápasy Real Madrid C.F. v Primera División (španělská první liga), ale zahrnuje také španělskou pohárovou soutěž „Copa del Rey“, jakož i další aktivační práva na mezinárodní domácí i venkovní zápasy 13násobného vítěze Ligy mistrů UEFA.

Hankook má se svými prémiovými produkty v automobilovém průmyslu své pevné místo a je originálním partnerem pro vybavení mnoha renomovaných výrobců automobilů a užitkových vozidel.

V rámci své marketingové strategie se výrobce pneumatik opírá o víceúrovňový koncept, který se skládá z místních, kontinentálních a globálních sponzorských závazků. Tímto způsobem lze optimálně integrovat jednotlivé situace na trhu a prostřednictvím specifického cílení lze podpořit loajalitu zákazníků a viditelnost značky. Kromě svého globálního zapojení u Real Madrid C.F. je Hankook aktivním sponzorem evropské fotbalové ligy UEFA již od roku 2012. Na místní úrovni jsou sponzorovány například špičkové kluby Borussia Dortmund, AS Monaco a SSC Neapol.

 

Obrázek (zleva doprava):

Sanghoon Lee, generální ředitel společnosti Hankook Tire Europe; Florentino Pérez, prezident Real Madrid C.F.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Hankook a Real Madrid C.F. prodlužují své  partnerství do roku 2023

Sanghoon Lee, President of Hankook Tire Europe; Florentino Pérez, President of Real Madrid C.F.

File size: 3 MB

Hankook a Real Madrid C.F. prodlužují své  partnerství do roku 2023

The event took place in the traditional Santiago Bernabéu stadium, where the foundation for the successful Hankook sponsorship was laid in 2016.

File size: 4 MB

Hankook a Real Madrid C.F. prodlužují své  partnerství do roku 2023

Premium tyre maker Hankook extended its global partnership with Spain's top club Real Madrid C.F. at the beginning of the new decade in the presence of the new European Hankook Tire President Sanghoon Lee (left) and Florentino Pérez, President of Real Madrid C.F (rigth).

File size: 3 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Stefan Prohaska

Stefan Prohaska

Digital Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-171

Odběr tiskových zpráv Hankook