Tisková zpráva

  • Firma

Zúčastněte se velkého finále jako divák a jako hráč ultimativního zápasu - Výhra vstupenek na finále letošní Evropské ligy mistrů UEFA, která se koná 24. května ve Stockholmu je téměř na dosah. Podpořte svůj tým během akce spon

Společnost Hankook Tire zahajuje své online slosování vstupenek na finále letošní Evropské ligy mistrů 2017 UEFA Europa LeagueTM, které se bude konat ve Stockholmu, na adrese https://hankook.stockholm-showdown.com, jakož i na Finále fanoušků. Tato akce navazuje na loňskou velmi úspěšnou kampaň. Účastníci soutěže mohou pokusit svoji štěstěnu do 10. května. Výherci budou moct navštívit finálový zápas na stockholmském stadionu Friends Arena ve Švédsku.
Zúčastněte se velkého finále jako divák  a jako hráč ultimativního zápasu  - Výhra vstupenek na finále letošní Evropské ligy mistrů UEFA, která se koná 24. května ve Stockholmu je téměř na dosah. Podpořte svůj tým během akce spon

Neu-Isenburg, Německo 04.04.2017 – Fotbaloví fanoušci z celé Evropy s nadšením očekávají letošní finále Evropské ligy UEFA. Společnost Hankook, jedním z nejdůležitějších sponzorů této akce, by při této příležitosti chtěla pozvat fotbalové nadšence na finále letošní Evropské ligy mistrů UEFA 2017, který se letos koná 24. května na stockholmském stadionu Friends Arena, ve Švédsku.

Hlavní cenou chystaného slosování nebudou pouze dvě vstupenky na finále letošní Evropské ligy mistrů UEFA, ale také účast na Finále fanoušků, pořádané sponzorem Hankook. Obou týmů se ujmou v roli trenérů fotbalové legendy Henrik Larsson a Freddie Ljungberg na stejném hřišti stadionu Friends Arena, kde se o den před tím chystá oficiální finále Evropské ligy mistrů UEFA. Výherní cena zahrnuje výdaje na cestu do Stockholmu včetně ubytování.

Ostatní účastníci se mohou těšit na další výherní ceny. Druhá cena slosování zahrnuje dvě sady prémiových pneumatik Hankook, třetí cena je jeden z 10 originálních míčů od výrobce Adidas, pro oficiální utkání.

Do online slosování se můžete přihlásit na https://hankook.stockholm-showdown.com. Po výběru svého oblíbeného trenéra, čísla na dres a typu pneumatik, na kterých byste rádi jezdili, vás systém automaticky přihlásí do soutěže.

Slosování proběhne 10. května 2017. Výherce budeme bezprostředně informovat. Přejeme hodně štěstí!

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (závody na okruhu/silniční okruhy/rallye).

Společnost Hankook neustále investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytovat zákazníkům produkty nejlepší možné kvality, které díky nejmodernějším technologiím zajistí mimořádné uspokojení z jízdy. Proto po celém světě provozuje pět vývojových center a produkci zajišťuje v osmi velkých výrobních závodech. Specifické požadavky kladené na pneumatiky uživateli i výrobci automobilů v Evropě při vývoji zohledňuje Technické centrum v Hannoveru, v Německu. Výroba pneumatik pak probíhá ve vysoce moderním výrobním závodu v Rácalmási, v Maďarsku, který byl uveden do provozu v roce 2007 a jehož výrobní kapacity se nadále rozšiřují.

Evropské hlavní sídlo výrobce se nachází v Německu, v Neu-Isenburgu poblíž Frankfurtu nad Mohanem. Výrobce provozuje další pobočky v několika evropských zemích a své produkty prodává prostřednictvím regionálních distributorů na dalších lokálních trzích. Společnost má po celém světě přibližně 20 000 zaměstnanců a své produkty dodává do více než 160 zemí. Společnost byla od roku 2023 vybrána jako technický partner a výhradní dodavatel pneumatik 3. generace pro mistrovství světa FIA ABB Formule E. Špičkoví výrobci automobilů vyjadřují používáním pneumatik Hankook na svých nových vozidlech tomuto výrobci plnou důvěru. Přibližně 38 procent globálního obratu společnost vykazuje ve státech Evropy.

 

Aby uzyskać więcej informacji, zachęcamy do odwiedzenia www.hankooktire-mediacenter.com lub www.hankooktire.com

Hankook Tire Europe GmbH | Marketing Communications Europe | Siemensstr. 14, 63263 Neu-Isenburg | Germany

Všechny tiskové zprávy

Stahované soubory

Zúčastněte se velkého finále jako divák  a jako hráč ultimativního zápasu  - Výhra vstupenek na finále letošní Evropské ligy mistrů UEFA, která se koná 24. května ve Stockholmu je téměř na dosah. Podpořte svůj tým během akce spon

Hankook Tire starts their online competition to raffle tickets to the 2017 UEFA Europa LeagueTM final match in Stockholm, as well as for the Hankook Fans’ Final.

File size: 163 KB

Kontakty

Sabine Riedel

PR Manager Marketing Communications

 +49 (0) 6102 8149-178

Lisa Schmid

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-172

Alexander Nevinny-Stickel

PR Manager Marketing Communications

+49 (0) 6102 8149-173

Odběr tiskových zpráv Hankook