Tisková zpráva

  • Osobní vůz / SUV
  • Firma

Hankook představí na letošním veletrhu IAA 2017 inovativní a progresivní vývoj pneumatik

Výrobce pneumatik Hankook se zúčastní, jako každý rok, letošního mezinárodního automobilového veletrhu IAA ve Frankfurt nad Mohanem. V duchu letošního veletrhu IAA, všudypřítomném díky mottu „Future Now“, Hankook představí mnohé progresivní a inovativní novinky. Prezentace bude zaměřena nejen na realizaci futuristických designových myšlenek z oblasti mobility, ale také na novinky OEM produktů, jakož i aktuální produktové série zimních pneumatik.
Hankook představí na letošním veletrhu IAA 2017 inovativní a progresivní vývoj pneumatik

Neu-Isenburg, Německo, 25. září 2017 – V duchu letošního veletrhu IAA, všudypřítomném díky mottu „Future Now“, výrobce pneumatik Hankook představí také letos mnohé progresivní a inovativní novinky. Od 12. do 24. září 2017 se výrobce prémiových pneumatik zúčastní 67. mezinárodního automobilového veletrhu IAA v hale 8, ve stánku C26. Výrobce pneumatik Hankook se v posledních letech etabloval na evropských trzích jako přímý dodavatel pneumatik do výroby špičkových automobilů, mezi které se řadí Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche a VW. Svých úspěchů Hankook dosahuje také díky svým nemalým investicím do výzkumných, vývojářských a testovacích zařízení, mezi které patří například nové technologické centrum „Technodome“ v Koreji a nové centrum na testování zimních pneumatik „Technotrac“ ve Finsku..

Prezentaci svého výstavního stánku pojme výrobce pneumatik Hankook zcela v letošním duchu mezinárodního veletrhu IAA a zaměří se na své nejnovější trendy a výsledky svého vývoje. Kromě novinek pro trhy s letními pneumatikami výrobce představí také nové přírůstky ve svých produktových řadách zimních pneumatik. Jedná se například o nové rozměry v rámci produktové série vysoce výkonných zimních pneumatik i*cept, určené na trhy zemí střední a západní Evropy. Během výroby těchto pneumatik se aplikuje speciální směs s příměsí siliky a efektivně se zohledňují aspekty šetrnosti k životnímu prostředí.
Letošní motto veletrhu „Future Now“ mohou návštěvníci veletrhu bezprostředně zažít v simulátoru jízdy Next Driving Lab, který bude k dispozici ve stánku výrobce Hankook. Prožitek z jízdy na futuristických koncepčních pneumatikách „Ball Pin Tire“ si lze vychutnat na velkém monitoru v interaktivním náhledu v úhlu 360°.

„Budoucnost mobility můžeme zažít již dnes. Mezinárodní automobilový veletrh IAA je ideálním místem pro prezentaci aktuálně probíhajícího vývoje a dosaženého pokroku. Pro výrobce prémiových pneumatik Hankook to představuje nejlepší příležitost prezentovat nejlepší ze svých technických novinek, které jsou výsledky globálně probíhajícího výzkumu a vývoje, a dokládají náš neustále probíhající rozvoj“, prohlásil Ho-Youl Pae, generální ředitel Hakook Tire Europe.
Během veletrhu se také setkáme s nejnovější verzí koncepčních pneumatik Flexup, Shiftrac a Autobine, které vznikly za spolupráce se studenty designu univerzity v Cincinnati, v Ohiu USA. Výsledky této práce poskytnou náhled do budoucna na dosah ruky. Pomocí těchto pneumatik lze jezdit do schodů, přejíždět do jiných silničních pruhů bez změny směru jízdy nebo se automaticky zvyšuje počet opláštění pneumatik, pokud do vozidla nastoupí více osob k přepravě.

Na webových stránkách win.hankooktire.com mají návštěvníci mezinárodního veletrhu IAA možnost vyhrát exkluzivní Hankook VIP balíček pro dvě osoby, jednu sadu pneumatik nebo vstupenky na veletrh.
Návštěvníci výstavního stánku výrobce Hankook mohou kromě toho očekávat další zlaté hřeby akce, například rozhovory a autogramiádu s hvězdnými fotbalovými hráči Borussia Dortmund, hvězdami televizní série PS Profis a se Sydneym Hoffmannem a aktuálními závodními DTM-jezdci. Fotbaloví fanoušci se mohou kromě toho těšit na oficiální pohár Evropské Ligy UEFA, který bude vystaven na stánku Hankook. Další informace budou zveřejněné v brzké době na webových stránkách www.facebook.com/hankookreifen/.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Hankook představí na letošním veletrhu IAA 2017 inovativní a progresivní vývoj pneumatik

Hankook Tyre will again be exhibiting at the IAA 2017 in Frankfurt, Germany, the world's largest motor show on 230.000sqm with an expected 932,000 visitors.

File size: 4 MB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Stefan Prohaska

Stefan Prohaska

Digital Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-171

Odběr tiskových zpráv Hankook