Tisková zpráva

  • Firma

Han-Jun Kim byl jmenován na pozici nového prezidenta a COO společnosti Hankook Europe.

K začátku nového roku pan Han-Jun Kim převezme pozici provozního ředitele společnosti Hankook v Evropě a v zemích SNS. Pan Kim přebírá pozici od pana Ho-Youla Paeho, který se významně zasloužil o upevňování pozice značky Hankook v Evropě. Pan Pae působil na této pozici od roku 2014 a převezme novou pozici v hlavním sídle společnosti pro globální záležitosti.
Han-Jun Kim byl jmenován na pozici nového prezidenta a COO společnosti Hankook Europe.

Neu-Isenburg, Německo, 2. ledna 2018 – Výrobce prémiových pneumatik Hankook jmenoval pana Han-Jun Kima (52) na pozici provozního ředitele (COO) pro Evropu a země SNS a ředitele společnosti Hankook Europe k 1. lednu 2018. Ve společnosti pan Kim působí od roku 2011, na své poslední pozici zastával funkci senior viceprezidenta koncernového managementu ve společnosti Hankook Tire, v globálním hlavním sídle, v jihokorejském Soulu. Své zkušenosti z oblasti mezinárodního managementu získával postupně u renomovaných společností, působících především v automobilovém průmyslu. Celkem devět let působil na různých manažerských pozicích v německé koncernové skupiny MAN Truck & Bus Group, než přešel do společnosti Hankook.

Han-Jun Kim je následovníkem svého předchůdce Ho-Youla Paeho (60), který se za poslední čtyři roky významně zasloužil o upevnění pozice značky Hankook na evropských trzích, mimo jiné realizací třetí expanzní fáze zprovozněním moderního výrobního závodu na pneumatiky v Maďarsku, jakož i testovacího centra zimních pneumatik v Laponsku na území Finska. Na začátku nového roku pan Pae převezme odpovědnost na nové pozici v oblasti globálních záležitostí v hlavním sídle společnosti Hankook Tire, v Jižní Koreji.

„Za posledních deset let Hankook zaznamenal v tomto regionu významný rozvoj a v oblasti vývoje a výroby pneumatik v Evropě zaujal celostní přístup. V dnešní době přední prémiové automobilové značky v Evropě sází na kvalitu a výkon našich produktů dodávaných jako originální výbava nových vozidel“, řekl Han-Jun Kim. „Výzvou pro následující roky je nadále pracovat na rozvoji povědomí o naší značce, na pozici naší značky a na našem image v zemích Evropy, abychom tak podpořili globální cíl naší společnosti stát se předním světovým výrobcem prémiových pneumatik, jakož i střednědobě zaujmout pozici mezi vedoucími globálními výrobci pneumatik. Z tohoto důvodu musíme motoristy nepřetržitě informovat o našich inovativních a vysoce výkonných produktech napříč celým regionem“, pokračoval pan Kim.

Han-Jun Kim (52) - životopis:

Vzdělání: Magisterský titul v podnikové ekonomii, germanistice a literatuře,

Yonsei University Korea

1991-1999: Hyosung Corporation

2000-2001: Controlling, Bayer Korea

2002-2004: CFO, MAN Truck & Bus East Asia

2005-2006: Zástupce výkonného ředitele, Korea, MAN Truck & Bus East Asia

2007-2010: Výkonný ředitel, Korea, MAN Truck & Bus East Asia

2011-2015: Vice president Corporate Management Department, Hankook Tire Co., Ltd

2016-2017: Senior vice president Corporate Management Department, Hankook Tire Co., Ltd

2018 ~ Prezident a COO, Hankook Tire Europe

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Han-Jun Kim byl jmenován na pozici nového prezidenta a COO společnosti Hankook Europe.

Han-Jun Kim, President of Hankook Tire Europe

File size: 3 MB

Han-Jun Kim byl jmenován na pozici nového prezidenta a COO společnosti Hankook Europe.

Han-Jun Kim, President of Hankook Tire Europe

File size: 4 MB

Han-Jun Kim byl jmenován na pozici nového prezidenta a COO společnosti Hankook Europe.

Han-Jun Kim, President of Hankook Tire Europe

File size: 3 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Stefan Prohaska

Stefan Prohaska

Digital Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-171

Odběr tiskových zpráv Hankook