Hankook Tire Hakkında

1941 yılında Güney Kore'nin başkenti Seul'da kurulan Hankook Lastikleri, dünya çapında lider bir radyal lastik üreticisidir. Otomobiller, 4x4 ve SUV'lar, hafif ticari araçlar, ağır vasıtalar ve motor sporları için her yıl 100 milyonun üzerinde lastik üreten Hankook, dünya çapında beş Ar-Ge merkezi ve sekiz büyük ölçekli çapında beş Ar-Ge merkezi ve sekiz büyük ölçekli üretim tesisine sürekli yatırım yapmaktadır. Hankook Lastikleri 2022 yılında 160’den fazla ülkede toplamda 8,394 Güney Kore Wonu (6,184 milyar Avro) global satış gerçekleştirmiştir. Uluslararası ölçekte lider otomobil üreticileri dekendi orijinal ekipmanları için Hankook’un ürettiği lastiklere güvenmektedir.

Olgular ve rakamlar

Avrupa'da Ar-Ge

Global Ar-Ge merkezi “Hankook Technodome”, Hankook’un global Ar-Ge altyapısı için bir ana merkez olarak görev görmektedir. Bununla birlikte Hankook ATC (Amerika Teknik Merkezi), CTC (Çin Teknik Merkezi), JTO (Japonya Teknik Ofisi) ve Hannover, Almanya’daki Avrupa Teknik Merkezi’nin (ETC) yanı sıra, aynı zamanda yaz testleri için Idiada, İspanya ve kış testleri için Ivalo, Finlandiya’daki “Hankook Technotrac” i de bulundurur. Almanya’da bir geliştirme merkezi, Macaristan’da en yüksek kalitede ve son model kapalı test alanı ile birlikte  Finlandiya’daki kendine ait kış test tesisi ile Hankook, Avrupa’daki lastik gelişimi ve üretimine karşı entegre bir yaklaşım sergilemektedir.

Avrupa OE Ortaklığında Öne Çıkanlar - Otomobil / 4x4 ve SUV

Hankook Lastikleri’nde Kültürel Çeşitlilik ve Kaynaşma

Hankook Lastikleri, yenilikçi ruhunu şirketimizde çalışan her kişide ve toplumumuzun ötesinde global noktaya taşımayı amaçlıyor. Bu çaba doğrultusunda partnerlerimiz, dünyanın her köşesinde bulunan yetenekli çalışanlarımızdır. Kültürel çeşitliliğin globalleşmiş dünyamızda güçlü bir avantaj olduğuna inanıyoruz ve her seviyede farklılıklara saygı gösteren, özgür düşünceyi güçlendiren kapsayıcı, saygın ve açık bir çalışma kültürünü sürdürmeye söz veriyoruz. İş Etiği tüzüğümüzde, etnik köken, ırk, din, cinsiyet, fiziksel engel, yaş, uyruk veya herhangi bir diğer korunmuş sınıfa dayalı herhangi ve tüm ayrımcılık veya tacizlerden uzak durmak üzere kendimizi ve çalışanlarımızı sakınmaya adıyoruz.

İş yerinin haricinde, hayırsever amaçlar ve kamu yararı adına kişisel çabalarında da çalışanlarımızı destekliyoruz. Bu inisiyatifler, yenilik ruhunun açık bir toplumun gelişimine, ekonomik büyümeye ve daha iyi bir geleceğe katkı sağlayacağı daha kapsayıcı, çeşitli bir global kültürün gelişmesine yardımcı oluyor.

ESG Raporu

Hankook Tire, dünya genelindeki değerli ESG faaliyetlerimizin kapsamlı bir görünümünü sunan yıllık bir ESG raporu yayınlıyor.

Mali Raporlar

Hankook Tire, global pazarda istikrarlı bir şekilde büyümekte ve şirket ortaklarına en üst değer sunmaktadır.

Sales

Operating Profit

Financial Results - Europe

Çeyrek Dönemlik Raporlar

Büyümemiz, şirket ortaklarından ve yatırımcılardan gelen güçlü destek temelenin doğrudan bir sonucudur. Bu destek, mali işlemlerin tüm detaylarına ve düzenli olarak mali işlerin mevcut durumuna olan hızlı ve doğru ifşaatimize dayalıdır.

2023

2023

05/14/2023

Title : Hankook KR Regular 40pt

File size: 923 KB

2023

10/10/2023

File size: 863 KB

2023

03/22/2024

File size: 1016 KB

2023

03/22/2024

File size: 919 KB

Yıllık Raporlar

Büyümemiz, şirket ortaklarından ve yatırımcılardan gelen güçlü destek temelenin doğrudan bir sonucudur. Bu destek, mali işlemlerin tüm detaylarına ve düzenli olarak mali işlerin mevcut durumuna olan hızlı ve doğru ifşaatimize dayalıdır.

Annual Reports 4 Jahre

05/22/2020

Hankook Tire Annual Report 2019

2019_Hankook_Tire_Annual_Report_ENG.pdf

File size: 11 MB

Annual Reports 4 Jahre

08/19/2021

Hankook Tire Annual Report 2020

2020_Hankook_Tire_Annual_Report_EN.pdf

File size: 15 MB

Annual Reports 4 Jahre

10/12/2022

Hankook Tire Annual Report 2021

2021_Hankook_Tire_Annual_Report_EN.pdf

File size: 8 MB

Annual Reports 4 Jahre

03/22/2024

목차용 그라데이션

File size: 10 MB