O společnosti Hankook Tire

Společnost Hankook Tire založená v roce 1941 v hlavním městě Jižní Koreje Soulu je předním světovým výrobcem radiálních pneumatik. Společnost vyrábí každý rok více než 100 milionů pneumatik pro osobní vozy, užitková vozidla a sportovní vozy. Společnost Hankook Tire trvale investuje do výzkumu a vývoje a provozuje pět center výzkumu a vývoje a osm velkokapacitních výrobních závodů po celém světě. V roce 2022 společnost Hankook Tire dosáhla celosvětových prodejů 8,394 bilionu KRW (6,184 miliardy EUR) z více než 160 zemí. Přední světoví výrobci automobilů využívají značku Hankook pro své originální vybavení

Fakta v kostce

Výzkum a vývoj v Evropě

Globální centrum pro výzkum a vývoj „Hankook Technodome“ zastává funkci centrálního hubu globální infrastruktury pro výzkum a vývoj, provozované společností Hankook. Jedná se o cílenou koordinaci nejen regionálních technických center, např. ATC (American Technical Center), CTC (China Technical Center), JTO (Japan Technical Office) a ETC (European Technical Center) v Hanoveru, Německu, nýbrž take „Hankook Technotrac” v Ivalo, Finsku, kde se testují zimní pneumatiky, zároveň i v Idiada, Španělsku, kde se testují letní pneumatiky.  Integrovaný vývoj pneumatik a jejich výroba v Evropě má pro výrobce Hankook velký význam. Dokládá to provoz Centra pro výzkum a vývoj v Německu, provoz moderního výrobního závodu dle aktuálního stavu techniky v Maďarsku, stejně taki provoz centra pro testování zimních pneumatik ve Finsku.

To nejlepší z partnerské spolupráce OE pro osobní a SUV vozy v Evropě

Diverzita a inkluze ve společnosti Hankook Tire

Ve společnosti Hankook Tire pěstujeme inovativního ducha nejen ve vnitropodnikovém měřítku, nýbrž také na úrovni jednotlivců a v globálním měřítku. V tomto ohledu se spoléháme na naše spolupracovníky a jejich různorodost talentů, kterou máme k dispozici ze všech koutů světa. Pevně věříme, že diverzita představuje významnou výhodu v našem globalizovaném světě. Zavazujeme se k pěstování důstojné a otevřené kultury způsobu práce na všech úrovních naší koncernové společnosti, zohledňující a podporující různé názory ve svobodném duchu. Zásady naší podnikové etiky proto vyjadřují naše pozitivní postoje, jakož i našich spolupracovníků, že kdokoliv z nás se může na základě svého etnického původu, rasy, náboženství, pohlaví, sexuální orientace, tělesného postižení, věku, národnosti či z jakékoliv jiné myslitelné podstaty cítit mezi námi skutečně svobodný a v bezpečí.

Naše zásady představují pro naše spolupracovníky významnou podporu, které kromě toho aktivně podněcujeme k realizaci charitativních aktivit a činnostem pro všeobecné blaho. Mnohé z těchto iniciativ slouží k budování diverzně globální kultury, v rámci které představuje inovativní duch významný přínos pro moderní otevřené sociální společenství, ekonomický růst a lepší budoucnost.

ESG zpráva

Hankook Tire vydává výroční zprávu o svých aktivitách po celém světě v rámci společenské odpovědnosti (ESG) včetně podrobného přehledu.

Finanční výsledky

Na globálních trzích Hankook Tire zaznamenává konstantní a stabilní růst a pro své akcionáře tak představuje tu nejlepší hodnotu.

Sales

Operating Profit

Financial Results - Europe

Čtvrtletní zprávy

Náš růst souvisí přímo s aktivitami našich akcionářů a investorů, kteří tak představují stabilní a rozsáhlý základ naší podnikové společnosti.  Tento projev důvěry si zasluhujeme v důsledku pravidelného a okamžitého zveřejňování zpráv a všech přesně definovaných podrobností o našich fiskálních operacích a o aktuálním stavu našich finančních struktur.

2023

2023

14.05.2023

Title : Hankook KR Regular 40pt

File size: 923 KB

2023

10.10.2023

File size: 863 KB

Výroční zprávy

Náš růst souvisí přímo s aktivitami našich akcionářů a investorů, kteří tak představují stabilní a rozsáhlý základ naší podnikové společnosti.  Tento projev důvěry si zasluhujeme v důsledku pravidelného a okamžitého zveřejňování zpráv a všech přesně definovaných podrobností o našich fiskálních operacích a o aktuálním stavu našich finančních struktur.

Annual Reports 4 Jahre

22.05.2020

Hankook Tire Annual Report 2019

2019_Hankook_Tire_Annual_Report_ENG.pdf

File size: 11 MB

Annual Reports 4 Jahre

19.08.2021

Hankook Tire Annual Report 2020

2020_Hankook_Tire_Annual_Report_EN.pdf

File size: 15 MB

Annual Reports 4 Jahre

12.10.2022

Hankook Tire Annual Report 2021

2021_Hankook_Tire_Annual_Report_EN.pdf

File size: 8 MB

Annual Reports 4 Jahre

26.07.2023

목차용 그라데이션

File size: 4 MB